שלום לך
את נמצאת בסיטואציה שאני וחבר שלי אוטוטו נהיה בה (סוף החודש! יש!), אני והוא גם הולכים להתחתן (עוד חודש וחצי! יש!), ככה שנושא שוויוניות וזוגיות ומגורים ביחד מהותי מאוד, כי לפרק נישואין על ריבים בנוגע מי יעשה מה ומתי יהיה לא הגיוני ביותר, לקבוע כללים משותפים יהיה הרבה יותר הגיוני ומשותף. אני והוא החלטנו בעיקרון שיש דברים שהוא יעשה, יש דברים שאני אעשה, כשלו יהיה יום רגוע משלי, הוא יעשה יותר, כשלי יהיה יום רגוע משלו אני אעשה יותר. פעם בשבוע (או שבועיים.. תלוי בעצלנות שלנו: ) ..) נעשה נקיון רציני ביחד של כל הבית, פעם בחודש (או חודשיים, תלוי בעצלנות שלנו: )..) ננקה גם את התריסים הענקיים שכל כך מתיש לנקות, וככה נהיה שותפים גם בהכנסות, גם בהוצאות, גם בתוצרים שמחוץ לבית, גם בתוצרים שבתוך הבית. באופן כללי, יש לי נסיון מר בלראות אנשים שאמרו שהם לא ינקו אם השני לא ינקה, ואז הם ניקו הכל בעצמם, אז אני כבר הודעתי, שמכיוון שאני לא אוהבת לנקות, אז אם הוא לא ינקה איתי, שלא יחשוב שאני רק אאיים, גם אני לא אנקה, ואז נחיה בלכלוך וזוהמה לא משנה כמה זמן, בכלל, עד ששנינו נקום, וננקה, יחד עם המטאטא: ) חחחחחח. זהו: )