שאלה לחברי הפורום,

Nadau

New member
שאלה לחברי הפורום,

לפני הכל אני מדגיש ואומר שאני לא בא במטרת תקיפה אלא במטרת שאלה ואם מישהו נעלב ממהודעה הזו אני מצטער מראש. יצא לי לראות מספר פרקים של הנפילים ואני מצטער להגיד שזה פשוט בושה לטלויזיה. המשחק עלוב, העלילה מופלצת וחולמנית, התפאורה ברמה נמוכה מאוד וכל העסק נראה ממש גרוע. עכשיו לשאלה: מה אתם מוצאים בסדרה הזאת? (ושוב אני מזכיר שזה לא בא בתקיפה אלא כדעה!) אין מספיק סדרות טובות בטלויזיה ועוד ביס? נמלטים אבודים גיבורים דקסטר הפמליה איש משפחה איך פגשתי את אמא ועוד ועוד... מה כל כך טוב בנפילים שהיא שווה צפייה יומית ודיוני פורום עליה? לפי דעתי היוצר ישב בבית וראה גיבורים ואמר "וואלה בא לי גם" והפליץ את הסדרה הילדותית הזאת. מה אתם מוצאים בה? (ושוב, עניין של טעם ואני לא מאשים ולא תוקף ולא מקלל אני רק שואל) תודה רבה וסליחה על החפירה D:

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifזה בסדר , זכותך!!../images/Emo9.gif

אז ככה , לדעתי בכלל המשחק לא עלוב , אומנם אני לא בנאדם שהכי מבין במשחק , אבל לדעתי המשחק לא עלוב בכלל. אני זוכרת שכתבו בפורום עוד בשידורי העונה הראשונה ביס ישראלי , שבאו איזה מבקרים כלשהם , ואמרו שהמשחק שם ממש טוב. לגביי העלילה , אני לא יודעת מה איתך , אבל אם העלילה הייתה כ"כ מופלצת וחולמנית , אז מן הסתם זה היה משעמם מליון צופים שאני מכירה , ואף אחד לא היה צופה בזה. עכשיו , אם אתה אומר שהיוצר של הנפילים ישב בבית וראה גיבורים ואמר "ואללה בא לי גם" אז זה אומר שגם העלילה של גיבורים מופלצת וחולמנית , לא? לדעתי , תאכלס , כל סדרות המדע הבדיוני יש בהם מכנה משותף - פנטזיה. בגלל זה לכולם נראה שכל סדרות מדע הבדיוני אותו דבר - אבל תמיד יש משהו שונה. -מקווה שעניתי לך על הכל. ^^

noam270

New member
../images/Emo187.gifאני חושבת שענית בעצמך על השאלה....

אמרת בעצמך, זו דעתך. ודעתי היא שהסדרה טובה, הרמת משחק טובה, העלילה מדהימה. לדעתך הסדרה הזו לא מוצלחת, לדעתי כן. הכל עניין של דעות. אי אפשר שכולם ירצו לראות אותו דבר, זה הזוי........ יום טוב!

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifאני אענה לך על השאלה

שאלת למה לראות הנפילים ולא גיבורים או נמלטים? אז אני אענה לך: בגלל שזה ישראלי! איפה הגאווה? סדרת מד"ב ישראלית ראשונה בארץ, זה משהו ראשון מסוגו ומיוחד. ובכלל אני חושב שהסדרה מעולה! אמרו כבר אלפי פעמים שכל אחד מעתיק מהשני, אבל ככה זה, קשה להמציא מחדש את הגלגל במיוחד כשמדובר במד"ב. אז אחד עושה על חייזרים, אחד עושה על מפלצות, ואחד עושה על חזרות בזמן, והם בעצם תפסו את הנושאים העיקריים ואז כל סדרה חדשה שתצא ישר יגידו שהיא מועתקת. ולדעתי המשחק בסדרה מעולה! (נכון שלא כולם
) אבל הרוב.

Nadau

New member
אתה צודק,

וזה מה שאמרתי לעצמי שבאתי לראות פרק של הנפילים בראש : "סוף סוף סדרה ישראלית עם עלילה מעניינת". אבל טעיתי. ואמרתי את שלי. אבל, אם אתם חושבים שהשחקן שמשחק את צורי הוא שחקן טוב, אז באמת שלא ראיתם משחק אי פעם כי הוא לפי דעתי השחקן בין הכי גרועים שראיתי. תהנו מהנפילים בכל מקרה =]]

לפי מה שאני הבנתי מניצן, הוא דווקא חושב שאלון

[זה שמשחק את צורי] הוא אחד מאלו שמשחקים פחות טוב... וליטל יותר טוב..D: [ליטל משחקת את עדי] ואני די מסכימה איתו..

