שאלה להורים.

FireDragon

New member
שאלה להורים.

אני יודע שאתם לא מקבלים בברכה הודעות מטינאייג´רים... אבל אני מקווה שתבחרו לענות- כי אני צריך את הדיעות של ההורים. אני צריך לדעת מה תעשו בסיטואציה הבאה- יש לכם בן. ילד בן 13. הוא ילד חכם, אבל לא שקדן. חזק, אבל לא מגודל. מאוד אוהב לבלות, אבל אוהב שיש לו זמן לעצמו. למיטב ידיעתכם- הוא נער נורמלי לחלוטין. הוא מביא מדי פעם בנות הביתה, חברים שלו באים כמעט כל הזמן... יום אחד, הוא מושיב אותכם ורוצה לדבר. אתם יושבים והוא אומר לכם שתי מילים- אני הומו. מה בדיוק תעשו? (למי שלא הבין, אני הילד בן ה13, ואני מתכנן לספר להורי)

גלי®

New member
בוא נלך אחד אחד ונענה לך ...

פעם בחודש בערך , מופיע אצלנו כאן בפורום מישהו שמנסה עלינו את ה"איך זה יהיה כשאני אספר להורי שאני מעשן , הומוסקסואל , מתכנן לעשות פירסינג בלשון , לא מתכנן להתגייס , (מחק את המיותר !) ".. אז , אני אגיד לך בדיוק מה שאמרתי להם : אתה לא הבת שלי (או הבן שלי , במקרה זה ..)... לבת שלי יש אמא שלא מזיז לה אם היא תהיה לסבית , לא תתגייס , וגם תעשה פירסינג בלשון ... אבל , וכאן בא ",אבל" ע נ ק , אתה לא הבן שלי ... אז יעזור לך לדעת שאני בתור אמא הייתי אומרת לך שאהיה לצידך ?! נכון שלא ? אגב : 13 זה לא גיל קצת מוקדם מכדי להנעל על אפשרות מינית אחת ולשלול את האחרות ?

AYELET1

New member
אתה מכיר את הוריך...

איך הם בדרך כלל- פתוחים לדברים יוצאי דופן? ואם הם אינם פתוחים, איך הם מגיבים- מעקמים פרצוף או מתפרצים ממש? אם אתה חושש, אציע לך מה שהוצע כאן כבר להרבה לפניך (כפי שגלי ציינה , אינך הראשון המגיע עם שאלה זו): התייעץ עם מורה יועצת. ואני מצטרפת לגלי בשאלה: האינך חושב שגיל 13 הוא מעט מוקדם כדי לקבוע אם אתה הומוסקסואל ? לפעמים בשלב זה או אחר בחיים נמשכים לבן אותו מין, ועדיין זו אינה הנטיה המינית העיקרית (כלומר למרות הכל, אין מדובר בהומוסקסואל או לסבית).

FireDragon

New member
אוקיי....

כמה דברים- 1)בהתחשב בעובדה שאני לא חבר פורום, לא. אני לא ידוע שבאים לכאן אנשים כאלה...אבל אני כרגע כן במצוקה לא קטנה והייתי שמח לקרוא הודעות קצת יותר נחמדות. בתור אחד שגדל עם המון בעיות מאוד גדולות. כנראה שטעיתי כשבאתי לכאן, כי חשבתי שהפורום הזה- שמלא באנשים בוגרים- יוכל לתרום ולתמוך יותר מאנשים אחרים. כנראה שטעיתי... 2)לא. אני יודע על עצמי מגיל 11. יש אנשים שאצלם זה עניין של הורמונים. אבל אני בנאדם עם מודעות עצמית מאוד גדולה (דבר שלא תמיד טוב) ככה שאני גיליתי על עצמי די מוקדם. אני הכרתי בהיותי הומוסקסואל בגיל 11 וחצי. אני כבר נכנסתי ויצאתי ממערכות יחסים, היו לי לא מעט סטוצים והשלב היחיד שעוד עומד בפני הוא היציאה מהארון. החברים יודעים, האחות יודעת, ונשארו לי רק אלה שהכי חשובים - ההורים. אין לי כל כך אל מי לפנות בנושא כי אני לא מכיר מישהו שיוכל לענות לי על זה... אבל חשבתי שלשמוע דיעות של הורים לילדים בגיל שלי- יוכל לתרום טיפטיפה ידע. אז כן. אני בטוח לחלוטין. לא- זה לא ההורמונים. אני נמשך מינית אך ורק לבנים. ורגשית קרה רק פעם אחת שהצלחתי לחשוב על עצמי בקשר עם מישהו...אבל זה סיפור אחר... נ.ב. 1)נסו להיות קצת יותר נחמדים. זה לא יכול להזיק. בתור הורים למתבגרים- אתם יכולים לנחש שגם הילדים שלכם עוברים לא מעט, ואני בטוח שבהם אתם תמיד תומכים. אז אני לא מבקש שתתיחסו אל ילדים בפורום כאלה הידים שלכם- אבל תנסו לגלות טיפטיפה אכפתיות. 2)אם הילד שלכם כן יצא מהארון בפניכם ביום מן הימים- מה שלא תעשו- אל תשאלו אותו אם הוא בטוח שהוא הומו בגיל צעיר... אותי אישית תגובה זו מעצבנת. ולסיכום- לא- לא עזר לי... כן- אני בטוח.

גלי®

New member
דרקון יקר ... אני מצטערת שאנחנו לא

יכולים להקל על מצוקתך ...(באמת מצטערת , ולגמרי לא בציניות ...!) כנראה שאתה אכן בעל מודעות גבוהה הרבה יותר לעצמך מרוב בני ה30 שאני מכירה ... אז עכשיו , כשסיכמנו , שידוע לך שאתה כזה וזה גם מוסכם ומקובל על חבריך , אחותך ועליך , איך אנחנו יכולים לעזור ? לומר לך איך לספר להוריך ? אחותך תוכל לעזור לך בזה יותר מאיתנו ... לספר לך מנסיוננו איך זה לספר להורים ? חבריך יוכלו לעזור לך בזה יותר מאיתנו ... (מצטערת שאני פורטת את "אזלת היד" שלנו כאן לפרוטות ...) אבל : אני יכולה רק לומר לך שוב , שלו זו היתה הבת שלי , הייתי תומכת בכל מהלך והחלטה שלה , אבל זו אני ...

AYELET1

New member
אני חושבת שלא הבנת...

ענינו במלוא הרצינות וההתייחסות , ממה שאנחנו חושבים לנכון. התשובות באו ממקום של איכפתיות.

למעלה