אבל גם אני מאמין בגיוון,
אני חושב שהרבה חזרות יתנו לך סיבולת שריר גבוה, ומעט חזרות עם משקלים מאוד גבוהים יעשו אותך יותר חזק
ולכן צריך לשלב, ואישית אני לא עושה את זה באותו אימון
אף אחד לא טען שהמטרה היא פאוורליפטינג אבל עליה קבועה בכוח תורמת לכל המטרות.
חמש פעמים בשבוע כל פעם שריר זה לא פיצול אלא בורות - תדירות גירוי משפרת תוצאות יותר מאשר מליון סטים לשריר אלא אם כן אתה על סטרואידים וזה כבר סיפור אחר. אם אתה לא בודיבילדר אל תתאמן כמו אחד.
אפשר כמובן להתקדם ביותר מדרך אחת אבל מה שעשית רחוק מאופטימלי.
שמע ארנולד שוורצמגר ואנדי בולטון נראים אחרת לגמרי שניהם על סטרואידים שניהם מתאמנים בצורה שונה והוכח שמסה וכח לא בהכרח באים ביחד
אממ בורות לא הייתי אומר ככה כי הגעתי למה שרציתי ואני רואה המון מתאמנים שעושים ss וכל השיטות שאתה עושים פה מתחזקים ונשארים רזים אגב הרוב חזקי בסקוואט ודדליפט אבל בחזה למשל בכלל לא
אגב יש לי חבר פאוור ליפטר בלי חומרים שעושה 290 קילו דדליפט ודוחק 200 חזה על 1 190 בתחרות ומתאמן כל שריר פעם 1 בשבוע אז להגיד שזה מוטעה לא נראה לי יש המון שיטות אבל החכמה להיות עם ראש פתוח
אני לךא אומר ש ss זו לא תוכנית מצויינת אבל שוב השאלה מה המטרות מי שמחפש פיתוח שרירי זה לא הדרך
מי שמחפש כח זו אחת הדרכים אגב לא התוכנית היחידה בכלל
אל תניח שארנולד חלש ואל תניח שבולטון אחרי חיטובמלאמיראה כמו בודיבילדר.
אתה שוכח דבר מאוד פשוט - בתור מתאמן לא ממוצע בכלל ומאמן כבר כמה שנים טובות טעמתי קראתי וחקרתי לאצמעט. זה שאפשר עם abcde לא אומר שזה רצוי או אופטימלי.
מי שעושה ss כמו שצריך לא אמור להישאר רזה או חלש בחזה. מי שמחפש כוח זו בהחלט לא התוכנית היחידה וכל התוכניות לפיתוח כוח מבוססות a / ab ולא abcde.
עשיתי חדר כושר בסגנון אימוני בודיבילדינג בתחילת דרכי, עברתי לפאוורליפטינג וכיום אני עושה וויטליפטינג כבר ארבע וחצי שנים. אני חושב שאני יודע דבר וחצי על איך מפתחים כוח / מאסה.
אגב, כמה שוקל החבר שלך?