עד לאחרונה לא שמעתי על השיטה
וגם עכשיו אני לא יודעת את השיטה, רק שמעתי, לא יודעת עד כמה זה מדוייק.
מר מייזליש הוא אמריקאי שמפיץ את התאורייה שלו, עד כמה שהבנתי, בעיקר דרך שיעורים בטלפון.
הוא בעד דיאטה דלת פחמימות וכל הפוחת הרי זה משובח, ורבת שומנים וחלבונים לרבות כל סוגי הבשרים והביצים והחלב, ולמעט שומן טרנס למשל מרגרינה.
הוא מוכיח את דבריו מרופאים ומסקרים (שלא מוטים ע''י חברות התרופות בשקר כדי להרויח כסף...), לדעתו בעיית ההשמנה הינה מעודף פחמימות דוקא, ומעודף אינסולין בגוף הנגרם מן הפחמימות ע''י הלבלב.
הוא קובל על ההכללה של ''פירות וירקות'' במשפט אחד, שכן פירות יש בהם הרבה פחמימות, אם כי הם נספגות זמן רב יותר בדומה ללחם מלא לפעמים ובכל זאת להרבות בהם לא בריא, לעומת ירקות שאין בהם פחמימות וממילא לא מעלים את הסוכר ואת רמת האינסולין בדם.
לדעתו יש להרבות בלקיחת ויטמין D בכמויות והכוונה להיבדק כל שלוש חדשים, ומנסיון אם רוצים לעבור את ה50 בדם, צריך לקחת כל יום לפחות כ10000 IU (יחב''ל) או בלשהות הרבה תחת השמש הקופחת, וזה גורם לאיזון הסוכר, וממילא להפחתת השמנת יתר.
הייתי אומרת שהוא מתבסס על אטקינס אך עוד יותר מקצין. לפחות ככה נשמע לי. מאחר ועל שיטת אטקינס היו כל-כך הרבה תביעות, רציתי לשמוע, אולי מישהו כבר שמע על מייזליש הזה ומה בדיוק השיטה ומה התרשמותכם.
יהודי שסיפר לי עליו טוען, שהלך לפי השיטה הזאת וללא הגבלת כמות המזון ותוך כדי אכילת עוף מטוגן ירד במשקל....
אם זה מעניין את מישהו, אז אמרו לי שאפשר להאזין לו במספר טלפון אמריקאי 1212.738.1100
ויתכן שיש גם מספר ישראלי 033733730