שאלה לחברי הפורום

רוזט

New member
שאלה לחברי הפורום

כששואלים שאלה האם צריך לרשום שם מלא? ז"א, גם שם פרטי גם שם משפחה?

צריך לציין שאלה ספציפית ותאריך לידה

אין צורך בשמות ושמות משפחה . בברכה,קרן

רוזט

New member
שאלתי היא

האם בני יוכל להתחבר וליצור קשר עם בחורות, ואם בכלל תהייה לו חברה? שמו אלון 22/10/1987 מודה לך מאוד

אינני עונה על שאלות עבור צד שלישי.

ומשום מה יש לי הרגשה שאת לא אימו . בכל מקרה , אינני עונה על שאלות על אנשים אחרים ללא ידיעתם , במיוחד שאלות מהסוג הנ"ל . בברכה,קרן

רוזט

New member
אם ככה הרגשתך והאינטואיציות שלך גרועות מאוד

ואם את עוסקת בתחום, אסור לך לקבוע או לשפוט, לא חשוב שלא אקבל תשובה, אך הוא בני מבטן ומלידה , ומרוב שהוא מטריד את מנוחתי, ודואגת לעתידו, הלכתי לכל מקום אפשרי, לכל מקום או אדם שיכול לעזור הלכתי, כולם גזלו את כספי שבקושי יש לי (אני מתקיימת מביטוח לאומי)ואף אחד לא עזר, חשבתי אולי את תתני לי רמז או משהו לגבי עתידו, אך גם את לא, צר לי שכתבתי לך ככה "אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו" חבל, עד שנכנסתי לפורום הזה, בסוף התאכזבתי,שלא נדבר שנפגעתי מדברייך

מצטערת שנפגעת אך לא קבעתי

עובדה רק שיתפתי אותך בהרגשה שלי . לא שפטתי אותך וגם לא קבעתי עובדות , תקראי שוב את מה שכתבתי !! ציינתי שיש לי הרגשה שאת לא אימו - זכותי להרגיש כך ובגלל זה ציינתי את הרגשתי לא מקובל עלייך גם זה בסדר , אך מכאן להגיע להעלבות אישיות ולומר לי שהאינטואיציות שלי גרועות תודה רבה לך ואני מאחלת לך רק כל טוב . אינני עונה על שאלות שנועדו לאחרים בלי קשר לאימא או לאבא או רק לחברים טובים שרוצים לדעת במיוחד שכאן באינטרנט אין לי באמת מושג מי נמצא בצד השני . שיהי לך כל טוב , ותחסכי קצת מהאנרגיות האלו , לא טוב לבריאות . בברכה,קרן

למעלה