שאלה לזכרים שביניכם

אושר מ

New member
../images/Emo3.gif

אם היית שואלת הייתי אומרת לך שלא יכול להיות שמקדימים לך. כי התאריך שלך סביר להניח היה הראשון לאוק´ שזה תקופת גיוס חדשה, מחזור אחר, והם לא נוהגים להעביר ממחזור למחזור. בטח דחו לך ל 27 או 29 לאוק´..

leeloo

New member
פששש מאיפה הידע?

אני ב-29.10 יש לך מושג איזה גיוס זה? (אני יודעת מה התפקיד, אבל בטוח שזה לא רק לתפקיד שלי..)

סוגייה מעניינת שנגזרת מכאן היא

שגברים שאוהבים בחורות חופשיות ופתוחות וזורמות לאו דווקא אוהבים אותן מנוסות (כן. זו סתירה). גבר יכול לרצות את הבחורה שאיתו מספיק כדי להכנס איתה למיטה בדייט ראשון ואז לא לרצות אותה יותר כי מי יודע עם כמה נכנסה למיטה בדייט הראשון... ואז לכי תוכיחי שאין לך אחות...

nutmeg

New member
גם נשים אוהבות

גברים מנוסים שלא צריכים הוראות הפעלה כל פעם שעושים סקס והם יודעים איך להפעיל וללחוץ על הכפתורים הנכונים - אממה, לא רוצות שיתנסו כל כך בקלות עם כל מה שזז... דה!

ל יב י

New member
והנה השאלה המתבקשת../images/Emo124.gif

האם אתם מעדיפים בני זוג מנוסים בלבד?

Linkin-Parker

New member
כמו שאני בטוח שכבר הבהרתי

לא מזיז לי בגרוש הניסיון.. העיקר שיש שמיכה ואהבה...

האם זה באמת משנה מידת הנסיון?

כי אם ככה, כל חסרי הנסיון למיניהם ובתולי הנוער, נידונו מזה הרגע לחיים ללא סקס ולשרשרת חברים אפלטוניים. ואני משום מה סברתי שהפנטזיה האולטימטיבית הן של גברים והן של נשים היא למצוא את חסר הנסיון/חסרת, ולהראות להם מאיפה משתין הדג, ומה הם הפסידו לאורך כל שנות התנזרותם (מרצון או מפאת גילם הצעיר). ולגבי רשימת בני הזוג המיניים - אדם שאינו מרגיש נוח עם נסיונה העשיר של בת זוגו עלול בטעות לחשוב שהיא מתיחסת למין בקלילות שאינה נאותה. לעומתו, אני סבורה שגברים שמתגאים ברשימת המלאי ובכמות הנעצים בחגורה, הם נאדים נפוחים, חסרי בטחון, ומן הסתם מנפנפים בעובדה הזו כדי לפזר את מסך העשן לגבי אי כשירותם המינית בעליל (או במילים אחרות - לא שווים במיטה). ובסיכומו של דבר אני מאחלת לעצמנו שהדור הבא עלינו לטובה בדמותו של לינקין, ישנה את המוסכמות החברתיות ואת התפיסות המוטעות לגבי החופש המיני הלא שוויוני בין גברים ונשים.

חס וחלילה מנסיון אישי

שכן איני דוגלת בסקס לצרכי הנאה, ובסקס לצרכים בכלל. כנראה שמעתי, אמרו לי, גונב לאזניי, והאם הטעוני?

ל יב י

New member
אכן כן, הטעוך ובגדול

בכל אופן אני לא מפנטזת על חסר נסיון רועד ומפרכס מהתרגשות, שהכיף איתו נגמר בערך דקה אחרי שהתחיל. אבל אם הייתי צעירונת וחסרת נסיון, אולי דוקא כן הייתי מעדיפה כזה.

Dor K

New member
האמת?

אני אוהב אותן ביישניות, אני אוהב אותן מנוסות, אני אוהב אותן מבוגרות, אני אוהב אותן צעירות, בתנאי! שהן נותנות לי לשלוט במצב... נו, מי רוצָה להיכנס בי עכשיו?

אושר מ

New member
מותק

דווקא כשהדבים מסתדרים לך, אתה בא ורוצה לסיים את חייך? לא חבל?

