שאלה להורי מחוננים.

מצב
הנושא נעול.

la stig

New member
שאלה להורי מחוננים.

שאלה להורי מחוננים.
אני הורה לילדה מחוננת ויש לי שאלה. האם שמתם לב למראה חריג של ילדיכם? לדוגמא, יותר שיער מילד רגיל? או אפילו כיעור קיצוני? אני ממש מודאג בקשר לנושא מכיוון שאני לא רוצה שבתי תסבול מקריאות גנאי כגון "מכוערת!" או "איכססס". אם תופעה זו אכן קיימת, מה ניתן לעשות?

0 אור 0

New member
חוץ מהכתם הירוק לא ניתן לזהות

שאלה להורי מחוננים.
אני הורה לילדה מחוננת ויש לי שאלה. האם שמתם לב למראה חריג של ילדיכם? לדוגמא, יותר שיער מילד רגיל? או אפילו כיעור קיצוני? אני ממש מודאג בקשר לנושא מכיוון שאני לא רוצה שבתי תסבול מקריאות גנאי כגון "מכוערת!" או "איכססס". אם תופעה זו אכן קיימת, מה ניתן לעשות?
חוץ מהכתם הירוק לא ניתן לזהות
במבט חיצוני. זהירות - הכתם הולך וגדל על פי רמת ה IQ .. ברצינות!! השאלה שלך מאד מוזרה - מחוננים באים בכל הגדלים , הצבעים והצורות. מכיוון שאני בדרך כלל מחפשת אצל כל אדם קודם כל את העיניים - אז הם אפילו מושכים במיוחד (נעים יותר להסתכל על מבט מבין מאשר על מבט בוהה), אבל זה כבר טעם אישי. אם התופעה של הצקה לבת שלך קיימת, אז יש כל מיני דרכים לטיפול והתמודדות, שתלויות גם בגיל שלה, ובמקום שהדבר קורה (האם רק בבית הספר, או גם בחברה אחרת וכד')

Kalla

New member
ממש אין קשר ישיר.

שאלה להורי מחוננים.
ממש אין קשר ישיר.
בני ילד יפה, אמנם קצת נמוך, אך מאוד ספורטיבי וזה לא מפריע לו בכלל. בכיתת המחוננים שלו יש הרבה ילדים יפים וחמודים למראה. בכל מקרה, לא ניתקלתי בילדים מכוערים או ממש יוצאים דופן מבחינה חיצונית.

בדיוק להיפך

שאלה להורי מחוננים.
בדיוק להיפך
יש להם עיניים חכמות ויפות. כמו שנכתב "ויפה עיניים".

אמא לי

New member
ילדים מכוערים?

שאלה להורי מחוננים.
ילדים מכוערים?
אין שום הבדל בין ילד רגיל ובין ילד מחונן מבחינה חיצונית. הם
ילדים יפים, רגישים יותר אולי מילדים אחרים כי הם יותר נבונים. קולטים דברים יותר לעומק. שמים לב לכל דבר. רגישים.ויש להם יופי לא רק פנימי ואלה גם חיצוני.

תיקי א

New member
תשובה הולמת

שאלה להורי מחוננים.
תשובה הולמת
מר לה סטיג היקר, נראה משאלתך שביתך מרובת השערות איננה באמת מחוננת, ואני מבססת את תשובתי על שתי עובדות: 1. מחוננים הינם תמיד ילדים יפהפיים !!!! 2. לא יתכן שלאבא "חכם" שכמותך תצא ילדה מחוננת. אין לך מה לעשות בחיים, מה נגמרו אתרי הסקס הטובים?

la stig

New member
מצד אחד אתן אומרות

תשובה הולמת
מר לה סטיג היקר, נראה משאלתך שביתך מרובת השערות איננה באמת מחוננת, ואני מבססת את תשובתי על שתי עובדות: 1. מחוננים הינם תמיד ילדים יפהפיים !!!! 2. לא יתכן שלאבא "חכם" שכמותך תצא ילדה מחוננת. אין לך מה לעשות בחיים, מה נגמרו אתרי הסקס הטובים?
מצד אחד אתן אומרות
"אין קשר ישיר" ומצד שני "מחוננים הינם תמיד ילדים יפהפיים !!!!", הייתי מעיר לך על השימוש המופרז בסימני קריאה, אבל למה להתאמץ, פשוט לכי והכיני לי קפה.

