שאלה להבנה ולמה

לאט לאט...

יאמי של מנטרה... יאמי של חוכמת חיים. למדנו באותה כיתה

Mastul4u

New member
המחשבה שלמדנו באותה כיתה...

אז נראה לי שהשאירו אותי כתה ימבה שנים

deerman

New member
אנשים מרמים../images/Emo110.gif

לא רק בכרטיסים גם פנים מול פנים העניין הוא שהכל הפך לכפר קטן גלובלי,מן קיבוץ שכזה. ואנשים חושבים,מקווים,שאם פתחו כרטיס אז מבחינתם זה כמו לעבור לעיר אחרת ושם,אף אחד לא מכיר אותם..ואותה ש"שירתה" את כל העיר. ופיתאום זה מפתיע,זו שאתמול "השתרללה" בחיפה-גרה כבר "כמה שנים" בחדרה. ומי יכול לעלות על השקר? כל מי שמשוטט אתרים ומצא את "אותה השרלילה" בכמה אתרים והפלא ופלא הכרטיסים בכל אחד שונים ומשונים.

../images/Emo41.gifאביהו חזרתי מדייט...

הפעם הופתעתי לטובה הבן אדם אמר גבוה יצא גבוה אמר משקל וואלה רזה אמר נאה וואלה חתיכון קרח ושרמנטי אמרתי נשמע אותו נראה את חוכמתו היה מעניין וסוחף הזמן זרם ממש בכיף יש סיכוי.... אההה מה אני רוצה לומר לשמחתי לא כולם שקרנים וחייבים להעיז מקסימום יצאתי לבילוי קפה ושיחה היום הוזמנתי לשתיים חחחחחחחחחחח החיים יפים, הכל בסדר, מותר להנות

t o t a l

New member
כל האמת מצויה שם. רק צריך לדעת לקרא

אני, להבדיל מרבים אחרים, היה לי כזה תחביב ביזארי משהו.... הייתי גם קורא מה השנונות כותבות על עצמן. כל מי שהיא "אישה ילדה". כל מי "שסיימה את שלב המשחקים". כל מי "שמחפשת את זה שיגרום לה לסגור את הכרטיס הזה". כל מי שמשתמשת במטנטרות שחוקות, בלויות ומתחנחנות, הייתה נפסלת ישר [אלא עם כן כמובן היה לה תחת יפה במיוחד]. תקופה מסויימת אפילו הייתי מעדיף את הכרטיסים בלי התמונה. תחשוב על זה... זה כמו לזיין עם כיסוי על העיניים. מדליק. ובאמת היו לי כמה הפתעות נעימות.

ozzz64

New member
יש את אלא שכותבות

שהן לא מחפשות סקס כבר בערב הראשון . יש לי הרגשה שדווקא איתן כן יש סקס בכר בערב הראשון . ואם לא בראשון אז בשני..מה הביג דיל .

jane34

New member
לא הבנתי מה מקומם אותך בדיוק?

זה שהן משקרות בכרטיס או זה שהן שקרניות בחיים באופן כללי?(מתייחס לגברים באותה המידה כמובן....) כי אם למשל מישהו כותב בכרטיס את כל האמת על עצמו אבל בחיים מסתבר שהוא שקרן פתולוגי? אז מה ...זה פחות מעצבן? מכעיס? מעליב? מאכזב? הבעיה היחידה עם שקרנים פתולוגיים זה השלב שבו הם מאמינים לשקריהם והם חיים כל על פי השקר..... שונאת שקרנים!!!!!!! נניח שאני אכיר משהו דרך אתר הכרויות והוא יכתוב על עצמו תכונות מראה וכו' והכל נכון ואז נכנסים למערכת קצת יותר רצינית צפופה ואיכותית והבן אדם מסתבר משקר על ימין ועל שמאל - זה יותר נעים? ועוד מה הסיבה לשקר? כדי לא לפגוע בי!!!!! התירוץ הכי פתטי ועלוב ששמעתי מחיי.....זה באמת אומר שאני לא צריכה להפגע? שחציתי גבולות והעזתי בשיא חוצפתי לבקש את האמת? בכך כריתי לעצמי את הקבר? אז שילכו ל...... השקרנים הפתולוגיים !!!!

להגברת הסיכויים!!!

גם גברים לא מעטים משקרים, בעיקר בקשר לגיל, וזאת על מנת להגביר את סיכוייהם להכנס לרשימת העדפות החיפוש שלנו הנשים באתרים האלה, ואולי בכלל כדי להגביר את סיכוייהם לפגישה עתידית, ואז הכל כבר בידי האשה - האם לסלוח על השקר, או לומר לו לא תודה, לא מתאים לי אחד שמרמה. לי אישית יצא כבר פעם להכיר גבר שבכרטיסו ציין שהוא בן 48, ושאלתי אותו עוד בשיחה הטלפונית האם באמת זה גילו, והוא הגיב: תראי ותחליטי. באתי לפגישה, גבר שנראה כאילו אבא שלי, נראה ממש מבוגר, וגם אז סירב לומר לי את גילו האמיתי , ורק כששאלתיו באיזו שנה נולד, לא יכול היה יותר להתחמק, והתברר שהוא רק בן 58 - רק זייף ב 10 שנים. הגזמה פיראית!!! הכרתי גם גבר שלא אמר לי את האמת, בתחילה בקשר לגילו, ובהמשך מסתבר שגם בקשר לתחום עיסוקו, אבל, איתו כן המשכתי את הקשר, למרות השקר, כי התחברתי אליו מאד ולא שינה לי הזיוף הזה. כל עניין לגופו, כך שלפעמים שווה להם לזייף.

למעלה