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifבדיוק!../images/Emo9.gif

דווקא אלון הוא אחד השחקנים הגרועים שם אז אל תיקח אותו כדוגמא XD. אבל איך אתה יכול להגיד שליטל רוזנצוייג לא מוכשרת? היא אחת השחקניות הטובות ביותר שראיתי בטלוויזיה ובכלל! וגם דן שפירא שחקן מעולה, דביר בנדק, יניב פולישוק ודניאל מרוז. כל אלה מעלים את רמת המשחק בהרבה.

אני אענה לך..

[סליחה אם יהיו טעויות הקלדה, אני מקלידה מהר הקלדה עיוורת ולפעמים החץ נתקע ואני לא רואה את ההמשך] אני באופן אישי התחלתי לראות את הסדרה הזאת למרות שכשהייתי קטנה הקשר שלי עם מדע בדיוני לא היה טוב. ראיתי ראשגה, נגמר ואז התחילו לשדר את העונה הערוכה ורציתי שתהיה לי סדרה קבועה לראות-אז התחלתי לראות הנפילים. ראיתי שזה מעניין והתמכרתי.
הסדרה לדעתי יחסית טובה לסדרות ישראליות אחרות לילדים- אי אפשר להשוות אותה לגיבורים או נמלטי או בחזרה לעתיד או אני לא יודעת איזו סדרה. זו סדרה ישראלית, והתקציב הוא תקציב של סדרה ישראלית. אני חושבת שהמשחק בסצנות רגילות הוא יחסית טוב למה שרגילים בישראל, למרות שיש יוצאי דופן לשלילה.. ובסצנות קיצוניות[והיו הרבה כאלו לאחרונה-העתיד, שמאור ועדי מגלים את מותם של הקרובים אליהם, והמחלה] המשחק הוא הרבה יותר טוב, ואפשר להאמין לו. אי אפשר להשוות סדרה כזו לחו"ל, בגלל ששם התנאים אחרים, התקציב אחר והמשחק שונה. אבל פה בארץ הסדרה נחשבת לטובה, ואותי באופן אישי היא די מעניינת. וסליחה על החפירהD:

התאפורה היא אחד התיפארות הגדולות ויפות

תן לי לצטט מהמבקרים:לא היה דבר כזה עוד בארץ. ואני יגיד את זה ויאמר את זה שוב אף אחד לא אמצי את הגלגל מחדש...............זה שהמצאי את הצמיג הגומי לא עתיק מזה שהמצאי את הגלגל הוא סך הכול הפך את זה למשהו משלו.................

רינת4

New member
כל אחד וטעמו שלו.

אנשים שונים מתחברים לדברים שונים. אם אתה חושב שזו לא סדרה ראויה זכותך לחשוב כך ולא לצפות בה. כל מי שחבר בפורום או אוהב את הסדרה כנראה רואה בה משהו שהוא מתחבר אליו. הדמויות, העלילה, תפאורה וכו' זו התשובה היחידה שנראה לי שניתן לתת...

חסוי90

New member
..............

הלו זאת סידרת המדע הבדיוני היחידה והראשונה בארץ ועוד לילדים אז תן קצת כבוד אז לא יצא בדיוק כמו בארה"ב אבל הם מנוסים בז'אנר הזה אז מן הסתם לא כל הפרטים מושלמים וחוץ יש דברים שילדים לא יכולים לראות (אימה) אז מי שחושב שזה מספיק טוב שלא ייכנס לפורום.

LITAL and MY

New member
זכותך המלאה לחשוב ככה..

זה ממש ממש עניין של טעם.. תראהה אני מודהמת מרמת המשחק שם היא מדהימה ש כמה שקצת הורסים אבל לא באופן מוגזם..למשל דן שפירא אני לא מעריצה שלו או משו אבל המשחק שלו כ"כ מדהים וסוחף..ושל ליטל המצחיקה והמדהימה שקורעת אותי כל פעם מחדש[ליטל זאת עדי] וזה מעניין לראות משו כזה שלעולם לא ראינו בישראל ויש שם המון כישרונות חדשים ומפתיעים.. והסדרה זה לא רק מדע בידיוני היא מיוחדת כי היא משלבבבת הכל :קומדיה..רומנטיקה..בדיוני..מתח.ולפעמים אפילו קצת פחדתי.. אני חושבת שזאת סידרה פשוט מדהההההימה.. אבל כל אחד ודעתוו.

למעלה