לי Li

New member
אוי, באמת...

שאלה להורי מחוננים.
אוי, באמת...
"אם תופעה זו אכן קיימת, מה ניתן לעשות? " - התופעה הזאת לא קיימת. נקודה. אני מפקפקת בהיותך הורה לילדה מחוננת אבל עניתי בתקווה שזה ימצה את התשובות האחרות.

la stig

New member
אם כך,

אוי, באמת...
"אם תופעה זו אכן קיימת, מה ניתן לעשות? " - התופעה הזאת לא קיימת. נקודה. אני מפקפקת בהיותך הורה לילדה מחוננת אבל עניתי בתקווה שזה ימצה את התשובות האחרות.
אם כך,
האם ישנן מחוננות אשר שעירות מבנות רגילות ובעלות מראה חיצוני דוחה, לא כחלק מתופעה?

apk

New member
ניתן צ'אנס שאתה אמיתי

אם כך,
האם ישנן מחוננות אשר שעירות מבנות רגילות ובעלות מראה חיצוני דוחה, לא כחלק מתופעה?
ניתן צ'אנס שאתה אמיתי
יש ילדות, נערות ונשים שמראן החיצוני דוחה. בלי קשר לרמתן השכלית. בכולן יש לטפל ראשית עד כמה שניתן בגורם לבעיה (אולי טיפול כירורגי או תרופתי), לאחר מכן טיפול קוסמטי, ואם זה התחיל להשפיע אז גם טיפול נפשי. אבל כל זה רק בתנאי שמדובר ברמת כיעור כזאת שמפריעה לילדה עצמה

לב אם

New member
מישהו חכם אמר פעם

אם כך,
מישהו חכם אמר פעם
אין אשה לא יפה , יש רק אשה לא מטופחת. בפרט כשמדברים על ילדים- ובפרט על ילדה מחוננת - סביר להניח שהיא מקסימה. מי שצריך להחליף את "המשקפים" ודחוף זה אתה. האם שמעת על תופעה של הורים מרעילים? אם אתה מאמין שהיא דוחה ומכוערת בצורה מדהימה, איך היא תגדל עם בטחון עצמי, שהיא יפה ואהובה? בעיה של שיעור אפשר לפתור - צריך לגשת לאדוקרינולוג לזהות אם יש בעיה הורמונלית ולטפל בה בהקדם. במידה שזו לא בעיה רפואית , יש לא מעט פתרונות קוסמטיים ובמקרה של בנות רצוי להשתמש בהם כבר בתחילת גיל ההתבגרות כדי שלא יסבלו מהתופעה. ובקשר לכיעור דוחה - אתה האב הראשון שאני פוגשת שחושב ככה על בתו. מקווה שלפחות אמא שלה מאמינה בה, ומוצאת את היופי שודאי קיים ומטפחת אותו.

לי Li

New member
לא יודעת לגבי מחוננות

אם כך,
לא יודעת לגבי מחוננות
אבל לפי לימודי הביולוגיה שלי אם מישהי (בלי קשר לאם היא מחוננת או לא) "שעירה ובעלת מראה חיצוני דוחה" סביר להניח שהדבר לא בא סתם אלא מקורו בתורשה...
לגבי מה שזה אומר עלייך בתור הורה למישהי "שעירה ובעלת מראה חיצוני דוחה" אני לא אוסיף
יום (או לילה) טוב לך

לא רואה טעם כרגע למחוק את השרשור

שאלה להורי מחוננים.
לא רואה טעם כרגע למחוק את השרשור
פשוט להבא, כשאתם רואים טרול, אל תכריחו את עצמכם להגיב.

snty

New member
יש לה קרניים וזנב

שאלה להורי מחוננים.
יש לה קרניים וזנב

מצב
הנושא נעול.
למעלה