שאלה לחברי הפורום

שאלה לחברי הפורום

קודם כל שלום וצהריים טובים לכולם, מאוד שמחתי למצוא את הפורום מכיוון שאני זקוק לכמה שיותר מידע לגבי דוט נט, היות ובעוד כמה שבועות אתחיל לעבוד במסגרת מסוימת כאשר אצטרך ללמוד דוט נט. השכלתי בתחום המחשבים נובעת כרגע אך ורק ממה שלמדתי בתיכון, שזה אומר שפות תכנות בסיסיות (שגם אותן למדתי מזמן ואני צריך לרעננן- האם הן נחוצות עבור הדוט נט??). בכל מקרה- אודה לכם מאוד אם תוכלו לתת לי כמה שיותר מידע "למתחילים" על דוט נט, מה נחוץ לי לדעת לפני תחילת השימוש בזה והיכן אני יכול להתחיל ללמוד באינטרנט בנוחות ופשטות על עיקרי דוט נט. אני כבר אתן מענה לאלה שיפנו אותי לדף הראשי בו יש קישור- "מה זה דוט נט?". ובכן, ביקרתי שם, והאמת היא שלא הבנתי הרבה. אשמח אם תוכלו לפשט לי את הדברים היות ואין לי ניסיון רב בתחום. תודה רבה ומצפה לעזרתכם, ליאור.

itaym02

New member
מכוון שזו שאלה די נפוצה - כבר ענינו

אז הנה השרשור הקודם עם אותה שאלה - כל פעם שאנו עושים חיפוש שיכולת לבצע לבד, אנו גובים כסף - כמו בשרות 144. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=831&msgid=19844040

לאיתי

אני אשמח אם בפעם הבאה תקרא את ההודעה שלי עד סופה... ציינתי כי לא הבנתי רבות מהדיון שנערך באשכול אליו נתת לי קישור, ולכן אודה לכם אם מישהו יוכל להסביר לי על דוט נט בשפה פשוטה יותר היות ואין לי ניסיון רב במחשבים. תודה.

למעלה