שאלה לחברי הפורום

שאלה לחברי הפורום

הרוב פה תלונות. יש מצב נתחיל דיון על דברים חיוביים ברעננה? (האמ למשל מספר ההולך וגדל בחניכים בתנועות הנוער, נתוני הבגרות...)..

אני איתך

בין האג'נדות הפוליטיות למירמור הקבוע, יש כאן נטייה לשכוח שאנחנו חיים בעיר מצויינת.

נפתח מרכול, שפתוח עד שעות הערב המאוחרות ../images/Emo45.gif

באוסטרובסקי פינת בן גוריון נפתח מרכול, שפתוח עד שעות הערב המאוחרות (ואולי גם מעבר לזה - לא בדקתי).

נפתח?

נהגתי לקנות שם כבר לפני שבע-שמונה שנים

באילו שעות נהגת לקנות שם ?../images/Emo133.gif

מרכול היה שם גם קודם, אבל פתוח עד שעה מאוחרת - זה רק לאחרונה.

אל תתחילי עם תנועות נוער ../images/Emo3.gif

מיד יבואו השכנים ויתלוננו שהחניכים עושים להם רעש. וברצינות, לתלונות יש סיבה, מי שגר בעיר מספיק שנים יודע להשוות בין התנהלות העיריה בתקופת ביילסקי-עוזי כהן לבין ההתנהלות כיום. התחושה היא שמעיר שמנוהלת כראוי, עיריה שמשדרת אכפתיות ואנושיות עברנו לעיריה שאינה מצליחה לנהל תקציב, מעלה את מחירי הארנונה ללא תקדים, ונותנת הרבה פחות לתושבים.

חגיתלה

New member
ועדיין יש גם אור וחיובי

והוא באמת די נבלע כאן. ולא בולט מספיק ולא בא לידי ביטוי מספיק. יש המון חיובי ויפה בעיר. אישית מיד אחרי יום העצמאות פתחתי הודעה על כך. ונכון. כולנו חוטאים בכך. כולנו נוטים לקחת את הטוב כמובן מאליו וליחצן רק את הרע
לקחתיט לתשומת ליבי באופן אישי

שאפו לעיריית רעננה על פרויקט האשפה הרטובה

שמסתבר שהוא הגדול מסוגו בארץ. אני ממחזרת בשמחה ובמרץ. השבוע ירדתי לשפוך זבל ומצאתי שלושה עובדי עירייה ששפכו את תכולת הפח החום לאמבטיית פלסטיק גדולה וחיטטו בה. מסתבר שהם חוקרים בעשרה בניינים את הרגלי השלכת האשפה הרטובה של התושבים וכמה ומה שופכים לשם חוץ מאשפה רטובה, כדי להבין מה קורה ולמקד את ההדרכה לתושבים. השקעה רצינית. כל הכבוד.

raananacity

New member
האם אפשר להסביר, לטובת התושבים הפחות ירוקים

ראשית כל, מהי אשפה רטובה ויבשה ושנית מה המשמעות בהפרדה? ואדגים - אם אני משליך לפח שקית חלב, האם זו אשפה רטובה או יבשה? אני לתומי סברתי שמפרידים לאשפה אורגנית ולא אורגנית...

למעלה