שאלה להבנה ולמה

avihuav

New member
שאלה להבנה ולמה

כאחד מיני רבים פה בפורום, משוטט לי לא פעם באתרי ההיכרויות, יוצא לי לראות כרטיסים של נשים, (מתאר לי שגם גברים באותו עניןמהצד הנשי) לפעמים סתם נובר בכרטיס ולא כדאי להכיר אלה להתרשם מהכתיבה, נתונים אישיים וכו, ואני מתפלץ לפעמים וחושב (ולמרות זאת עדין אופטימי בחיפוש). למה כל השקרים והרושם במכירה של עצמך בכרטיס ולא האמת מי אתה או את וזה מתבטא בגיל, בשם, בתואר, בסטטוס, מה כאילו לא נגלה את זה ??????????? לא מבין את זה כי הרי רובנו מקטרים על כך , אבל אולי גם חוטאים בזה.

destiny36

New member
../images/Emo152.gif

"אני מי שאני ומי אתה בכלל" זה היה ציטוט מכרטיסה של מזלולה
סליחה על הבוטות אבל מהאינטנט לא ממש יוצאים ...

° זואי °

New member
תוהה

אם נכנסת לא כדי להכיר, סביר להניח שלא נפגשת, אז מאיפה אתה יודע שאלו שקרים?

avihuav

New member
להבדיל לא אמרתי

שלא ניכנס להכיר, אלה ניכנס לכרטיסים לפעמים שיודע מראש שאין טעם כי לא אצא עימן או הייתי בדייט עימן או מכיר אותן, ובזה רואה את השקרים. מקוה שזה מחדד לך את השאלה שלי.

destiny36

New member
כנראה לא הסברת את עצמך נכון

כי היה כתוב ולא כדאי להכיר אלה להתרשם מהכתיבה ואני אני נכנסת לקרא את מה שכותבים לי (מה אכפת לי עושה לי נעים לאגו)

destiny36

New member
כתב ברייל ../images/Emo6.gif

אביהו לא להתעצבן מה אני אעשה אתה מצחיק אותי גם לפעמים חחחחחחחחחחחחחחח (קורא בברייל)

° זואי °

New member
כתבת

"לפעמים סתם נובר בכרטיס ולא כדאי להכיר" (copy/paste). את אלו שאתה מכיר, אני מבינה, אבל איך יודע שאלו שקרים אצל אלו שלא מכיר. ועוד משהו, אולי מה שבעינך שקרים, בעיניהן זאת האמת? אולי ככה תופסות את עצמן? ותשובה אין לי עבורך. אין לי מושג למה אנשים אחרים שהם לא אני עושים את מה שהם עושים. כל אחד וסיבותיו.

avihuav

New member
אתן לך דוגמא

תארי לך שאחת מתימרת להיות פסיכולוגית בתואר, ואת יודעת שהיא לא, כי את מכירה אותה, יושבת מול הכרטיס בהתחלה המומה ואחר כך בפרץ של צחוק חושבת, הרי זו אחת שתמיד אמרת שאלוהים חילק שכל הוא פסח עליה, על אחת כמה וכמה פ ס י כ ו ל ו ג י ת עלק

רות 2

New member
אני הייתי נותנת..

יותר קרדיט לשני המינים ..ותוקפת את השאלון ההזוי משהו .. וחוץ מזה ..אהלן

כי מה לעשות ...יש ביננו אנשים כל../images/Emo98.gif

כך נמוכים שזו רמתם ולכן אני באופן אישי לא מתייחסת אלה למה ששומעת באוזן וממה שמתרשמת אם בכלל, כי אני אביהו..לא מאמינה באתרים האלה בעיקרון ...

תאמין לי או לא, אני לא נמצא שם..

ואני לא פוסל את זה, ולא פוסל שום דרך להכיר בני ובנות זוג. ובקשר למה שכתבת.. מה שאכתוב בהמשך לא מתייחס לשקרנים ורמאים, לאלה אני בז !! לפעמים אנחנו יודעים שיש בנו המון, ואנחנו כל כך רוצים שיראו את זה, ומכל מיני סיבות אנחנו לא מגיעים לידי פגישה או שיחה, ולכן יש כאלה שמרשים לעצמם לעשות שינוי קל ולא מהותי בתיאור שלהם, כאילו אומרים לעצמם, אחרי שיכירו אותנו ידעו את האמת וייראו שמה שאולי עשינו קצת יותר עדין, לא היה כל כך עקרוני להכרות.. יש אנשים מדהימים שכרטיס בכל אתר שיהיה פשוט עושה להם עוול.. ומצד שני אי אפשר להתעלם מכללי המשחק, שבו אתה אחד מיני רבים, ואתה חייב להיות אטרקטיבי ולמשוך את העין עוד לפי שיכירו אותך.

avihuav

New member
אין קשר לזה שאתה

כן נימצא או לא. אבל כן פוסל את השקר עם או הנסיון להיתלבטות במשהו שאינו שלך. ולא משנה מה הוא. הרי ולא משנה עכשיו מה הסטיגמה שנוצרה אולי לאתרים אילו, אבל בוא נחשוב לרגע משהו יותר מהותי על מה שכתבת. מלכתחילה אתה מתחיל בקשר ולא משנה מה הוא הקשר וזה בשקר אחד ועוד אחד והשאלה ממה שאמרת היא האם ולא משנה איפה תכיר ברגע שידעת שהצד השני שיקר במשהו , האם תאמין לו ותמשיך רגיל

Rinattt

New member
זה כמו שתשאל...

ירקו עלייך ותאמר זה גשם? נו באמת אביהו, אף אחד לא אוהב שמשקרים לו, ברגע שמגלים שקר ובפרט שזה בתחילת הקשר אז עדיף לחתוך... שקר גורר שקר ומערכת יחסים טובה מתבססת על אמון וכבוד, ואדם שמשקר לך זה לא אדם שמכבד אותך!

avihuav

New member
רינתי על זה אני אומר

את דברי למה לכתוב שקרים למה לומרששאת בת 35 , ואת בת 38 . למה שמך אתי ולבסוף שמך אלה, למה יש לך תואר ראשון ובפועל את בקושי סימת תיכון. וכו, איך מתחילים קשר ראשוני עם מסכת שקרים קטנים ולבנים כאלה זה מה שאני מנסה להבין

destiny36

New member
אני מתה על אלה שנגמרו להם

השמות אז הם ממציאים מספרים אחד יש לו שם כזה : 10222TR והשני יש לו שם כזה כי המספר הקודם היה תפוס : 128765ER

Rinattt

New member
אל תנסה להבין...

אני ממזמן הפסקתי לנסות להבין, למה הגרוש שלי שיקר לי, נתקלתי בעוד שני שקרנים, חשבתי אולי הבעיה היא אצלי, ואז הבנתי שלא! זה שלהם, אני לא אקח על עצמי את ההתנהגות האינפנטילית שלהם! בא להם לשקר? שישקרו, אבל לא בבית סיפרי ובביתי! חותכת ובמיידית! דלג אביהו... אין מה לנסות להבין בכלל... חבל על האנרגיות... < ועל הפראנץ'
>

למעלה