שאלה לחברי הפורום

ש ק ד י ת

New member
שאלה לחברי הפורום

אני קוראת בפורום בצורה פסיבית מזה זמן מה ויש לי בעייה אני רקדתי לסרוגין בתקוםות שונות של חיי וגם כעת. בעלי לא אוהב לרקוד ולא אוהב את העובדה שאני הולכת לרקוד. כדי להרגיעו - אנני רוקדת את ריקודי הזוגות- אלא יוצאת מעט לנוח בזמן הזה- וחוזרת לריקודים הבינוניים. ידוע לי שביבנה יש חוג של ריקודי מעגלים בלבד.- אך זה מעט רחוק לי - אני מהמרכז- אזור חולון. האם ידוע למישהו על חוג דומה באיזור זה? האם עוד מישהו כמוני מתחבט בשאלה - כיצד לא להכעיס את בן הזוג שאינו רוקד....ויחד עם זאת לא לוותר על העונג? אודה להתייחסותכם.

למתחבטת בשאלה הנפוצה.

שקדית שלום לך. אני לא בטוח שאת צריכה לחפש חוג אחר, שבו נרקדים רק מעגלים. כדי לרצות את בעלך, את אפילו מוכנה לפגום בהנאתך. והיכן הכיף שלך לרקוד? והיכן דעתך האישית בנדון? כל חוג אחר שתמצאי, בעלך ימשיך לכעוס, כי לדברייך "בעלי לא אוהב את העובדה שאני הולכת לרקוד", אז במה בדיוק חוג אחר, יפחית את כעסו או יכיר בעובדה? הכי טוב, לשכנע אותו להגיע אתך לחוג(לפחות להסתכלות בהתחלה), יתכן שכשיראה שהשד לא נורא, ויראה את הנאתך כי רבה היא, יחליט אולי להצטרף למעגל הרוקדים(או לפחות ישב רגוע בבית), את לא היחידה עם בעיה כזו, יש לך עוד המון שותפות. המון הצלחה בהמשך(העיקר לשמור על שלום בית). יום טוב.

לשקדית

את באמת לא היחידה... לו ידעת כמה נשים עם בעייה דומה לשלך יש! אז השארי באותה הרקדה, אם את באמת נהנית בה. ואת יכולה לרקוד אפילו זוגות אם את רוצה - עם חברה, כדי לא להכעיס יותר מדי את הבעל... ובקשר לעצם העובדה שלא נראה לו שאת הולכת לרקוד בלעדיו - תנסי לתת לו דוגמא מעולם הגברים: הרי לא מעט גברים אוהבים כדורגל, ונשותיהם לא, והן מחכות להם בסבלנות ובסובלנות בבית, כאשר הם מבלים להם להנאתם באצטדיון - בלעדיהן. אולי זה מה שישכנע אותו שזה בסדר שתלכי לרקוד לבדך, גם אם הוא עצמו לא אוהב את זה...

Gabi37

New member
לשקדיה - עוד שותפה בנושא

(אומנם מצבי קצת שונה כי אני עוד לא נשואה, אבל גרה ביחד עם חבר שלי שלא רוקד...) לאורך הרבה זמן לא רקדתי זוגות עד שהבנתי שאני מפסידה כך. מה שמפריע לחבר שלי זה בעצם לא ריקודי הזוגות אלא העובדה שאני לפחות פעמיים בשבוע לא איתו בערב. לפעמים אני עוד מנסה לשכנע אותו לבוא איתי, אבל אין לי הרבה סיכוי. אני תמיד מביאה דוגמאות של זוגות נשואים או חבר-חברה שרוקדים ביחד. (לדעתי זה נורא נחמד ומרגש אפילו רק לראות בהצד.) בכל מקרה, הגענו להסכם שאני אשמח מאוד אם הוא יבוא איתי, אבל אם לא, אז שישאיר לי את הכיף הזה. בשאר השבוע מבלים ביחד. לא הייתי מציעה לעבור לחוג אחר. לדעתי חשוב לראות פנים מוכרות מסביבנו. ואני אישית לא אוהבת לרקוד עם חברות. חשוב שבן הזוג יהיה מישהו שאת מרגישה איתו בנוח, את יכולה לסמוך עליו, ומומלץ שלא יהיה מישהו שרואה בזה הזדמנות להכרות. אני מקווה שתמצאי את הדרך שלכם. גבי

ש ק ד י ת

New member
תודה

תודה ליום טוב,סתו וגבי...ניסיתי לדכנע אותו שיבוא אפילו רק לצפות ולא הלך. בחוג של ריקודי מעגלים - יהי יותר רגוע כי ידע לבטח שאין אני רוקדת עם אף אחד...זו אכן בעייה כאובה שלא רק אני חווה - לכן מפליאה אותי התגובה של עדה -ציניות נוטפת ממנה - חשבתי שבפורום שדן בריקודי עם אפשר לשאול אם מישהו מכיר הרקדה כזו באיזור - כנראה שטעיתי...(מופנה לעדה) יום טוב לכולם

הערתי נבעה מתוך המשפט האחרון

שכתבת ומתוך מה שקראתי כאשר ענו לך באותו עניין, זה באמת מזכיר את התוכנית של ורדה רזיאל.

יבנה - המרחק וישראל שיקר

שקדית חביבה, יבנה מרוחקת מחולון כרבע שעה נסיעה בלבד. הרבה יותר קל מלהכנס למרכז - נסי פעם ותיווכחי. ההרקדה היא בימי שני בבית מפעל הפיס. ועל ישראל לא צריך לספר

foxey

New member
הרקדה בבת ים

כשגרתי בארץ רקדתי אצל אלי סגל בבת ים. בחוג הזה היו ריקודי מעגלים עד 23:00 וזוגות אחרי 23:00 עד הסוף. אני לא בטוח עם עדיין כמו זה (חזרתי לארצות הברית לפני שנה) אולי את יכולה לבדוק עם אלי או עם מישהו בפורום מייק באמריקה

למידע על הרקדות

יש ללחוץ על השורה הנעה בראש הפורום, המקשרת אותך לאתר "רוקדים" ושם תמצא את כל פרטים ועוד...

למעלה