שאלה לחברה שמשחקים

7liel7

New member
שאלה לחברה שמשחקים

בתל אביב או בכ"ס או בכל מקום אחר, איך אתם קובעים את התרגילים שאתם משחקים בעזרתם (ה-plays) ? אתם מביאים תרגילים מוכנים מהבית או ממציאים על המקום או מה? תודה על התשובה.

roei90210

New member
אני מניח שאתה מדבר על המשחקים הפתוחים

בגלל שרשמת כפ"ס.. אז כן, את המהלכים ממציאים בד"כ על המקום. לוקחים את הכדור ביד, השרוכים הם הליין, הצ'ופצ'יק של האויר הוא הק"ב וקובעים ראוט ראוט. אם בכל זאת התכוונת לליגה, אז בודאי שהתרגילים מוכנים מהבית.

manning ownage

New member
תחתוך לי בשרוך הרביעי ימינה,תסובב לכיוון הסמל

משהו כזה. חוץ מזה אי אפשר להמציא מהלכים יותר מידי, סביר להניח שאם משתמשים ב קאונטר 25 סוויפ ושטויות כאלה סימן שיש לזה היגיון. בכל אופן אם אתה יודע שאתה טוב במהלך מסיום,לדוגמא אתה חזק מספיק לזרוק עמוק אבל חסר רגש ולא מסוגל למסור מדויק כדורים קצרים ההיגיון אומר שתחליט למסור כדורים ארוכים,אז כן חלק מהדברים אתה בא אתם מהבית.

7liel7

New member
כן, התכוונתי למשחקים הפתוחים

ברור שבליגה המהלכים לא מופלצים..
ותודה לשניכם

7liel7

New member
עוד שאלה קטנה...

אתם גם עושים אודיבלס במשחקים?

roei90210

New member
לא, לא עושים

אלא אם כן יש לך כימיה מטורפת עם איזה רסיבר או רץ ואתה יכול לדבר איתו כך שאף אחד לא יבין. בד"כ אם לדוגמא אתה מתכנן ריצה דרך האמצע אבל פתאום אתה רואה שכל ההגנה מרוכזת שם: 1. או שתיקח פסק זמן 2. או שתסתכל לרסיבר בעיניים וחכה לאיזה הנהון קטן ממנו (מקסימום תצביע עליו) 3. אם יש לך ק"ב שיכול לרוץ, תריץ את המהלך אבל תעשה פליי-אקשן עם הרץ, תתגלגל לאחד הצדדים ורוץ.

manning ownage

New member
לפעמים

ה-QB מתכנן 2 מהלכים מראש,אחד ריצה ואחד מסירה,הוא מנסה לקרוא את ההגנה ואז מחליט איזה מהלך להריץ

7liel7

New member
רגע,

ולא עשיתם אף פעם איזה blue 79 או משהו?
ואם אני כבר מזכיר את זה, אז מה זה בכלל? כי תמיד הק"ב צועק משהו בסגנון לפני כל מהלך... מה זה אומר?

7liel7

New member
אז יש מצב שמישהו יסביר לי מה זה?

אני אוהד פוטבול כבר שנתיים ועדיין אני לא מבין מה זה בכלל...

Amit Azulay1

New member
חח אני יסביר לך

נגיד ויש לך קו הגנה של 5: סנטר, 2 גארדים ושתי טייט אנדים. עכשיו בינהם יש רווחים, לכל רווח יש מספר, במקרה הזה יש 6, בין הטייט אנד לסוף בין הארד לטייט אנד ועוד. נגיד החלטנו שמספר החור שבין הסנטר לגארד הימני הוא 2. והראנר בק שלנו הוא 3 אז הקוטרבאק יכריז נגיד כחול(ריצה) 32 הייק הייק בלה בלה. עכשיו למה לו להחזיר כדי שהקו הגנה ידע לזוז בהתאם ולפניות חור

tragula

New member
לא בדיוק

קריאת אודיבלס הן סודיות, כיוון שהקבוצה היריבה שומעת. בלו 59, יכול להיות כמעט כל דבר: 1) קריאה של מהלך חדש 2) שינוי ראוט לרסיבר 3) שינוי ההגנה על ה- QB במהלך מסירה או שינוי שיטת החסימה לריצה 4) סתם קריאת זבל להטעיה ועוד אלף ואחד דברים.

כן

בתקופה שהייתי בצברים היו לנו כמה אודיבלז, אני לא יודע אם זה המשיך כשעברנו לציוד מלא. פלורידה- הרסיבר שאליו צעקו, או סתם כולם עושים פליי, כלומר לרוץ ישר לעומק טקסס- ק"ב סניק דרך האמצע של עדי נראה לי שגם לאומהה ונברסקה היה איזה תפקיד, אבל אני כבר לא זוכר. אני מאד מקווה שלא הרסתי סימנים לאף אחד אבל עברו שנתיים והגיע הזמן לשנות. עידו.

omrili77

New member
../images/Emo46.gif זה היה קצת מיותר

בלי קשר לזה שזה כבר השתנה, זאת לא החלטה שלך. אם אתה כ"כ רוצה, תן דוגמאות מהקבוצה הנוכחית שלך.

modz0r

New member
../images/Emo45.gif

למרות שאני כבר לא בקבוצה.. יש דברים שלא מעבירים הלאה.

אם יורשה לי

ויורשה לי, לא הייתי בישיבת בעלי המניות האחרונה בה כנראה כל מיני שחקנים בהווה ובעבר חתמו על הסכם סודיות. צפייה במשחק של הקבוצה מלמדת על הצברים והקבוצות בכלל הרבה יותר מאשר כמה קריאות מלפני שנתיים. להזכירכם, השתמשנו באותן קריאות או קריאות דומות גם במשחקים הפתוחים בימי שישי, כך שלא ניתן להתייחס לזה כאל "יש דברים שלא מעבירים הלאה". זו היתה התרפקות על הימים העליזים בהתקפת הצברים. באמת תמצאו לכם נושאי ומושאי נזיפה אחרים. ולסיום מהקבוצה שלי, באומן: "28 גרין" משמעות: כלום (כנראה ממשיכים עם תרגיל הריצה של משה לעוד ט"ד מלהיב) על הספסל עידו לסיני: "הוא באמת חושב שמישהו מקשיב לשטויות האלה או מתייחס אליהן?" סיני:"מה? רגע, אני עדיין קושר את הנעליים כי השעון לא העיר אותי בזמן..." שבוע טוב וחג שבועות שמח.

הצחקת אותי

"תן דוגמאות מהקבוצה שלך" הנה דוגמא- באומן הק"ב שלנו נלחץ וזורק את הכדור לאמצע המגרש, כמה שיותר עמוק ואולי הסייפטי בכל זאת לא יגיע. זה אודיבל טיפוסי אבל יש גם גרסאות חילופיות, למשל באומן נלחץ ובורח לאחור ובכך נמנע מלחטוף סאק, או לפחות למשך כמה שניות עד שמגיע הסאק 15 יארד בכיוון ההפוך (אני מקווה שמשה ויונה כבר לא קוראים פה הודעות. אם כן אז.... well... ניחא...)

סינייייייי

טוב, תראה ניסיתי להיות חיובי גם כלפי הצברים וגם כלפי הקבוצה שלנו. אתה רואה את הפליי-אוף בNBA? או היורו בכדורגל? אם כן תרים טלפון, וגם השעון שלך עדיין אצלי.

למעלה