שאלה לותיקים

שאלה לותיקים

לאחר גלישה חד פעמית (שבוע בבנסקו) והתמכרות חשבתי לנסוע השנה לקלאב מד בצרפת.
ראיתי שהמחירים שם עלולים לעלות (ביטול הנחת הזמנה מוקדמת) אך במקביל גיליתי הודעה של מעוז מהשנה שעברה על מבצע מיוחד בו המחירים צנחו ב40%.
השאלה היא האם זה משהו קבוע והאם בעזרת סבלנות יש סיכוי טוב לקבל דיל ממש טוב לקלאב מד, או שמא היה מדובר במהלך חד פעמי ואל לי לצפות שיקרה שוב?
כמובן שאני לא מצפה שתדעו חד משמעית מה יקרה, אך מעניין לדעת מה נסיון העבר מלמד אתכם.

תודה.

אם יש לך סבלנות

ואם אתה לא לחוץ על תאריך מסויים
ואם לא מדובר בקבוצה גדולה
כל הסיכויים שתוכל למצוא באחד הקלאבים דיל משתלם הרבה יותר מאשר מה
שמציעים לך בטרום - עונה.
קלאב מד כמובן יכחישו זאת (כמו בכל שנה)
והסוכנים כנ"ל (שכן מטרתם לסגור אתך כמה שיותר מוקדם)
אבל זו המציאות.
המיתון הקשה שמכה באירופה רק מגביר את הסיכוי לדיל מפתה בהמשך העונה.
בכלל ככול שאתה יכול להרשות לעצמך עדיף להמתין שכן מצב השלג הופך למתעתע משנה לשנה.

Maoz20

New member
אני מחשיב את עצמי לותיק

המבצע המדובר שהיה בשנה שעברה היה כתוצאה מכך שמחזור החופשה של השבוע הראשון בינואר היה קצר ביום (6 ימים)
וקלאב מד הורידו את המחיר כדי למלא את המטוס.
בשנתיים האחרונות לא היו מבצעי רגע אחרון בחודש ינואר שכללו טיסות (מלבד המבצע המדובר) וזאת בשל ביקוש מן הסתם.
יתרה מכך, קלאב מד למדו מתלונות של לקוחות בשנים האחרונות והם נותנים התחייבות למחיר הנמוך ביותר למי שירכוש חופשה עם
הנחת הרישום המוקדם לרוב המועדונים. (הם מזכים את הלקוח בהפרש בהזמנתו הבאה) הנ"ל לא בתוקף למבצעי רגע האחרון.

למרות המיתון באירופה, הגולשים שם לא משלמים את המחירים שלנו (הם לא צריכים את הטיסה) ולכן זול להם להזמין מקומות בקלאב מד או במלונות אחרים / מבצעים מקומיים שלהם.
תאמין או לא, אבל יש כבר מועדונים שבם התפוסה מגיעה בתאריכים מסויימים בינואר ופברואר מעל 75%.

לחכות לרגע האחרון ?
יתרונות: מחיר וידע מדוייק על מצב השלג, הנ"ל מאוד מתאים לנוסעים שזמנם בידם והם אינם כבולים ללו"ז של עבודה וכ"ו
חסרונות: לקיחת סיכון שלא יהיו מקומות בטיסה או במועדון,חזרה למקום שכבר היית בו.

אם לחכות או לא , זו שאלת מיליון הדולר /יורו ומאחר והנבואה ניתנה לשוטים, אני לא אסתכן בתשובה עליה.

אני לא מחשיב את עצמי לשוטה ובכל זאת אתנבא

יהיו השנה גם יהיו מבצעים בקלאב מד גם בינואר
גם בפברואר
גם במרץ וגם בדצמבר
אפילו לכריסמס רחמנא לצלן שלחו לי כבר מבצעים מאתרים (לא מקלאב מד) במחירים הזויים
בגלל המצב הקשה באירופה
האגדות על תפוסה מלאה במועדונים מושמעות בכל שנה מחדש והן לא יותר מקשקוש מוחלט
שמומלץ לא להאמין לו
מה שבטוח זה שלא מדובר בשאלת מיליון דולר - המכסימום שאפשר לחסוך כאן הוא כמה מאות דולרים אבל זה בהחלט כדאי.

alonaski

New member
אמרו חזלנו: "הנבואה ניתנה ל...

שולטים"!
ובכן, אני מקווה שתחזית המצב הקשה באירופה לא מתארת גם את מצב השלג...

ככה שיש כאן יתרון נוסף לגבי - לא להזמין מראש - אלא רק יותר לקראת הרגע האחרון...

למעלה