שאלה לותיקים

Cמן רשום

New member
שאלה לותיקים

מגיע מתישהו זמן שבו אתם כבר לא רוצים לקבור את עצמכם אחרי יציאות של ג'ודי-ניר-מוזס-שלום-אין-שכל?

שין

New member
לא אוהב אותה אבל אין ספק שהיא מוסיפה המון צבע לטוויטר

עם הזמן כנראה מתקשרים גם לעפרונות שפחות מחודדים...

Cמן רשום

New member
הפעם זאת בדיחה גזענית על אובמה

לינק בתשובה לנעמה מאמסטרדם. הבעיה עם טוויטר שממרומי מעמדה כאשת שר הפנים, קוראים את הפנינות השנונות שלה עוד 2-3 אנשים חוץ מהחברות המאותגרות שלה.

een ogenblik

New member
אם ישראלים לא מספרים לי

אין לי מושג.
אם יש לי מושג כי סיפרו לי, אני מתעלמת וממשיכה הלאה. יש מספיק התבטאויות מטופשות של פוליטיקיים פלמים המשפיעים על חיי בצוראה ישירה יותר, מכדי שאתייחס להתבטאויות ישראליות, מעבר להתייחסות של "ישראל, זה מה יש, ואם זה לא ננצח"

אספרסו2

New member
מהפלמים

אף אחד לא מצפה לכלום,זה בגדר נס שהרמזורים עובדים.
אבל כאן מדובר בנסיכת הון אשכנזיה שנשואה לשר משכיל שתרבות המזרח כנר לרגליו,
מתבטאת בצורה גזענית.

שערוריה.

נטעליג

New member
ג'ודי נמ"ש נראית לי מישהי הלב שלה במקום הנכון, אבל בראש

נשארה קצת "טינאייג'רית" מאגניבה, לחלוטין harmless.
אגב היא חוזרת ומדגישה שההתבטאויות שלה לא מייצגות דעתו של שלום ושל הממשלה הישראלית, היא לא שרה.

Cמן רשום

New member
יהודי נכנס לבית קפה ושואל כמה עולה ספל קפה

אומרים לו 2 דולר. וכמה עולה מילוי חוזר? מילוי חוזר בחינם עונים לו. אז היהודי אומר אם כך אני אקח את המילוי החוזר.

אם אשתו של שר הפנים של ארה"ב, צרפת, אנגליה, גרמניה, whatever, היתה כותבת את זה בטוויטר, כיהודים, היה מפריע לנו לשמוע. לא צריך להיות שר כדי להימנע מבדיחות גזעניות.

במיוחד במצב העניינים בין הבוס של בעלה לנושא הבדיחה. היא יכולה להגיד עד להודעה חדשה שזה לא מייצג את דעתו של סילבי, השאלה איך אחרים תופסים את זה.

jonbaum

New member
כיום זה אולי יותר קשה

אני התחלתי את מסעותי בעולם כשעדיין לא היה אינטרנט. גרתי בטוקיו והיה מקום אחד, סניף עצום של טאואר רקרודס, שמכרו בו עיתונים מכל העולם. הייתי מגיע לחנות הזאת פעם בכמה חודשים וכל פעם הייתי מעיף מבט בעמוד השער של ידיעות אחרונות. מעבר לזה לא היה לי כל מגע עם מה שקורה בארץ כי כשהייתי מתקשר לפטפט עם קרובים/חברים ה"מצב" היה הדבר האחרון שהיינו מדברים עליו. אפילו על רצח רבין שמעתי רק איזה יום וחצי אחרי האירוע כי במקרה דיברתי עם מכר ישראלי (לא נהגתי לראות חדשות בטלויזיה היפנית).
לכן גם עכשיו, כשאני מדי פעם מעיף מבט באתרי חדשות ישראליים (באמת הרגל שאני חייב להגמל ממנו) אני רואה הרבה מאוד כתבות על אנשים שאין לי מושג מי הם.

Cמן רשום

New member
בזה אני יכול להרגיע אותך

גם כשאני מעיף מבט באתרי חגשות אני רואה כתבות על אנשים שרובם אני לא יודע מי הם.

אני זוכר כשהיינו באנגליה בסוף שנות התשעים והאינטרנט עדיין היה די חדש אבל כבר יכולנו להתעדכן במה שקורה בארץ. האמת דווקא הפוך קראתי יותר. העיתונים האנגלים חסרו לי. הרבה זמן אחרי שחזרנו לארץ המשכתי לקרוא עיתונים בריטים.

למעלה