שאלה לותיקים שכאן

leppard

New member
שאלה לותיקים שכאן

בתור מי, שכידוע לכם היה רק ביום שישי האחרון בפעם הראשונה בהופעה של כנסיית השכל, ומכיר בעיקר את השירים שנחשבים ללהיטים שלהם, איזה דיסק מבין הדיסקים שלהם, כדאי לי לרכוש בתור הדיסק הראשון שיהיה לי של הלהקה?

BananushkA

New member
ידיים למעלה

או כנסיית השכל או דיבורים בלחש או רוץ ילד אבל בעיקרון ידיים למעלה הוא הכי חדש והכי להיט (מבחינת הלהיטים שיצאו ממנו)

דברים בלחש

לדעתי אחד הדיסקים היותר טובים שלהם

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| דברים בלחש ../images/Emo47.gif

גם כי תמיד כדאי להתחיל מהדיסק הראשון וגם כי זה [לדעתי] הדיסק הכי מדהים של הכנסייה וזה דיסק ממש מיוחד ומקסים! כמובן שכדאי לקנות את כל הדיסקים אבל כדאי להתחיל איתו
!

cowgirl Ms

New member
הייתי אומרת גם דברים בלחש..../images/Emo80.gif

אבל זה דיסק לאנשים שכבר מכירים את הכנסייה זמן מה, ומכירים את הסגנון המיוחד שלהם כי לדעתי זה דיסק מאוד... טעון, מכל הבחינות. אז הייתי אומרת, כדיסק ראשון- רוץ ילד.

../images/Emo110.gifהדיסק הראשון שלי היה ידיים ל

מעלה, ואני עדיין חורשת עליו למרות שהוא אצלי משהו כמו שנתיים שלוש.. והוא היווה פתיח מצויין לסגידה שלי ללהקה הזו:)

moshit1

New member
אמממ

הדיסק הראשון שלי היה 'ידיים למעלה' והדיסק האהוב עלי הוא 'דברים בלחש' אבל נראה לי כדאי להתחיל עם 'ידיים לעמלה' אחלה דיסק, קליל וכבד בו זמנית... קל להתחבר וגם איפושהו זה דיסק מעבר לקליל. בהצלחה בכולמקרה

ממממ... ככה:

בתור מישהו שאוהב כבר את הכנסייה אתה יכול להתחיל עם כל דיסק.. כל דיסק הוא סיפור בפני עצמו יש את הקלאסי "כנסיית השכל"=- הצהוב והאחרון "ידיים למעלה" שהוא העכשווי ביותר. אני אישית התחלתי עם "תגידי שטוב" היתה לי התחלה מצויינת וחיבור נפלא. ממליצה.!

מכות!!!! מכות!!!!

כתבתי "תגידי שטוב" במקום "רוץ ילד" השיר היה ב- 24 ובלבל אותי לגמרי!!!!! התכוונתי שתתחיל עם "רוץ ילד"

למעלה