שאלה להנהלת הפורום

שאלה להנהלת הפורום

מדוע בלוח אירועים אתם שמים רק את שישי גאון ויום ההולדת של הפורום ולא את האירועים האחרים שמנסים להוסיף? מה לא היה בסדר להוסיף את האירוע של מדיטציות פתוחות לקהל הרחב בחינם בעיר????????????? שנה טובה וחתימה טובה

JAMES DEAN

New member
נכון. אני למשל כל שבוע מביא את...

העידכונים הכי חמים שיש. יום חמישי 25/9 --------------- - ג'ודי לואיס בצוללת הצהובה 20:30 - להקת כבשת הרעש בתיאטרון פרגוד רח' בצלאל 94 21:30 יום שישי 26/9 --------------- - קונצרט של באך בבית טיכו 11:00 יום שבת 27/9 --------------- - ערב מחווה ללהקת הרוק רובים ושושנים בצוללת הצהובה 22:00 - מוזיקה קלאסית קלה בבית טיכו 21:00 יום ראשון 28/9 --------------- - מופע ג'ז (הרבעייה של קארן ואורחים) בצוללת הצהובה 21:30 - משה להב בשירים ישראלים בבית שמואל 21:30 יום שני 29/9 --------------- - הצגה- שושה בתיאטרון ירושלים 20:30 יום שלישי 30/9 --------------- - סרט- אני טראנה בסינימטק 19:30 - מוזיקת כלייזמרים בזארר בכר 22:00 - הצגה- למה לא אני? תיאטרון החאן 20:30 - תומר שרון (עובדיה מכוכבי השכונה) סינדרום רח' הילל 18 21:00

rshamir

New member
תשובה

הארועים שציינתם מעוןלם לא נקלטו במערכת הארועים של הפורום - מעולם לא ראיתי אותם ולכן לא יכולתי לאשר אותם. תנסו להוסיף אותם פעם נוספת למערכת הארועים, ואני אבדוק אם הם נקלטים.

אשמח, תודה

כמו כן אני מבקשת לדעת איזה סוג של אירועים נוספים אפשר לכתוב עליהם מה העקרונות שלכם לגבי אירועים כדי לא לכתוב סתם. לדוגמה בקיץ הצעתי לתיכוניסטים שבועיים של סדנה ב 600 ש"ח - סדנה להתפתחות ומודעות עצמית, האם סוג אירוע כזה אפשר להכניס גם ללוח או לא. מה הקריטריונים תודה שנה טובה וחתימה טובה

Chloe

New member
לא היה...! ../images/Emo10.gif

בטילו את המחווה לגנז אן רוזז
אני מקווה שרק דחו

למעלה