שאלה לוריאטי...

אז למה המוח צריך להשאיר

את החלק של התת-מודע? למה הוא צריך את החלק הזה, ולא מכבה אותו?

אלונגו

New member
המוח כן צריך לנוח!

החלק המודע של המוח לא מתכבה כי לא צריכים אותו! הוא כבה בגלל שהוא צריך לנוח! בחלום צלול אתה לא משתמש בו (לא בכל מה שאתה משתמש בערות בכל אופן)

Chaka M

New member
למה שלא יכבה הכל?

אף אחד לא יודע הכל על חלומות. זה נושא שחוקרים אותו כל הזמן, איש אינו יודע למה באמת חולמים. אבל יודעים מה כן חולם במוח, ומה לא. זה אפשר לגלות, וגילו.

Brurya

New member
שאלה לוריאטי...

אני ו-Chaka M חשבנו על משהו.. במקרה ויש לך חלומות צלולים כל לילה, אז אתה הרי לא נותן לחלק הלוגי במוח שלך לישון, נכון? אז זה לא גורם לאיזשהו נזק? פשוט אמרת שהייתה לך תקופה שהיית חולם חצלולים כל לילה אז מעניין לדעת אם לא מתת או משהו בסגנון.. :) בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה, ברוריה (ו-Chaka M)

לא יודע...

המוח עדין צריך משהו שיפעל ויתפעל את שאר מערכות הגוף. הרי אתם אומרים "למה שלא יכבה את הכל" למה שלא נכרות לא את המוח בזמן שינה. זה אותו דבר. אולי אני טועה אבל זו רק תאוריה.

LucidGuess

New member
היי קצת ניסחפת...

אף אחד לא חולם חצלולים כל הלילה, גם למי שיש חצלולים כל לילה במשך השבוע יש גם הרבה יותר חלומות רגילים שהם לא חצלולים בכל לילה, המוח יכול לווסת את זה, לדוגמה כל מי שיש לו נסיון עם חצלולים יודע שקשה מאד להיכנס לחלום צלול כשעייפים, זה כנראה מנגנון הגנה של הגוף שלא מאפשר לך לחלום חצלול כשהגוף עדיין עייף, וגם אם כבר יש לך חצלול כשאתה עייף אז הצלילות תהיה מאד נמוכה ויש לך הרבה סיכוי לאבד את הצלילות והחלום יהפוך שוב לחלום רגיל... המוח יותר חזק ממך, קודם הוא יקח את זמן המנוחה והפעילות המוחית שהוא זקוק להם, ורק אחרי זה הוא יאפשר לך לשחק לו בחלומות צלולים, סמוך עליו. Lucid

LucidGuess

New member
דיי כבר עם הפרצופים המעצבנים האלה!!

שמע אם אתה לא רוצה להשתמש באייקונים המאד נחמדים של הפרצופים של תפוז לפחות תעשה פרצופים כמו שצריך... הפרצופים שלך בהודעות נראים פשוט נורא! כמו איזה שגיאות כתיב שבטעות לחצת על כפתור לא נכון, זה בכלל לא נראה כמו פרצופים! הנה כמה דוגמאות לפרצופים נורמאליים, תילמד! אני בכוונה עושה רווחים גדולים כדי שלא יהפוך לאייקון בהודעה - : - ) ; - ) : - ( D - : : - / : - q אתה חייב להשתפר!
Lucid

אה סליחה

אבל יש לך הודעה קצת מקוממת! לא רק שהיא לגמרי
, מי אתה שתקבע שהוא צריך לשנות את הסמיילים שלו? וגם על איזה שטות אתה כותב הודעה שלמה! טוב, שיהיה, גם אותי הם קצת מעצבנים אז אני די אותר לך הפעם...

Chaka M

New member
תודה על השיעור

אבל לא חידשת לי כלום =] =\ - אלה הסמיילים שלי תתרגל לזה, כי הם מאוד יפים! =]

LucidGuess

New member
יפים יחסית למה? ../images/Emo6.gif

תגיד שוב מדוע אתה כל כך מתנגד לפרצופים של תפוז? ( אולי הסברת אבל אני לא זוכר... ). יופי זה דבר יחסי... והפרצופים שלך הם... נו, הבנת כבר...
Lucid

The Sandman

New member
אני בעמדת של לוסידגאס D-:

יש לי גם חבר שעושה כאלה סמילים וזה נורא מעצבן כי זה נראה כמו רובוט שמחייך...

Chaka M

New member
אני מתנגד כי תמונות זה עומס

והסברתי את זה כבר.. זה כמו שאני לא רוצה שתכתוב ב- GIMP קטסט, תשמור את התמונה איפשהו ותעלה לפורומים בתור תמונה

LucidGuess

New member
לא הבנתי על איזה עומס אתה מדבר...

אתה בסך הכל עושה סימן בהודעה שלך שהופך לאייקון של פרצוף מחייך כשמישהו פותח את ההודעה שלך, על איזה עומס אתה מדבר? האייקונים בהודעות לא גורמים להודעה להיפתח לאט יותר או משהו כזה, אני לא מבין מדוע זה מפריע לך לשים אותם בהודעות שלך, אני לא רואה שום סיבה הגיונית להימנע משימוש בהם לטובת כל מיני סימנים מוזרים שאתה שם בהודעות שלך שצריך המון המון דמיון מפותח כדי להבין שמדובר בפרצופים... נ.ב - מה זה GIMP לכל הרוחות ??? Lucid

Chaka M

New member
GIMP זאת תוכנת עריכה מצויינת

כמו.. פוטושופ או משהו

למעלה