שאלה לחברי הפורום

יעל ND

New member
שאלה לחברי הפורום

האם מישהו מכיר את דיאטת ''מייזליש'' מארה''ב?

אנשים שעשו אותה?

מה דעתכם?

0 אור 0

New member
ממש לא

זה לא שלא עניתי לך כי שמעתי על הדיאטה אבל לא מספיק לעומק כדי לתת לך עדויות מכלי ראשון ושני, במקרה הזה אפילו לא שמעתי על הדיאטה.
ואפילו חיפוש בגוגל (כרגע ) לא הביא תשובה

יעל ND

New member
עד לאחרונה לא שמעתי על השיטה

וגם עכשיו אני לא יודעת את השיטה, רק שמעתי, לא יודעת עד כמה זה מדוייק.
מר מייזליש הוא אמריקאי שמפיץ את התאורייה שלו, עד כמה שהבנתי, בעיקר דרך שיעורים בטלפון.
הוא בעד דיאטה דלת פחמימות וכל הפוחת הרי זה משובח, ורבת שומנים וחלבונים לרבות כל סוגי הבשרים והביצים והחלב, ולמעט שומן טרנס למשל מרגרינה.

הוא מוכיח את דבריו מרופאים ומסקרים (שלא מוטים ע''י חברות התרופות בשקר כדי להרויח כסף...), לדעתו בעיית ההשמנה הינה מעודף פחמימות דוקא, ומעודף אינסולין בגוף הנגרם מן הפחמימות ע''י הלבלב.

הוא קובל על ההכללה של ''פירות וירקות'' במשפט אחד, שכן פירות יש בהם הרבה פחמימות, אם כי הם נספגות זמן רב יותר בדומה ללחם מלא לפעמים ובכל זאת להרבות בהם לא בריא, לעומת ירקות שאין בהם פחמימות וממילא לא מעלים את הסוכר ואת רמת האינסולין בדם.
לדעתו יש להרבות בלקיחת ויטמין D בכמויות והכוונה להיבדק כל שלוש חדשים, ומנסיון אם רוצים לעבור את ה50 בדם, צריך לקחת כל יום לפחות כ10000 IU (יחב''ל) או בלשהות הרבה תחת השמש הקופחת, וזה גורם לאיזון הסוכר, וממילא להפחתת השמנת יתר.

הייתי אומרת שהוא מתבסס על אטקינס אך עוד יותר מקצין. לפחות ככה נשמע לי. מאחר ועל שיטת אטקינס היו כל-כך הרבה תביעות, רציתי לשמוע, אולי מישהו כבר שמע על מייזליש הזה ומה בדיוק השיטה ומה התרשמותכם.
יהודי שסיפר לי עליו טוען, שהלך לפי השיטה הזאת וללא הגבלת כמות המזון ותוך כדי אכילת עוף מטוגן ירד במשקל....

אם זה מעניין את מישהו, אז אמרו לי שאפשר להאזין לו במספר טלפון אמריקאי 1212.738.1100

ויתכן שיש גם מספר ישראלי 033733730

0 אור 0

New member
תקראי מה כתוב עליו בפורום חדרי חרדים

לפי מה שכותבים זה באמת אטקינס פלוס,
ואם כך, אז אני מאד לא ממליצה על השיטה,
אני מכירה כמה אנשים שנשבו בקסמה, ויש בה קסם והגיון ותוצאות מהירות ויפות מאד בטווח הקצר - ואם אתה אדם מאד בריא, אז אפשר לשרוד אותה לתקופה קצרה בלי נזק נראה לעין,
אבל אחרי זמן מה הנזקים של הדיאטה הלא מאוזנת הזאת מתחילים להתגלות לעין. אצל כל אחד זה מתפרץ בצורה אחרת, ובמקרים רבים לא פשוט להפטר מתופעות הלואי של הדיאטה, גם אחרי שעוברים לתזונה בריאה יותר.
אני אישית לא מחזיקה מדיאטות בכלל - אלא במקרה שמדובר בדיאטה שמטרתה להיות שלב פתיחה ללימוד דרך תזונתית חדשה, ובעצם היא אינה נגמרת אלא הופכת לאורח חיים.
כל שאר הדיאטות, גם הטובות והמאוזנות בהן בסך הכל יוצרות נזק ולו רק לחילוף החומרים (מה שגורם כמובן להשמנה גדולה יותר מזו שהיתה טרם הדיאטה)

יעל ND

New member
מסכימה איתך מאד.

איפה כותבים עליו בחדרי חרדים? יש לך לינק במקרה?

יעל ND

New member
תודה רבה!

ברוך ה', נשמע שלאנשים יש מודעות שזאת דיאטה מסוכנת.

טאוֹ

New member
לא שמעתי עד כה, אפשר לקרוא בקישור

למה את שואלת, יעל, ומה דעתך?

0 אור 0

New member
רוני מייזליש זה לא שיטה מארצות הברית

זה מטפל (ישראלי) שמדבר על היבטים רגשיים של אכילה,
לכן זה לא נראה לי קשור

טאוֹ

New member
אז אולי אבי מייזלס?

למד נטורופתיה באוניברסיטת ברנדין (פלורידה), והמציא איזו דיאטת בזק...
ואם זה גם לא זה - אולי פשוט תספרי קצת במה מדובר?

למעלה