שאלה לחברי הפורום

שאלה לחברי הפורום

אני קורא הרבה הודעות בפורום הזה וכמעט וראיתי את כל התמונות שהועלו כאן אני לא מגיב כי אני לא מבין בנושאים האלה.. אבל ממה שראיתי עניין אותי משהו.. ראיתי פה קעקועים גם של חברי הפורום וגם סתם תמונות שהעלתם עכשיו..לדעתי לקעקוע מעבר ליופי אמורה ליהיות משמעות לבנאדם לא?.. כי ראיתי הרבה קעקועים כמו..של עיניים ודינוזאורים או דרקונים וכאלה.. עכשיו חשבתי לעצמי..איזה משמעות הקעקועים האלה יכולים להוות?.. סתם ענין אותי אז לדעת אם אתם חושבים כמוני

blink me1

New member
תירא אני לא יכולה לענות לך בתור

מישהי שיש לה קעקוע-כי אין לי
... אבל אני יכולה להגיד לך לפחות ממה שאני מתארת לעצמי..אני מאמינה שלא לכולם יש משמעות לקעקועים שלהם..אבל אתה בהחלט לא יודע אם מישהו עושה קעקוע של דרקון אם זה לא מסמל בשבילו משו-הזדהות..חיה אהובה...אנערף... חוצמזה שאני בכלל מאמינה בקליק ראשוני עם קעקוע..!! אני יודעת שאני יראה או ידמיין את הקעקוע שאני ירצ אני ישר ילך לעשות!!....

תראי..

לי יש קעקוע עוד מעט שנה ואכן יש לו משמעות רבה בשבילי, שזה גם מוזיקה שאני לא יכולה בלעדיה וגם השם שלי. יש אנשים שלא רואים בקעקוע צורך במשמעות שכן הם בוחרים אותו על פי טעם אישי, אסתטיקה, יופי וכדו' ואכן יש קעקועים מדהימים על חברי הפורום גם אם אין להם משמעות... אני בחורה שנורא אוהבת שינוים לכן ידעתי שאני לא יכולה להתקעקע במשהו שאין לו משמעות בשבילי כמו פיה או דרקון או פרח כי אני עדיין מתבגרת ויכול להיות שבעוד שנה שנתים טעמי ישתנה. קעקוע עם משמעות מסמל בשבילי משהו נורא עמוק אבל אני מבינה אנשים שמתקעקעים בקעקועים בלי משמעות.

N o k i

New member
דיברנו על זה ממש לא מזמן.

אתה יכול לקרוא כאן. למה אתה חושב שאין משמעות בדרקונים, עיניים ודינוזאורים? אולי החיים של הבנאדם סובבים סביב פנטזיה, D&D, טולקין וכד'? אולי תחום העניין העיקרי שלו זה פרה-הסטוריה ודינוזאורים? אולי הוא חושב שהעיניים זה המפתח לנשמה, או היה רוצה למקם עיניים במקום מסויים כדי שיראו לו את הדרך הנכונה? אני סתם מחרטטת..אבל כל אלה סיבות מצויינות לקעקע את מה שאמרת.. וגם אם לא, אני חושבת שכל מה שציינת הם גם ציורים אסטטיים וזורמים יפה על הגוף, ולא הייתי שופטת מישהו שמקעקע אותם גם אם אין לו טיפת קשר לזה. כל אחד מקעקע מהסיבות שלו, וזה מה שיפה בזה. יש אנשים שמחפשים משמעות ויש כאלה שמחפשים רק אסטטיקה.

bluebat

New member
שלום.

הםם, אני לא סגורה על זה ,כל אחד והקעקועים שלו והמשמעיות שלו. איך שראיתי את התבנית של הקעקוע שלי נדלקתי עליו וידעתי שזה מה שאני רוצה. משמעות,אני לא יודעת אם יש לו אבל בישבילי הוא מיוחד.

אוקיי

קראתי את התגובות שלכם וחלק רשמו שזה על פי קליק ראשונה שכזה ואם בעוד כמה שנים תסתכלו על הקעקוע וזה כבר לא ימצא חן בעיניכם נ.ב אני אעשה קעקוע רק עם משמעות..אני מתכנן לעשות קעקוע של ג'ימי הנדריקס על השכם..רק שכעת אני לא מוצא אמן ברמה שיכול לעשות לי את זה

bluebat

New member
אםםם

אםםם,אוקי סבבה לך.גם אני בעד קעקועים עם משמעות.כמו שרשמתי כל אחד והקריזות שלו ואיך שהוא רוצה את הקעקועים שלו אני מכירה הרבה אנשים שעשו רק כדי להראות "עשיתי" אז שיהיה להם בכיף. ומי זה גימי הנדריקס?

bluebat

New member
אפשר יותר פרטים...

אני מכירה הרבה גיטריסטים.אתה מוכן לפרט עליו.

N o k i

New member
איך אתה יכול להיות כל כך בטוח?

הקעקוע שלי חסר משמעות, אבל אני אוהבת אותו..הוא מקסים בעיני. אני לא חושבת שאי פעם אתחרט על קעקוע, בגלל שהוא תמיד יהיה שם..כמו אף, כמו אצבע כמו נקודת חן..ואני אקבל את זה כמו חלק מהגוף שלי. זה תמיד יהיה שם, קשה לי להאמין שאתחרט. וג'ימי הנדריקס מלך

MaddyD

New member
בדיוק,

קשה לי להאמין שאפשר להתחרט על משהו שהוא חלק ממך.. למרות שזה אפשרי

למעלה