שאלה להומואים

hungry penguin

New member
שאלה להומואים

אם היו מפתחים תרופה להומוסקסואליות, חד-פעמית וללא כאבים, הייתם לוקחים? ואני מצטער אם לא השתמשתי במונחים הנכונים, ופגעתי במישהו. זו לא היתה הכוונה שלי - אני פשוט לא מתמצא בשמות המקובלים.

daniel365

New member
מה אתה נורמלי../images/Emo2.gif????

לקחת כדור
(או יותר גרוע זריקה
) ולפספס את כל הכיף
???? לא נראה לי...
אני.

spainbar

New member
בצורה פשוטה וקרה כרגע הייתי

אומר - כן !!!, אם היית שואל אותי ברגעים שאני שמח, ואני נהנה מכל חויה אז - לא, אבל בגדול :) - כן. :} ס´

spainbar

New member
אין לך שום סיבה בעולם לקחת את זה

אישית NO ONE IS SECOND TO NONE :} ס´

EyeSeeYou

New member
כן

ובכלל בלי לתרץ לאיש. גם הייתי לוקח כל כדור שהיה מוריד ממני כאב ראש כזה או אחר. כדור שימצא לי אהבה וירפא לי את הלב כשהיא הולכת כדור שיעביר לי איזה פצע וימנע ממני את הפציעה הבאה כדור שיעשה שלום עולמי ואפילו כדור שיעשה את אלה שמחלקים כדורים, חכמים יותר.

white star

New member
לא

אומנם זו רק הנטייה המינית שלי אבל היא גם תרמה לי הרבה בעיצוב האישיות. ולכן אני הומו שגאה להיות הומו!

ננס לבן

New member
עד כמה שזה נשמע בעע אז כן

(היי..אני חדשה פה..קוראת סמויה.אני עוד לא סגורה על עצמי אבל הייתי בשמחה נפטרת מכל התלבטיות והקשיים והצורך להיתמודד עם חברה חיצונית כשכבר ככה הכול חרא מסיביב...)

DJNYC

New member
לא.

כי אני הומו ולקחת גלולה זה להיות מישהו שאני לא.

FreakOnALeash

New member
לא...

תקשיב, אני לא חולה, אני לא סובל ממיחושים פיזיים או נפשיים, אני חושב שלפנטז ולאהוב הם דברים חיוביים ובריאים, אז למה לבלוע תרופות כשאין צורך בהן? ואם יש פה מישהו מעמכם בתחום- מכימיה עד רוקחות, אולי תצליחו למצוא משהו שמרגיע הומופוביה? אם לדיכאון, הפרעה אובססיבית, חרדה חברתית וכו´ יש מענה תרופתי, אולי גם לאלה שנתקפים בהלה מול חד-מיניות מגיע יותר מצעקות? חומר למחשבה, ברייאן.

Liroy26

New member
לוותר על כל מה שהשגתי עד עכשיו? לא!

אין מצב ולא הקלוש ביותר! כי לקחת כדור שכזה פירושו לוותר על זוגיות נפלאה, על האהבה שמחייה אותי כל בוקר מחדש, על חברים נפלאים שמקיפים אותי, לוותר על מה שאני היום כאדם שלם ובוגר. לא תודה, הכדורים היחידים שאני לוקח הם ויטמינים ואופטלגין למיגרנות.

PLAIN OL ME

New member
וגם....

רוצה רק להגיד משהו על מה שכתבתי פה בהודעה האחרונה....... אני לא חושב שלהיות הומו או דומיני (במקרה שלי דומיני) שה לא טבעי או לא נורמלי, או וואטאבר. אבל לא כל כך אכפת לי. כי זה מה שאני. האמת היא שרוב האנשים אינם סטרייטים (לפי דו"ח קינסי רק 16% מהאוכלוסיס הם סטרייטים מוחלטים), כך שזה בכלל לא נושא לויכוח אם זה נורמלי או לא....... :) במחשבה שנייה, לפי דו"ח קינסי גם רק 16% מהאוכלוסיה הם הומואים.לסביות מוחלטים/ות, אז למעשה הדבר הכי נורמלי הוא דומיניות....... ובמחשבה שלישית, קינסי לא ממש הבין בזה, ויש הרבה תיאוריות, ואף אחת מהן לא הוכחה, אז אין שום דבר חד משמעי שאפשר לומר. אבל למי אכפת? אני לא אקח כדור נגד ביסקסואליות, כי זה לא מחלה, ואין לי שום בעיה עם זה. השאלה הזאת בכלל מאוד מעצבנת, ומצביעה על כך שהשואל הוא הומופוב שלא מבין כלום על הומואים/לסביות/דומיניים.

עודד א

New member
בלי להשמע מתחסד- לא!

כמו שנאמר בסרט "פעם בחיים" "אם לא הייתי הומו, לא הייתי מי שאני" וטוב לי עם מי שאני. לא פשוט לעיתים-נכון. אבל טוב!

eig

New member
מה הכדור אחרי זה אתה יודע ??

אם אני אקח היום כדור רפואי בגלל שאני הומו אז אני אהיה סטרייט ומאישתך רק כדור אחד מציל - 0.56מ"מ ב ר א ש ! אז למה להכנס לזה מלכתחילה :)) נ.ב: אותי ה"אג´נדה" המקוצועית לא מגדירה כהומו, אבל למי אכפת מתוך בחירה אני חי לי ומאושר לי עם בחיר ליבי. לא תמורת כדור וגם לא תמורת כסף הייתי מחליף את הנטיה המינית שלי

למעלה