שאלה-לה-לה.

שאלה-לה-לה.

אז ככה- לפני שבועיים בערך,התחלתי לעשות הליכות... במקום לנסוע באוטובוס דרך ארוכה מאוד,אני הולכת ברגל. 2 קילומטר זה המסלול שלי,רוב המסלול הוא עליות וירידות. אני לא רצה,ולא הולכת לאט..אני ממש באמצע,קרוב למהר. כמה קלוריות זה שורף? ועוד שאלה-כמה קלוריות יש בפיצה? המממממ... ועוד אחרונה-אחרי כמה זמן שמתחילים דיאטה,אפשר לראות תוצאות? תודה מראש!

הקצב כמעט לא משנה

הפתעה נכון? אבל אם נסתכל בנוסחא בפיסיקלית האנרגיה שמוצאים (קלוריות) שווה למסה כפול הכוח כפול המרחק. אין מהירות או קצב בנוסחה. אבל כמעט כי היעילות של הגוף שלנו במהירויות שונות היא לא זהה. מה שמשנה זה המשקל והמרחק. המרחק ידוע לי אבל המשקל שלך לא כך שאני לא יכול לענות על כך. בטווח של שבועיים צריכים לראות כבר תוצאות כלומר ירידה במשקל או בהיקפים היקפים ניתן למדוד באיזור הטבור ובירכיים לנשים. בהצלחה ניב נחמיאס

מימי

New member
אבל

ברור שאנחנו לא משתמשים בכוח דומה כשאנחנו הולכים לאט וכשאנחנו הולכים מהר, ולכן המהירות כן משנה. נכון?

כן אבל

את מפעילה כוח רב יותר אולם פחות זמן כדי לעבור מרחק דומה. כך שמבחינה קלורית זה לא משנה. פעילות נמרצת מעניקה יתרונות בריאותיים נוספים ולכן היא מומלצת, וגם חוסכת זמן.

למעלה