שאלה לחברי הפורום

ranatz

New member
שאלה לחברי הפורום

היה לי ויכוח עם חבר-איזה מייק יותר גרוע-מייק מארץ או מייק טייס? מה דעתכם??? (אני אומר שמייק מארץ הוא המאמן הכי מטומטם בליגה ומייק טייס הכי טיפש)

Yo-man

New member
מייק טייס פשוט לא מסתגל למצב החדש

בעונות שעברו אין לי מושג מה השתבש... לגבי מארץ - לא יודע אם הוא הכי מטומטם, אבל הוא הכי פחות מוערך, הכי מציק והכי לא נעים.

Reshefgarcia

New member
טייס...

הוא תמיד נראה לי כאדם שלא מתאים לתפקיד... לעזאזל...הוא היה מאמן OFFENSIVE LINE לפני שמונה לתפקיד הראשי... מה לו ולניהול קבוצה? הוא פשוט נראה כאחד שלא יודע ממש מה לעשות על המגרש,ואני לא מדבר על זה שמתאמי ההתקפה וההגנה היו אלו שהכריזו על מהלכים,כמעט לחלוטין... אני מדבר על התדמית שלו. זכורה לי תמונה שלו מלפני שנתיים בערך,שהיה אפשר לעשות CHALLENGE על מהלך מסוים שהיה נותן לוייקינגס טאצ'דאון,והוא פשוט עמד על הקוים,עם הדגל האדום ביד,ונראה כ"כ מבולבל שפשוט ריחמתי עליו...אם אתה מאמן קבוצת פוטבול,אין לזה מקום. מארץ מעצבן אותי פשוט בגלל שהוא לא נראה כאדם נחמד,אבל לפחות הוא קם וצועק ומשתולל,ונראה נחוש,מה שאי אפשר להגיד על טייס...

דנייייי

New member
שניהם לא יהיו בתפקיד הזה בעונה הבאה

מארץ אידיוט כמאמן ראשי אבל גאון פשוט גאון התקפי חייבים לתת לו את זה לפחות למרות שהוא עושה החלטות שערוריתות וניהול המשחק שלו מממ משאיר הרבה מקום לשיפור (כל נושא פסקי זמן-ערעורים על הפנים אצלו) טייס לא יודע לאמן קבוצה-להכין אותה ולתת לשחקנים שלו תוכנית משחק נכונה וטובה למרות שיש לו מספיק כשרון בקבוצה להצליח

למעלה