שאלה לונדטה.

iknow

New member
חופש ביטוי יש במדינות אלו?

זכור לי פשוט שאמרת בעבר שאין אפשרות לאפשר לכל אחד להביע את עמדתו במונרכיה (בצדק) ופה גם אמרת שחייבת להיות קיימת משטרה חשאית כלשהי (גם בצדק).

טוב שלא השתמשת גם בותיקן כדוגמא...

למדינות שציינת אין כל קיום בזכות עצמן, הן מתפקדות כערים באיחוד האירופי. כמו כן, הנבחרות שלהן חוטפות תבוסות על ימין ועל שמאל בכל טורניר מוקדמות מודניאל/יורו. אני רוצה לראות את המונרכיות האלו מנהלות את כל מסעות הכיבושים שאתה מדבר עליהם, או מייצבות משק אוטרקי.

Vendetta

New member
הטירונות שלך הסתיימה מזמן...

כבר אין לך תירוץ.
"למדינות שציינת אין כל קיום בזכות עצמן, הן מתפקדות כערים באיחוד האירופי." במה הן מתקיימות בזכות עצמן פחות מישראל? ישראל לא גדולה בהרבה מהן. מהרבה בחינות אפשר להגדיר את ישראל כנסיכות. "כמו כן, הנבחרות שלהן חוטפות תבוסות על ימין ועל שמאל בכל טורניר מוקדמות מודניאל/יורו." שכנעת אותי. אם לא נוכל להגיע לגמר המונדיאל כמו שאנחנו עושים תמיד תחת הדמוקרטיה המוצלחת שלנו, באמת אין טעם במונרכיה. "אני רוצה לראות את המונרכיות האלו מנהלות את כל מסעות הכיבושים שאתה מדבר עליהם, או מייצבות משק אוטרקי." שים לב למה שכתבתי: "היום אין מונרכיות כמו זו שאני שואף אליה..." "כן יש היום מונרכיות שהן מדינות רווחה, ואני מניח שלזה אתה מתכוון" "אני לא אמרתי שהמדינות האלה הן מודל שאני שואף להידמות לו... אני לא מעוניין בזה בכלל" "אתם הנחתם מתוך דעות קדומות ולא מבוססות שאם מדובר במונרכיה אז האזרחים יהיו "עניים ומדוכאים". אני הבאתי דוגמאות מודרניות שמפריכות את זה לחלוטין ומראות כמה ההנחה הזו מגוחכת." כלומר, לא הבאתי את המדינות האלה כדוגמה למודל רצוי מבחינתי, אלא דוגמה למונרכיה שהיא גם מדינת רווחה. זה הכל.

למעלה