שאלה לחברים היקרים

עמיר511

New member
תודה אחים

ממש מודה לכם על המענה והיחס בעניין תגמול הנצרך והחידוש, שמח להיות בין חברים לנשק כאן
שיהיה לנו שבוע גשום ללא רוחות
עמרם

עמיר511

New member
שאלה לחברים היקרים

שלום רב
שמי עמרם, בן 50 פלוס 10 חודשים.. נכה צה"ל מאז 86 פגוע ראש\\ מאז 1999 יש לי דרגת נכות של 82 אחוז צמיתה, כולל לווי יומי של 8 שעות.
בתלושי השכר שמקבל ממשהב"ט, אני מקבל תגמול נצרך, נשוי ואבא ל 2 ילדים, שיהיו בריאים, רשום ליד ה נצרך מ 10-99 עד 09-15 כלומר תקופת התגמול נצרך עד שנה הבאה, עד לפני כמה שנים הייתי מקבל טופס למילוי וחתימה ע"י עו"ד בדבר ההכנסות שיש לי, וכאמור, אין שום הכנסה חוץ ממשהב"ט, הייתי חותם וממלא ושולח בחזרה והיו מאריכים תקופת הנצרך בהתאם, כאומר, זה היה עד לפני 3 שנים נדמה לי, יש לי תצלום של הטופס האחרון ששלחתי להם, שאלתי חברים יקרים, האם זה אומר שאני אקבל נצרך רק עוד שנה וזהו? ואיזה קיצבה ישלמו אחרי זה, יש לציין שאני לא כשיר לשום עבודה או לימוד בגחח המגבלות הבריאותיות שיש בכל הגוף כמעט, כתוצאה מהפגיעה בראש- כדור בראש בלבנון.. תחילה חשבתי מי שמגיע לגיל 50 מפסיקים לו הנצרך ומתחיל לקבל גימלה אחרת, למשל תג"מ או חוסר פרנסה או דמי קיום..
האפ יש נכי צהל בני 50 ומעלה שמקבלים נצרך היום? אשמח לקבל כל הסבר בנושא

בתודה מראש על כל מענה
עמרם
04-11-2014 23:45

rozgil

New member
כל 3 שנים צריך למלא טופס הצהרות למשה"בט

אם זה לא הגיע אליך פנה לעו"ס שלך, אולי יש שינוי

עמיר511

New member
תודה, אנסה לברר מי

העו"ס שלי מול מוקד משהב"ט ביום ראשון, נדמה לי שזה שחר או אלון,
כאמור, מעל 3 שנים לא מלאתי טופס כזה שהייתי ממלא ושולח.
אני תקווה שיענו וישלחו הטופס
תודה על העידכון

rozgil

New member
אפשר לשלוח לך בפקס, דואר, אימייל וכדומה...-בהצלחה !

עמיר511

New member
ערב טוב הבעיה שמזה

שלוש שנים ויותר, לא שלחו לי מכתב למילוי הצהרות הכנסה,,
לכן אני חייב לדעת למה, כי לא חל כל שינוי במצבי, אלא החמרת מצב בריאותי לצערי. ואני עדיין במעקב ואישפוזים בתה"ש
אפשר לברר טלפונית דרך המוקד או שמא חייבים ללכת לחיפה למשהב"ט??

smile2life

New member
בשיא הכנות מעולם לא נתקלתי במקרה כזה

לפי דעתי הכי טוב זה להגיע פיזית לאגף ולהבין. כי במוקד יושבים אנשים שלא מבינים ומצטטים כמו תוכי מהמחשב.

ofer_lev

New member
כמו שנאמר כל 3 עד גיל פרישה

בהנחה שאתה עומד באותם תנאים.יש הארכה כל 3 שנים.לא צריך עו"ד.רק להמציא את המידע הנחוץ.החל מגיל פרישה.אין צורך יותר בחידוש.בריאות

למעלה