שאלה לד"ר באג אוהד מבקש את הלינק לאתר שמפרט את הקיט להסבה ל-5 הילוכים לחיפושית. תודה וסופ"ש נעים
G gilisc New member 7/12/07 #1 שאלה לד"ר באג אוהד מבקש את הלינק לאתר שמפרט את הקיט להסבה ל-5 הילוכים לחיפושית. תודה וסופ"ש נעים
R ronbug 73 New member 8/12/07 #4 קבלו 5 הילוכים מקורית קראו לה SP1600 היא יוצרה בפולקסווגן דרום אפריקה מ 1974-1978 50 מתוך היצור הסדרטי היו עם מנוע 1900 ו גיר 5 הילוכים היא שמשמה למרוצי הראלי הדרום אפריקאי
קבלו 5 הילוכים מקורית קראו לה SP1600 היא יוצרה בפולקסווגן דרום אפריקה מ 1974-1978 50 מתוך היצור הסדרטי היו עם מנוע 1900 ו גיר 5 הילוכים היא שמשמה למרוצי הראלי הדרום אפריקאי
C Crazy Beetle 1303L New member 8/12/07 #6 מזכירה לי מישהי... ../images/Emo13.gif רונצ'וק אם יש לך עוד אינפורמציה + תמונות של הדגם הזה אני אשמח אם תעלה את זה. תודה ושבוע טוב.
מזכירה לי מישהי... ../images/Emo13.gif רונצ'וק אם יש לך עוד אינפורמציה + תמונות של הדגם הזה אני אשמח אם תעלה את זה. תודה ושבוע טוב.
R ronbug 73 New member 8/12/07 #8 פנים המכונית מקדימה ספויילר-מקורי היו לה זוג קרבורטורים של דקר Decker ושעוני tachometer, voltmeter, oil pressure
פנים המכונית מקדימה ספויילר-מקורי היו לה זוג קרבורטורים של דקר Decker ושעוני tachometer, voltmeter, oil pressure
C Crazy Beetle 1303L New member 8/12/07 #13 חשבתי שאמרת PS2... כי יצא כבר 3... איזה מכונה יפה אהה? אשכרה לנסוע איתה בזמן...
M max2 New member 9/12/07 #14 ד"א ההתאמה הרבה יותר פשוטה אם יש נכונות להשקיע. יש חברה שעושה קיטים להסבה שכוללים תושבת אחורית שמתחברת לזרועות מתלה ו"אף" שה"שטאנגה" יוצאת מהאמצע שלו. זה לא זול אבל מפשט את ההתאמה בהרבה ומביא לזה מראה יותר טוב.
ד"א ההתאמה הרבה יותר פשוטה אם יש נכונות להשקיע. יש חברה שעושה קיטים להסבה שכוללים תושבת אחורית שמתחברת לזרועות מתלה ו"אף" שה"שטאנגה" יוצאת מהאמצע שלו. זה לא זול אבל מפשט את ההתאמה בהרבה ומביא לזה מראה יותר טוב.