שאלה לחברי הפורום

zataomm

New member
שאלה לחברי הפורום

מה אתם יודעים או מה דעתכם על הימאהה טנרה (XTZ660)? איך הוא בנסיעות בין עירוניות/עירוניות? מה יכולת השטח שלו? אמינות, ביצועים, טיפולים וכדו´? אשמח לקבל כל מידע בתודה מראש יחזקאל נ.ב. החלופה האחרת היא DR650.

vmax*

New member
אז ככה....

האופנוע בהחלט אמין ..מחברי המכונאי..מעולה לעיר ולבין עירוני רק תיזהר בפקקים הוא גבוה והמראות מתנגשות ברכבים שטח? אל תחשוב על זה אפילו יש אמינות ויש ביצועים...האח הקטן של הTDM

השאלה היא....

מה הסיכוי למצוא כלי כזה בהתחשב בעובדה שהוא לא יובא לכאן לאורך זמן- רק ב-97, עפ"י מחירון מוטו. במחיר של הטנרה עומד DR650 עם שנתון חדש יותר בשנה, אופנוע סחיר ואמין.. לגבי הסחירות של הטנרה אין לי מושג. השאר תלוי בך ולאן שהלב אומר... בהצלחה אייל

zataomm

New member
שאלת המשך

במוטו כתבו שיש לימאהה הגנת רוח מעולה ומכיוון שרוב נסיעותיי הם מחוץ לעיר, אני נוטה לטובתו, ומאידך אינני יודע איך ה-DR מתנהג מחוץ לעיר? כמו כן ראיתי טנראים (על משקל טנרה ברבים) למכירה לא רק משנת הדגם 97. לגבי השטח שמעתי שאפשר לנסוע איתו על שבילים.

XDR

New member
DR 650 אמין, נאמן אבל.....

הייתי הבעלים המאושר של DR 650 משך שנתיים. האופנוע שירת אותי כמו כלב נחייה מיומן, עושה את העבודה בצורה מצוינת, נוסע 130+ בכביש המהיר ואז יורד לשטח עם שני רוכבים ובלי לצייץ וכבר התחלתי לחשוב שממש מצאתי את בן הזוג האידאלי (למרות שהוא היה שחור ואני מעדיף בהירות....) אבל אז, באמצע נסיעה עירונית סטנדרטית לחלוטין החליט גלגל שיניים מהגיר לצאת למסע הרס בתוך המנוע ועכשיו האופנוע מושבת. ךמותר לציין שהאופנוע טופל על פי הספר ובעת המקרה המצער היה בן פחות משלוש שנים (38,000 ק"מ). במוסך שבו אני מטפל שמעו על מקרה דומה (שלא טופל אצלם) ואני יצרתי קשר אתו ווידאתי כי מדובר באותה תופעה. אני לא טוען שהDR איננו אמין (כי אז ישר יקראו לי משוגע ויבצעו בי לינץ´ בכיכר העיר) אבל בהחלט הגיוני לי שהתפלקו לסוזוקי כמה יחידות בשנת 98 שהגיר שלהן לא משהו ובגלל זה היום אני על מאזדה לאנטיס. לסיכום מטעמי זהירות לא הייתי ממליץ לך על DR 650 מודל 98 אבל אם יש לך אילו שהן יומרות שטח ואתה מסתפק במהירות מירבית של 140,150 לך על הסוזוקי. אחרת לך על הימאהה אבל תשכח משטח שהוא לא שבילי סובארו.

סקניה

New member
בסוזוקי שלי....

על כל עשרות הקילומטרים שעברנו יחד,לא נתקלתי בשום מקרה כזה... אני דווקא כן ממליץ. ו...כן, מודל 98. אולי בטיפול האחרון מישהו נגע איפה שהוא לא אמור לנגוע...?

hagi6

New member
רציתי לחזק את הסקניה

בטור אחד שרוכב על הDR של הסקניעה אני מרוצה ממנו ומאוד אמין ואים תרצה הוא יתן גם 160+ וכמו שנאמר הוא ידיד אמת ונותן תשובה גם בבין עירוני גם בעיר ממש מעל המראות של הרכבים ואם תרצה גם קצת שטח חגי

XDR

New member
לכן הדגשתי בהודעה שלי...

...שהאופנוע השני שאני מכיר עם אותה בעיה לא טופל במוסך בו אני מטפל. כמו כן כל הסיפור קרה 2,000 ק"מ אחרי טיפול מה משמקטין את הסבירות שהתקלה היא כתוצאה מטיפול לקוי. כמו שאמרתי הסוזוקי הנ"ל הוא חיית עבודה אמינה ויעילה בכל התנאים: בעיר, בבינעירוני ובשטח והיעילות שלו יוצרת תחושת ביטחון גבוהה מאוד ברכיבה היומיומית עליו. לכן, ברור גם שקטסטרופה כזו (כ - 15,000 ש"ח תיקון) קצת מוציאה את הטעם וגורמת לאיזשהו אובדן אמון. (למזלי נתקעתי באמצע רמת השרון. מה היה קורה אם הייתי נתקע באמצע איזה נחל במדבר יהודה? רק החילוץ היה מוציא לי את הנשמה) במערכת יחסים (כמעט) אינטימית הקיימת בין אופנוע לרוכבו, מקרה כזה יכול לעשות (ועשה) בלאגן לא קטן. מה שכן, כמובן, אחרי שלושה שבועות על רכב אני צורח מתיסכול ולכן כל חלופה דו גלגלית עדיפה. אולי אני עוד אחזור לDR הכושי שלי. XDR

XDR

New member
בהזדמנות הזו ../images/Emo32.gif

אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג מנוע משומש (מפירוק) ל DR650 - יחידה מלאה כולל גיר אני אשמח לשמוע. בלי הצעות קומבינטוריות בבקשה - הכל צריך להיות חוקי וצח כשלג. תודה מראש

למעלה