שאלה להדסה

tamir2006

New member
שאלה להדסה

שלום רב, מה דעתכם.מה עדיף לי ללכת ללמוד תואר שהוא מדעי ואולי אף יותר פרקטי אבל יהיה לי מאוד קשה לגרד בו את ה 60 70 או ללכת לתואר יותר הומאני ואולי אף פחות פרקטי ,אך לדעת בראש שקט שזה מדבר אלי ויש לי יותר סיכוי להוציא בו ציונים טובים?? שאלה עקרונית שאני מצתחבט עליה בימים אלו של סוף עונת הרישום לאוניברסיטאות

אהמ...לא יודע,אבל לידע כללי

תואר "מדעי" הוא לא מי-יודע-מה פרקטי... [חלק מהמרצים שלנו בכימיה אפילו אמרו לנו מפורשות שחבל על מי שמחפש פרקטיקה פה...את זה הוא ימצא בהנדסה] וחוצמזה,לא יודע כל כך מה הגדרותיך ל"פרקטי" אבל מקצוע שדורש לפחות תואר שני, הוא "קצת" בעל דרישות ולכן אני לא מחשיב אותו למאד פרקטי[גם אם שיקול זה שלי הוא קצת מוטעה..]

tamir2006

New member
הגדרות

לא התכוונתי מדעי בסגנון כימיה או פיסיקה...התכוונתי יותר להדסה מדעי התזונה ביוטכנולוגיה. אני יודע שכימיה זה לא תואר פרקטי כלל וכלל זה דורש,לרוב,תואר שני.

שנסון

New member
../images/Emo41.gifלדעתי

תלך על מה שטוב לך ומה שאתה אוהב ואם תצטיין בו , אתה תצליח למצוא פרנסה טובה

לתמיר

לדעתי, אתה צריך קודם כל ללמוד מה שמעניין אותך, מה שמדבר אליך. אם אתה אוהב מחשבים למד מדעי מחשב אם אתה מתעניין בכלכלה ועסקים תלמד מנהל עסקים. אם אתה בקטע של ממשל ופוליטיקה למד מדעי מדינה. בהצלחה אבי

לתמיר

בחירת מקצוע צריכה להביא בחשבון מכלול גדול של שקולים ונתונים. מקצוע שאינו תואם את כישוריך ,שתגרד בו כהגדרתך ציונים גבוליים יהייה מתסכל, יתן תחושה של חוסר יכולת, וסופו שתרצה להחליפו... עדיף לחשוב בכיוון של במה אני טוב? מה יענין אותי לעשות? וכו' ומתוך זה להגיע לאיתור של מקצועות התואמים את כישדוריך, העדפותיך, אישיותך.

למעלה