שאלה לדר
מיצי|

מותר לי

New member
שאלה לדר ../images/Emo150.gifמיצי|

שלשום כשהגעתי הביתה מצאתי גרגרים של החתולה שלי, בסביבות 30-40 גרגרים, ליד המכסה של השרותים (אותו הפרדתי יום קודם לכן מהארגז), כשהם בתוך נוזל אותו החשבתי כשתן. ה"שתן" לא מסריח, והיום היא אכלה את רוב הגרגרים המדוברים (לא ניקיתי אותם מפאת חוסר זמן...) העלתי את השאלה בפורום חתולים, שם הוצע לי ע"י מנהלת הפורום לשאול כאן, ייתכן ואלו מיצי עיכול... האם יכול להיות שאלו מיצי עיכול? כ"כ הרבה גרגרים, והם היו שלמים!! באותו יום היא יצאה החוצה וחזרה הביתה רק היום, הציקה המון, ייללה בתובעניות, רצתה החוצה אבל נתנה לי לתפוס אותה ולהכניס הביתה... מה עובר על החתולה שלי?

מה שאת מתארת נשמע כמו הקאה

השאלה כמה את בטוחה שמה שחשבת שהוא שתן הוא אכן שתן?! אם אכן מדובר בהקאה, אם זה ארוע חד פעמי זה בקטנה, אבל אם זה חוזר על עצמו או שהחתולה נראית ירודה - גשי איתה לוטרינר. לגבי ההתנהגות - תני גם לזה קצת זמן לראות אם זה נשאר או חולף. אשמח לשמוע על התפתחויות ארז

מותר לי

New member
תודה, ארז ../images/Emo13.gif

באמת התפלאתי למה השתן לא מסריח (היא השתינה בעבר על הרצפה וגיליתי זאת רק לאחר כמה ימים לפי הריח...), אבל לא היה לי שום רעיון בראש להימצאות הנוזל על הגרגרים. זה ככל הנראה הקאה, אחכה כמה ימים ואחזור עם עדכונים

למעלה