שאלה לחברי הפורום...

SaberTooth

New member
שאלה לחברי הפורום...

האם כל הקנדרים חובבי מפות, או שזה רק גדילן שלנו

thug4life

New member
נראה לי שלא ממש

אבל אני יודע שלהרבה קנדרים יש מפות... אתה זוכר בכבשן הנשמה (או שבעצם לא קראת את זה... לא משנה) את הנסיעה להייבן ואת מפגשו של גדיל עם קנדרים אחרים אחרי זה הוא חזר והתלהב ממפות חדשות, כלומר לקנדרים האלו היו מפות. וגם נראה לי שהם צריכים מפות בגלל תאוות הנדודים שלהם

SaberTooth

New member
נכון, אבל...

אני זוכר שמישהו אמר מתי שהו, אני חושב שזה היה גדילן, שאף אחד לא אוהב מפות כמוהו. בהחלט, הם צריכים להתמצא בקרין בזמן הנדודים שלהם, אבל לא נראה לי שאף קנדר אוהב מפות כמו גדילן.
ספוילר לתחילת דרקונים של שחר האביב
אני זוכר שבזמן הטיסה של גדילן על גב דרקון טוב, הוא החל משרטט מפה ואף חשב שיתפרסם בזכותה.

Geladriel

New member
אף אחד

לא אוהב מפות כמו גדילן שלי, אבל בהחלט נראה לי שקנדרים בכלליות אוהבים מפות.

אני גם חושבת...

שקנדרים בכלליות אוהבים מפות..אבל כנראה שגדילן במיוחד..כלומר הוא לא קנדר רגיל..זה בטוח!

פגעסוס

Well-known member
גדין בהחלט לא קנדר רגיל...

אני לא זוכר איפה, אבל אני חושב שהוא אמר שהוא כבר לא יכול לדבר עם שאר הקנדרים כי הוא מרגיש שונה. להם לא אכפת מכלום ולו כן...

Northern Lights

New member
פגע? לא ידעתי שאתה קורא רומח../images/Emo41.gif

זה ממש, אבל ממש מוזר לא לראות את הניק שלך בכחול.... =/

thug4life

New member
בגלל זה אמרתי לא ממש נראה לי

אבל לדעתי אנחנו לא יכולים לקבוע לפחות לא אני ע"פ הספרים שקראתי כי לא קראתי בכזו הרחבה על שום קנדר אחר

ד ג י

New member
יש לי דף דמות של קנדר

יש לי דף דמות של קנדר למשחקי תפקידים ולא כתוב שם שום דבר מיוחד על מפות

ShadowFlash

New member
שאלה טובה....

למעשה ל"גנבים" או ל"משאילים" יש נטייה לאהוב\לאסוף (בדרך כלל ששיחקתי אי די אנ די נתנו לגנב לשמור את המפות) ומכיוון שהקנדרים הם גזע של "משאילים" סביר להניח שרובם דווקא כן אוהבים מפות.

purple trance

New member
מצד שני תמיד אפשר להגיד שאם

נודדים רק כדי לחפש הרפתקאות, ללכת לאיבוד זו טכניקה לא רעה בכלל... מי צריך מפה כשלא משנה לאן הולכים, העיקר שזה יהיה מקום חדש?

thug4life

New member
לסייבר (לא קשור לשאלה המקורית)

אני לא רוצה להתחיל טופיק חדש אז רק שתדע.... המאמרים שרצים למעלה בצבע כחול יש שם אחד שנקרא חמשת צריחי הכישוף הנעלה אז נראה לי שהלינק דפוק כי הוא לא אצלי רק שתדע

לתשומת-ליבו של סייברטות´

כל המאמרים והסקר והדברים האלה לא עודכנו כבר איזה שבוע וחצי (בערך), אז אם אפשר בבקשה...

SaberTooth

New member
אמממ...

אם היו לי מאמרים להוסיף, הייתי מוסיף. אבל מכוון שאין - המאמרים לא מתעדכנים. את הסקר אני באמת צריך להחליף (ויש לי רעיון לאחד)... אני אגיע לזה מתישהו
.

למעלה