ודווקא טענתי היא

שדורק´ה הוא מסוג האנשים שאולי רוצים לשלוט, בבת זוגם, אבל איכשהו תמיד יוצא ששולטים בו. לא נכון?

Dor K

New member
Bla,Bla,Bla,Bla

המשיכו לקשקש, My dear chicken. תרמסו את שאריות האגו האחרונות שלי. תדרכו עלי. תשפילו. אין בעיה. גם יומכן יגיע יום בהיר אחד.
תהנו מהספק.

r i p l y

New member
תשים "its raining man" הללויה

ברקע זה ממש מתאים התרנוגלת רוקדת יפה ולדעתי זה ישתלב.

דנה2909

New member
אמינות (או חוסר אמינות) במידע

אני חושבת, שכמה שהבחורה תהיה פתוחה ומוכנה לדברים, איך לומר, "חדשים", תמיד הגבר ילך ויחפש לו כבת זוג מישהי יותר "חסודה". תנו לי גברברי הרשת הנכבדים לפתוח את עינכם. אם תשאלו בחורה את השאלה הזו, אף פעם, אבל אף פעם לא תקבלו את התשובה האמיתית! כן כן, מפתיע, אבל לא משנה כמה זמן אתם ביחד, למשל, אם היא היתה עם 8 היא תגיד שהיא היתה עם 4. ככה, שמיותר לשאול כמה אנשים. ברגע שזה יותר מ-2 המספר כבר לא אמיתי. חוץ מזה, אפשר להשתמש בחשבון פשוט. אם הבחורה בת 25 נאמר, קרוב לודאי שהיו לה עד 2 בשנה (לא כולל סטוצים....) אז תעשו את החשבון. ואם זה באמת משנה לכם, אז... תתחתנו עם בנות גיל 16, למרות שגם זה כבר לא מבטיח כלום.

בהמשך להמשכה של אינשמית

שהוסיפה הודעה שנסתתרה לה בינות לדיון המעמיק: זה לא רק חוסר בטחון. לדעתי זוהי בורות בכל הנוגע לטבע האדם, חופש בחירתו, השינויים בחייו, והחוויות שהוא מספק לעצמו על מנת להיות אדם יותר טוב, מחכים או בעיקר לא משועמם. אז היא היתה עם עוד כמה אנשים? אז מה? מילא הייתי מבינה אם היא היתה עם עשרות אנשים ואיש מהם לא הזיז לה את קצה הצפורן, אז הייתי דואגת במקומו שהיא כלל לא יודעת ליצור קשר אינטימי, אבל לא זה המקרה. נדמה לי שגם לא ציינת את גילאיהם, לא שזה משנה, אבל אם מדובר בילדה בת 14 שכבר היתה עם שלושה אנשים, זו בעיה, ואם מדובר באישה בת 27 שהיו לה שלוש מערכות יחסים רציניות זו בהחלט הנורמה ההגיונית. בכל מקרה, כפי שנדמה לי שכבר נאמר בהמשך - הוא צריך להיות שמח שבת זוגתו יודעת לבנות קשר, יודעת לזהות את הבחורים הטובים מתוך הבררה האנושית, ולדעת לאהוב זו גם תכונה חשובה בעיניי. אם הוא לא בטוח במידת אהבתה אליו, זה כמובן לא קשור למי שהיה לפניו או שיהיה אחריו, אלא אליו בלבד. בהחלט יכול להיות שיימאס לה ממנו, הגיוני גם שאולי לויימאס ממנה, הכל ייתכן. אם הוא מנהל את הקשר הזה על הבסיס של "הנה תיכף היא עוזבת אותי כי כבר היו לה כמה לפני שהיא כבר לא איתם" אז למה הוא איתה עדיין??? קנאה היא תכונה איומה, שמזיקה בעיקר לבעל התכונה, ולצערי גם מושא הקנאה מרגיש את זה, לפעמים גם על בשרו. הייתי ממליצה לו להתמקד במימדים החיוביים של הקשר ביניהם, לעבוד על הקשר, לחזק אותו, להעשיר אותו - ולא לתת לעצמו סיבה להיות עוד אחד מאלה שהיא תספור בפעם הבאה שיהיה לה בן זוג חדש !!!

למעלה