שאלה להורים לילדים

סבתאלה

New member
שאלה להורים לילדים

יש לי שני נכדים בני 9 ו-6 ולדאבוני הרב ניפגשנו אתמול ופרח מזכרוני לתת להם דמי חנוכה. האם כלתי תכעס עלי? בקשר לנכדים אני לא דואגת כי אתן להם בפעם הבאה שאפגוש בהם. ולגבי כלתי לא הייתי רוצה שתחשוב שהתעלמתי מדמי החנוכה.. מה דעתכם?

ר של ניב

New member
אולי כדאי שתתקשרי ותגידי ששכחת

ושתתני בפעם הבאה שיגיעו, וכך היא בטוח לא תכעס.

לא חמודתי, וכי מדוע שתכעס../images/Emo35.gif

לא קורה שפורח משהו מהזכרון מידי פעם
אפשר שאת משוחחת איתה טלפונית, תזכירי לה ששכחת ובפעם הבאה שתפגשו הם יקבלו את המעות חנוכה. דמי חנוכה זו זכות לתת ולא חובה. כל טוב סבתאל´ה

אורא

New member
כל הכבוד על האכפתיות ../images/Emo45.gif

וההתחשבות, תרימי טלפון ותאמרי ששכחת לתת מעות חנוכה.. ואת מאוד מעוניינת לתת לנכדייך ואת מתנצלת והכל יעבור בשלום.. רק תרשמי לך תזכורת במקום בולט לא לשכוח לתת בפעם הבאה שהם מגיעים לביקור חג שמח

עציון

New member
רק שכחה ותראי כמה מטלות הטלת עליה..

כולהו שכחה. אז מה? אמרה לא תיתן? תיתן. אז לא צריך להתנצל. לא צריך לרשום תזכורת. מדובר בסבתא טובה ולא יפה להטיל עליה מטלות. אפשר לחשוב שהמחויבות למעות חנוכה (אגב, מישהו יודע למה נותנים מעות בחנוכה???) היא על הסבתא ככזה ראה וקדש!!!!

עציון

New member
תשובה פשוטה!!!

אם כלתך- בחורה נירגנת- היא תעשה מזה מטעמים. אם כלתך בחורה בכיף- הרי לא באה אליך עבור מעות חנוכה. טלפון אחד לכלה שמעות חנוכה נשכחו בבית וחסל סידור חנוכה. גם אני לא חילקתי מעות חנוכה. כולם יודעים אצלינו בבית, שבקשר למעות, חנוכה זה כל השנה......

הגנובה

New member
קורה ששוכחים../images/Emo70.gif

תתקשרי אליה ותאמרי ששכחת... ושתתני בפעם הבאה שתראי אותם
שיהיה לך חנוכה שמח

אני לא חושבת

אך מה רע לשאול אותה ,וחוץ מיזה חג החנוכה עוד לא ניגמר אני שאלתי את כלתי מה להביא לנכד , אני חושבת שטבעיות היא הכי בריאה

אחלה סבתא../images/Emo15.gif

דמי חנוכה זה לא חובה בדיוק כמו דמי פורים. רוצים נותנים לא רוצים לא נותנים. את נשמעת אחלה סבתא , הלוואי על בנותי אחת כמוך. לא שאני מקטרת על אימי כי היא מתה עליהן ואין קשר בין אהבה לכסף. אבל השניה, ירחם השם
אני לא הייתי מתנצלת על כך כי אז זה הופך לחובה ומחוייבות וכשאת נותנת לנכדייך זה צריך להיות מאהבה ולא מחובה. פשוט תני להם בפעם הבאה. חנוכה זה שמונה ימים, לא..
אז איפה כתוב שצריך לתת ביום הראשון
סבתא, תהני ותרווי נחת מנכדייך.

למעלה