שאלה לחברי הפורום

bercko21

New member
שאלה לחברי הפורום

שלום, יש לי שאלה לחברי הפורום המתגוררים באנגליה. אני שוקל בזמן הקרוב לעזוב את הארץ לשנה, ולטוס לאנגליה, כנראה לצפון, ולחפש עבודה ולנסות להתסתדר שם במשך שנה. מה שאני רוצה לדעת, זה איך המצב באנגליה, אם יש עבודה, איך מקבלים אישור עבודה, אם זה קל לקבל אישור עבודה, וכאלה דברים, ואולי גם לקבל כמה אתרים בנושא. בתודה מראש, Bercko21

marsala

New member
ברקו היי....

אני חי במנצסטר( צפון נגליה) תגיד, רק מסקרנות, למה אנגליה? ולמה בצפון? משפחה? חברים? ספר אם יש לך דרכון אירופי, מה אתה יכול ומוכשר לעשות, סתם לקבל אישור עבודה לא תקבל . אבל ספר יותר ואולי וכל לעזור מויש . נ .ב קשר כל שהוא לאייל ברקוביץ???

bercko21

New member
אז ככה....

יש לי בעבודה חברה אנגלים, שעושים פרוייקט, והם מטעם חברה בריטית בארץ. אוטוטו הפרוייקט נגמר, הם יחזרו לאנגליה, ואני אצטרך למצוא לעצמי פרוייקט אחר, אז חשבתי לעבור אתם לאנגליה ולנסות לעבוד בחברה שלהם. הם אמרו שיש סיכוי טוב למצוא שם עבודה אתם. אני רק רוצה לדעת אם יש בעייה להשיג אישור עבודה, ומה צריך בשביל אחד כזה.

marsala

New member
החברים שלך באו

לארץ מטעם חברה בריטית סידרה להם את הויזות ממש כמו עובד בנק פועלים שעובר לסניף במנצסטר אז בנק הפועלים מסדר לו ויזה לעבודה באנגליה. אבל סתם ככה לבוא ולבקש בקשה כי בא לך לעבור לפה?? ביזבוז זמן. תנסה ליצור קשר עם אל על הם מעסיקים ישראלים בלונדון, משלמים טוב מאד והעבודה היא עד חמש שנים. זה כמובן אם בא לך לעבוד בשבילם. שני חברים שלי עשו את זה ונהנו מאד. חוץ מזה מה מקצועך??

bercko21

New member
זאת אומרת,

שאם אני אסגור עם הבוס שלהם על עבודה, אז לא צריכה להיות לי בעיה לקבל ויזה אם יש לי כבר עבודה עקרונית... נכון?

marsala

New member
הבוס שלהם

צריך להסביר לשלטונות ההגירה למה הוא צריך להעסיק אותך ואין לו בנמצא מועמד בריטי אם יש לו סיבה מספקת תקבל ויזה במהירות חודש חודש חצי מקסימום .

למעלה