שאלה לה לה לה לה....

phingy

New member
שאלה לה לה לה לה....

חבר´ס ראיתי בעיתון פרסומת למעבר מסלקום לפלאפון עם מבצע של SK 1400 (כמו החמוד שלי), עכשיו כתובות שם 3 תכונות ואחת מהן היא "הורדת אנימציות ומנגינות" !!! ההיה או הייתי חלום?! אם ככה למה אומרים בפלאפון שאי אפשר בינתיים להוריד לSK דברים מZAZA BOX? \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ פי
גי

phingy

New member
תשובה לאחר בדיקה באתר פלאפון!!!!!!

זה לא חלום אלא מציאות! אוטוטו הSKיים תומכים בZAZA BOX !!!!! כנסו לתמונה!

pLePhOnE ChAt

New member
דרך אגב פינגי

סוף כול סוף שידרגתי את הפלאפון ל-SK ביום שישי בזכות המבצע החדש של פלאפון שעדיין לא פורסם ללקוחות קיימים!!!! אבל לא שידרגתי את הפלאפון צ´אט אלא שידרגתי את הסמסונג 811 הישן שהיה לי. מה אתה אומר? ועוד דבר: הזזבוקס הוא לא כול כך טוב כמו שאתה חושב שהוא. אני נכנס אליו דרך הפלאפון צ´אט ותאמין לי המבחר שם פשוט עלוב לעומת סלקום ואורנג´. אין להם אפילו את הצלצול של "רק בישראל" שכול כך רציתי!!! תמיד שומר על קשר, ע.מנהל זמני, רז קריספין

מה אתה רוצה

תן להם זמן הם רק התחילו להעלות צלצולים אל תשכח שאורנג´ וסלקום קיימים הרבה יותר זמן לכן המבחר שלהם יותר גדול

2eb

New member
אורנג´ לא קיימים יותר מפלאפון

בטח התכוונת שהם יותר מתקדמים בתחום הWAP! איך הסוני? מצאת לו דברים באינטרנט?

תשובה

התכוונתי בתחום הצלצולים הם יותר ותיקים והסוני מכשיר פצצה לא מצאתי לו אתרים רק חיסרון אחד יש לו רטט נורא נורא חלש אבל זה לא נורא אם תמצא אתרים תגיד לי

pLePhOnE ChAt

New member
תן לי להגיד לך משהו....

הם קיימים, ולא מעט זמן. אני כבר שבועיים נכנס כול יום לקטגוריית "חדשים", ולא מוצא שם אפילו שיר אחד חדש!!! בעצם ממש לא אכפת לי מה חדש ומה לא, אני רק רוצה את הצלצול של רק בישראל בטלפון שלי וזהו!!! זה יותר מידי לבקש?! תמיד מגיב בזמן, ע.מנהל זמני, רז קריספין.

phingy

New member
רז שבועיים זה ממש לא הרבה אתה יודע

בניגוד ל"מבצעים שונים" הZAZA BOX זה שירות שפלאפון רק תפתח מרגע לרגע ולא "תצמק"... חכה עוד יגיעו הרבה דברים סחתיין מזל"ט על הSK הדנדש תהנה מה שרק לא הבנתי זה איך לעזאזל הצלצולים יהיו פוליפוניים אם הם יהיו אותו דבר כמו אלה של הצ´אט אולי יהיה קטגוריה לSKיים?

למעלה