שאלה לה לה...

Zeliran

New member
שאלה לה לה...

הפרויקט ב ASP.net ואני רוצה להוסיף כפתור שישאל את המשתמש אם הוא בטוח שהוא רוצה לשעת פעולה כלשהיא... עד עכשיו השתמשתי ב confirm וקישרתי Attribute לכפתור המסוים... אבל איך אני יכול להוסיף Attribute לכל כפתורי ה Delete ב DateGrid? אני מצליח להגיע לאובייקט שנמצא בתא רק אחרי שהוא נלחץ, ואז אני עושה משהו בסגנון הזה:
(TextBox)e.Item.Cells[3].Controls[1]).Text​
אבל איך אני יכול להגיע אל הכפתור ב PageLoad?

Zeliran

New member
../images/Emo41.gifבעיה מוזרה...

יש לי בעמוד מסויים את הפונקציה הבאה:
private void BindGrid(string date) { OleDbDataAdapter adap; if (date == null) adap = new OleDbDataAdapter("SELECT * FROM News ORDER BY id", con); else adap = new OleDbDataAdapter("SELECT * FROM News WHERE date = '"+date+"' ORDER BY id", con); adap.Fill(ds, "News"); grid.DataSource = ds.Tables["News"]; grid.DataBind(); adap.Dispose(); } היא עובדת בסדר גמור.. אבל הבעיה היא כזאת: אחרי שביקרתי בדף ועברתי ממנו לדף אחר.. אז כשמהדף השני אני משתמש ב Response.Redirect לדף הזה, אני מקבל את השגיאה there is no row in 0 אבל מה שמוזר זה שאם אני שם פקד של HyperLink ועובר ממנו לדף הזה.. אז הכל עובד בסדר...​

Zeliran

New member
תיקון

private void BindGrid(string date) { OleDbDataAdapter adap; if (date == null) adap = new OleDbDataAdapter("SELECT * FROM News ORDER BY id", con); else adap = new OleDbDataAdapter("SELECT * FROM News WHERE date = '"+date+"' ORDER BY id", con); adap.Fill(ds, "News"); grid.DataSource = ds.Tables["News"]; grid.DataBind(); adap.Dispose(); } היא עובדת בסדר גמור.. אבל הבעיה היא כזאת: אחרי שביקרתי בדף ועברתי ממנו לדף אחר.. אז כשמהדף השני אני משתמש ב Response.Redirect לדף הזה, אני מקבל את השגיאה there is no row in 0 אבל מה שמוזר זה שאם אני שם פקד של HyperLink ועובר ממנו לדף הזה.. אז הכל עובד בסדר...

Zeliran

New member
.....

נו טוב.. בערך סידרתי את ההודעה... מה קורה לי היום??

Zeliran

New member
../images/Emo41.gifמניעת "מריחה" של Data Grid

יש לי פקד DataGrid שמוגדר ליהיות בגודל מסויים העניין הוא שמתי שיש פחות רשומות ממה שאמור להיות, אז הגודל של כל שורה גדל ובכך הDataGrid "מורח" את עצמו על המיקום המיועד... איך אפשר לגרום לכך שגם שיש פחות רשומות, אז כל שורה תהיה בעלת גודל מסויים וה DataGrid פשוט יהיה קטן יותר במקום שימרח ויעוות את עצמו..

8אני

New member
property builder

ישנה שם האפשרות לקבוע את הרוחב לכל עמודה , אתה יכול לנסות , כל עוד לא יהיו לך פקדים פנימיים בגודל אחר זה אמור לעבוד

למעלה