שאלה לחברים

מיסטר

New member
שאלה לחברים

שלום לכולם אני מיסטר שסובל בעיקר מ-OCD קשה וקצת מטוראט יש כאן אני מעריך כמה שמכירים אותי מהודעותי שכתבתי לפני כמה ימים לראשונה כאן ולמי שלא מכירני אז..... שלום ונעים מאוד מהפורום אני מבין שהמון מודעים וסובלים מהבעיה אבל אני ת´אמת לא ממש יודע מי סובל כאן מ-OCD (מרוב רוב ההודעות והבלאגן) אז בבקשה מי שסובל בדיוק מאותה הבעיה כמוני בבקשה שיכתוב משהוא על חייו ועל שאיפותיו כי אני בטוח שיש לי ולחולי OCD דברים משותפים שהינם משותפים רק לקבוצת חולי ה-OCD כגון מצבי רוח אופייניים במצבים מסויימים וכן החלטות קיצוניות - הייתי רוצה להכיר קצת אותכם/ן ודרככם להכיר עוד יותר את התופעות שמתלוות למחלה הזאת תודה ושלום מיסטר

רועי10

New member
מיסטר שלום!

שמי רועי ואני כותב כאן בפורום מתחילתן. אני סובל מאוסידי מהסוג הרחצני/נקייני. הטיפולים התרופתיים והפסיכולגיים לא עזרו לי במאום, ומה שכן עוזר לי זה רק "טיפול" אישיותי בעצמי בדרך של חיזוק פנימי, העצמה אישית, וטיפוח אישיותי שאני משתדל לעשות לעצמי בדרכים משלי. זה גם כן לא מוריד מעוצמת האוסידי והצורך להתנקות, אך זה מוסיף לי כוחות המקילים עלי לשאת בקלות רבה יותר את עומס הכייתיות הנקיינית. מיסטר, אמרת שיש לך גם אוסידי וגם טוראט, איך מתבטאות אצלך שתי תסמונות אלה? אתה יכול לפרט קצת יותר? לילה טוב רועי

../images/Emo24.gif אוהבים אותך מיסטר שלנו../images/Emo24.gif

אב ליש לי תסמונת טוראט ואני משולבת בזה קצת עם טקסים של אוסי די אבל אין לי כל כך מה לכתוב תבוא לפורום שלי , תכתוב לי כאן או לאי מיל שלי אני אשמח מאוד. ויש כאן קישור באחת ההודעות לפורום שלי. אתה זוכר אותי נכון? קוראים לי מיקי אז שיהיה לך שבת שלום ו: אוהבים אותך נשמה. שבת שלום אוהבת- מיקי

למעלה