שאלה לחברי הפורום!!

arik87

New member
שאלה לחברי הפורום!!

מישהו פה זוכר ת'הרחבה של דה גריק על החאסיקלידיה?? אם לא אז נתתי קישור אליה יש שם קטע שכתוב שהמשתמשים נחלקו לשניים מעשני החשיש נגד הקוקאין אז השאלה שלי היא: אם שני הקבוצות היו ממש אויבים או מה? איך הם התנהגו אחד לשני בדיוק? תודה מראש

F a d i

New member
אריק תהיה בריא על התזכורת

איזה מאמר גדול של ד'ה גריק וממה שהבנתי הוא הזכיר את זה רק כדי לציין שחלק שרו על חשיש וחלק שרו על הקוקאין וש"ממש ידעו באותה תקופה מי הוא מי על פי ההגדרה של החשיש והפראזה (קוקאין)." אבל הכי כדאי לעשות זה לחכות לד'ה גריק..

ל-F a d i צריך לשלוח עצומה למציאת

ד'ה גריק, הוא לאחרונה נעלם לנו מהפורום למרות הידיעה שאנו זקוקים לו מאוד מאוד...אז פאדי, איפה ההשפעה שלך אחי, אה...

F a d i

New member
אחי,אני בטוח שאם הוא יכל לכתוב אז

הוא היה נכנס ותורם כמו תמיד אמנם חסרונו מורגש אבל בואו נפריד בין וירטואליה למציאות..לא תמיד אנשים יכולים להכנס ולכתוב נותר רק לקוות שהכל בסדר אצלו ושישוב אלינו במהרה אגב,הפעם האחרונה שהוא היה פה היתה לפני שישה ימים. יום טוב

נאחל לו מכאן רק טוב, על כל מה שעשה

למען הפורום הזה, וזכות הראשונים כמובן בתרגומים שונים תעמוד לו לאורך כל שנות חייו...ונאחל לו כאן, והרשה לי להיות הפעם חוצפן ולומר בשם כולם רק חיים טובים ומאושרים...

the greek

New member
המון המון ../images/Emo51.gif

אהלן לכולם אין לי אלה רק להסמיק ... אני "בגדול" נמצא כאן, ואכן כאשר ביכולתי לתרום אז אני מנסה. נעים מאוד אריק, ובאמת מחמיא לי שניזכרת בקטע שכתבתי. ולגופו של עינין אכן היה מדובר בשכנזים וספרדים, באוהדי מכבי לאוהדי הפועל, כך היתה ההבדלה בין שני הפלגים שהשתמשו בסמים. מן הסתם החברה של הקוקאין היו ה"מכורים" יותר, מה עוד שמקבוצה זו מתו לא מעט אנשים וביניהם אנשי רבטיקו. עולם קצת מוזר היה אז, סדר הדברים היה שונה. בסרט רבטיקו ניתן לראות מעט מההבדלים הללו, כאשר ברוב הסצנות אתה רואה את החששניקים ומנגד רואים תמונות חתופות של איש שמזריק או נימצא בטריפ אדיר. לסיום אומר כי אויבים הם לא היו. אך פלגים שונים כן.

arik87

New member
טוב הייתי חייב וקראתי עוד הפעם !

ויש לי עוד כמה שאלות: ואמאקאריס היה מהחשישניקים??? וממה שהבנתי החשיש היה יותר פופולארי יענו נכתבו עליו יותר שירים תקן אותי אם אני טועה והיה שנאה ביניהם או אפליות אחד כלפי השני? הם פחדו אחד מהשני? דיברו אחד עם השני? מקווה שאני לא קרציה
תודה מראש
וזה אחד המאמרים המעניינים ביותר שקראתי זה ועוד מאמר שלך על הזבקיקו

למעלה