שאלה לותיקים

jonbaum

New member
בעקבות מה שכתבתי אתמול

החלטתי שאני רוצה לדעת פחות ממה שקורה בארץ. יותר מדי מדכא, ונכון שזה אנוכי אבל אני לא חי שם ולא מוכרח להיות מעורה במה שהם עושים (או לא עושים).
לכן עשיתי unfollow להארץ בפייסבוק, ומחקתי את ויינט ואת jpost מה-bookmarks שלי.

el condor

New member
מעניין, מזכיר לי סיפור

בעבודה הקודמת ניהלתי צוות שכמעט כולם היו רוסים, וותיקים בארץ. אבל היו מחוברים לכל מה שקורה ברוסיה. שמעו/קראו חדשות ברוסית על בסיס קבוע. כששאלתי מה כל כך מעניין אותם מה קורה ברוסיה, ענו לי כמו הישראלים שחיים בחו"ל וקוראים ויינט כמה פעמים ביום.

Cמן רשום

New member
חזרתי עכשיו משבוע וחצי בישראל והודו

אני יכול להגיד לך בודאות שעל גדות הדנובה הייאוש יותר נוח.

el condor

New member
כל אחד בוחר את רמת המעורבות שמתאימה לו

יש כאלה שגם אחרי עשרות שנים מעורבים בכל מה שקורה בארץ ואחרים שהתאקלמו שם ורק מדי פעם מתעדכנים יותר למשל אם יש מלחמה או אירוע מיוחד. להתנתק לגמרי? לא חושב שזה אפשרי למישהו שנולד ו/או חי רוב חייו בארץ.

jonbaum

New member
לא אמרתי שאני אתנתק לגמרי

רק אמרתי שאני אהיה מעורה פחות.
כמו שאתה אומר, אני לא אקרא ויינט 5 פעמים ביום אלא אולי אעיף שם מבט פעם בשבועיים.
הגעתי למצב שבו דברים שקורים בארץ ממש מסיחים את דעתי כשאני אמור להיות עסוק בדברים אחרים (עבודה למשל) ואני חייב להפסיק עם זה.

el condor

New member
הבנתי את זה

סתם סיפרתי את זה כי כל הדיון הזה הזכיר לי איכשהו את השיחה ההיא, בעיקר כשהזכרת את ויינט.

Woking

New member
מה קרה לך

זאת ההצגה הכי טובה בעיר. בישראל המציאות היא הסאטירה של עצמה. אפילו מונטי פייתון מחווירים למול הגאונות של יוצרים כמו מירי רגב. אפרופו, אני רוצה לאחל לשרה מזל טוב על זכייתה באליפות ישראל בכדורסל.

Cמן רשום

New member
דווקא לא

ראיתי שני פרקים של גב האומה. אחלה סטירה. תחסר לי. אללא יוסתור עם הטלויזיה הגרמנית.

אספרסו2

New member
כבר מקטר

רק גרמנית,טלוויזיה או שיחות עם השכנה,
יש לך שפה ללמוד.

למעלה