שאלה לחברי הפורום

שאלה לחברי הפורום

לאחר שקראתי בעיון רב את "הדיון" המעמיק בזהותה של מירי לוי, ואני מוכרח לציין שיצאתי די מותש מהדיון, כל כך הרבה אנרגיה מבוזבזת על נושא שהוא עקר ביסודו (הרי מה שחשוב זה, מה כתוב ולא מי הכותב. אני מבקש שתקדישו מעט מחשבה ותכתבו לי את ארבעת הריקודים האחרונים שלמדתם בהרקדה שלכם ומאוד מאוד אהבתם אותם (וזה ממש לא משנה אם הריקוד חדש או ישן). אני מבקש שתציינו: 1. שם הריקוד? 2. מי יצר אותו? 3. אצל מי למדתם אותו ומתי? 4. מה הדרוג שלו בעינכם מ 1 עד 10? 5. מה המיוחד בו? חשוב שתדעו שאני מאוד מכבד את חוות דעתכם ואני מתכוון גם ליישם את המלצותיכם, כפי שכבר יישמתי בעקבות הדיון הקודם על מה שמעצבן אתכם.

avigal23

New member
שלום שמעון עשור! התגובה שלי:

קודם כל לקחתי 2 מעגלים ו-2 זוגות: א. 1.בחור שמח-מעגל 2.ישראל שיקר יצר אותו 3.למדתי אותו אצל בתיה קרוננברג מתי? השבוע...תאריך? 6.1.2003 -יום שני בעקרון יכולתי ללמוד אותו אצלה גם ביום רביעי וחמישי (ביום חמישי לימדתי אותו לא נחשב...) 4.דירוג 8 או 9 (אם 10 זה הכי טוב) מפני שהוא קליט וקל לא נתתי לו 10 בגלל שאני אוהבת ריקודים מסובכים יותר,אבל הוא חביב.. 5.מה מיוחד בו? לא שזה מיוחד-נלמד בהשתלמות האחרונה. הוא קל וקליט ואפילו מתחילים יכולים ללמוד אותו (מניסיון). הצעדים תואמים למוזיקה (נגיד הקטע של האי אי אי אי...מאוד מתאים לצעדים לאחור) ב. 1.אל תמהר-זוגות 2.יצר אותו ישראל שיקר 3.למדתי אותו גם אצל בתיה קרוננברג השבוע גם ביום שני-6.1.2003 יכולתי ללמוד אותו גם אצל בתתיה ביום רביעי וחמישי(אבל גם לא נחשב כי לימדתי אותו) 4.דירוג:גם 8-מפני שיש קטעים בו שאהבתי (חלק ב´) גם כאן אני אוהבת ריקודים יותר קיצביים... 5.מיוחד בו? לא מצאתי משהו מיוחד בו-אהבתי את המוזיקה.לא יותר מזה. בעקרון כל ריקוד הוא מיוחד... ג. 1.כן כן (את יפה)-מעגל 2.ריקוד של גדי ביטון 3.אפשר להגיד שלמדתי אותו מהאינטרנט-אבל בהרקדה אצל בתיה. תאריך:פעם ראשונה אם אני לא טועה -16.12.2002-היא חזרה עליו 3 פעמים בגלל זה המרחק בין הריקוד בחור שמח לריקוד הזה.(אני לא אכתוב שוב שיכולתי ללמוד גם ביום ריביע וחמישי לאחר מכן-אז תדעו) 4.דירוג:אני חושבת ש-10. אני אוהבת את הקצב הוא מתאים לצעדים של הריקוד-או יותר נכון להגיד שהריקוד מתאים למוזיקה... 5.מיוחד בו? לא מצאתי משהו מיוחד בו.... ד. 1.ברצלונה-זוגות 2.היוצר-אבי פרץ 3.למדתי אצל בתיה ביום שני אם אני לא טועה זה היה גם בתאריך 16.12.2002 4.דירוג:6 פחות אהבתי אותו בגלל הקצב-איטי מהיר ואז שוב איטי-לא כ"כ הסתדר לי...אבל בסך הכל הוא ריקוד חמוד. 5.מה מיוחד בו? אני לא חושבת שיש הרבה ריקודים שהקצב משתנה בהם כ"כ כמו בריקוד הזה. (אגב,הריקוד לא עבר השתלמות-אולי זה מיוחד בו?) מקווה שדעתי על הריקודים תעזור לך לבחור איזה ריקודים ללמד.

לשמעון עשור

אני חולקת על הפתיחה אך לעניין השאלה: - אודה אודה - ישראל שיקר, אצל גדי ביטון, דירוג: 10 המיוחד תנועות הידיים. - בדם אהבתי - ויקטור גבאי, אצל גדי ביטון, דירוג: 10, הצעדים יושבים היטב על המנגינה. - חושבתני שקוראים לריקוד החדש של שיקר - בזוגות - להמשיך ללכת (יתכן ואני טועה בשם) אצל גדי ביטון - דירוג 10 - מיוחד מאד מבחינת טכניקת הכיוונים וזה גם כן יושב טוב על המנגינה. - איך את מסובבת אותי - של המרקיד (אופס שכחתי את שמו - מבאר שבע) זיו כמדומני, אצל גדי ביטון - 10 ריקוד שהוא מלא תנועתיות ועושה שמח - גם המנגינה והצעדים יושבים היטב - אחלה ריקוד.

למעלה