שאלה להתייעצות

Manic Subsidal

New member
ילדונת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif נעלבתי../images/Emo70.gif

אני בן, זכר,בגיל 13 חגגתי בר מיצווה, ויש לי איבר בין הרגליים. וההבדל בין פופ לרוק הוא רופף ביותר, וגם זה לא, כי אם תשאלו אותי אני אגיד שהוא לא קיים בכלל.

AndreaCorr ©

New member
סליחה ילדון

ההבדל בין פופ לרוק הוא רופף ביותר??
ההבדל ביניהם הוא עצום... אבל לא נראה לי ששווה לפרט לך בדיוק איך ולמה... אולי שתגדל תבין.

AndreaCorr ©

New member
לאחר סיור קצרצר בכרטיסך האישי

אני מניחה שאתה סתם מנסה לצחוק עליינו או משהו...

Manic Subsidal

New member
תיראי...

רוק זאת הגדרה מאוד מאוד רחבה, והיא לא מתייחסת רק ללהקות שאנו רגילים לכנות כ"להקות רוק". תחת ההגדרה רוק, מלבד פאנק, מטאל, רוק בריטי וכאלה.. נכללים גם כל (דגש על הכל!) סגנונות הפופ למיניהן, זתומרת יורו פופ, דאנס פופ, טין פופ וכאלה. שזה אומר, שבריטני, ובקסטריט בויז, וקריסטינה וווסטלייף (והרשימה עוד ארוכה...) הם בהגדרה הראשונית שלהם רוק!, רק אחר כך הם פופ כלשהו.

אתה מוזמן להכנס לgoogle

לחפש שם [URL='target=_blank']Rock[/URL] ולקרוא באתרים שם על הז'אנר או שפשוט להכנס ל www.allmusic.com ולקרוא.

Manic Subsidal

New member
כנראה שלא טרחת לבדוק שם בעצמך

לא נורא, אף פעם לא מאוחר מידי. כנס ל www.allmusic.com אתה רואה את הרשימה של הז'אנרים? (הכפתורים הצהובים האלה) תיכנס ל"rock". עכשיו למעלה יש תפריט... תבחר ב "styles". אלה כל הסגנונות תחת הז'אנר רוק, אתה יכול שסגנונות הפופ נמצאים שם. עכשיו לך ל "key artists", אני חושב שאני רואה שם את אן סינק, ועוד כל מיני דברים דומים.

האמת היא שבאמת לא טרחתי לבדוק

מה שכן האתר הזה הוא דיי טוב למרות שיש לו פאשלות מדיי פעם כמ לסווג מוזיקה לסגנון שנקרא ראפ-מטאל, במקום לקרוא לו ניו מטאל\קרוסאובר, לכן הנחתי שיסבירו שם מה זה רוק בצורה טובה. אם הם לא מבדילים בין פופ לרוק אז זה ממש עלוב. בכל אופן מסתבר שההגדרה הכללית הזאת היא אחת מהפאשלות האלה, לכן אני אוותר על הקטע של האתר הזה.

למעלה