שאלה לותיקי הפורום...

שאלה לותיקי הפורום...

שיעמם לי קצת אז הלכתי לבדוק את הדף הראשון בפורומינו האהוב, ומה אני רואה הייתה ההודעה הראשונה???-סתם איזה הודעה! לא הודעת פתיחה! לא ברוכים הבאים כל באי הפורום! הייתכן שזה אמיתי? דרך אגב אם תשימו לב יש שם פשלה די רצינית לתפוז-ההודעה הראשונה הזאת נכתבה בשעה 16:22 ואילו יש שם תגובה שכתובה באותו יום ב16:11!!! זאת אומרת שהתגובה נכתבה לפני ההודעה... s@me @ne נ.ב. ועוד משהו שרציתי לדעת-עשיתי חיפוש עם המילה "פיבס" ובקושי מצאתי הודעות שלו. פנתר מחק את כל ההודעות שלו???

המ...

לא הייתי מהיום הראשון של הפורום, אבל נראה לי שהעיניין הוא בגלל שההודעות שכתבו להן תגובה עולות למעלה אז זה מה שיוצא... ובקרש לפיבס...אני לא זוכרת כמה הודעות שלו מחק פנתר...המ...ואולי זה בגלל שהוא כתב בשם משתמש פיבס.ב או כאלה דברים...אני לא יודעת... ואני לא בטוחה שהחיפוש מראה גם שמות של מי שכותב את ההודעות..המפי... -ליאת-

LuNaTiC

New member
אוף טופיקי לגמרי

ליאת, למה את לא באיי סי קיו???

LuNaTiC

New member
חחח גם אני אתמול הסתכלתי בארכיון...

הייתי צריכה להגיע לפני שהגעתי לתקופה של פיבס, או להודעות הראשונות שלי, אבל היה די חביב... מצאתי שם מישהו שאני מכירה. שזה לא בהכרח טוב אבל.. אוה וול... אני הולכת לראות שוב את ההודעות של פיבס.. ולא עפ חיפוש. אני פשוט אדפדף בעמודים עד שאני אגיע אליו.. כן כן אני משועממת... המטרה שלי היא לראות... האם הוא היה עד כדי כך מעצבן? וגם אני רוצה לקרוא שוב את השירים... אמ.. הם היו חביבים כאלה:) -ענבל-

Hermione

New member
נג...

לא לא לא לא... את לא יכולה לראות את ההודעת פתיחה כי היא כבר נמחקה מ-ז-מ-ן... זה היה עוד בתקופה של הממשק הקודם והמעצבן- כשכל הודעה היתה נפתחת בדף חדש.. כמה מעצבן. בכל מקרה, כל כמה זמן, כשההודעות הגיעו לכמות מסויימת, הדף האחרון היה נמחק, וככה נמחקו להם די המון דפים... אולי בארכיון יש אותם, אני ממש לא יודעת, כי אף פעם לא טרחתי להכנס. אולי אני אנסה עוד מעט. ואת ההודעות של פיבס לא תוכלי לקרוא מן הסתם, כי פנתר מחק את כולן, וחסם לו את הניק, ככה שהוא כבר לא חזר. והוא עשה בחוכמה. שתבינו, הוא אולי מצטייר עכשיו בזכרונכם הקלוקל כבחור חביב שקצת עיצבן וכבר פואמות מרגשות בכישרון ובטעם טוב, אבל הוא ממש לא היה כזה. הוא היה חתיכת קרצייה שנטפל לאנשים בלי כל סיבה וקילל. הרבה. וזה שהוא קילל בחרוזים לא הופכת אותו לגיבור לאומי. אפילו כישרוני לא הייתי קוראת לו. אבל אולי אני חושבת ככה רק בגלל שזכיתי ממנו לתארים "טיפשה" ו"מטומטמת". כמה חביב מצידו. אפשר לראות בארכיון את ההודעה הראשונה בפורום? כמה מרגש! אני זוכרת אותה! היא היתה ההודעה של סיוון, וזה היה משהו בנוסח: "ברוכים הבאים לפורום הארי פוטר, בו תוכלו להחליף מתכונים לשיקויים ולחשים חדשים" או משהו בסגנון... נוסטלגיה... פחחחחח והבת 28 ההיא זאת בטח יפעת הפלספנית-מוות... גוד, היא כתבה מאמרים שלמים על שטויות שכתבנו שם... בהההה *אנה*

למעלה