שאלה לדר כרמית טל עוד

שאלה לדר כרמית טל עוד

היי, מהניק שלך אפשר להבין שאת עורכת דין ו/או רופאה, מה שיכול להיות הגיוני בהתחשב בפורום אותו את מנהלת (רפואה ומשפט) ובפורומים בהם את נוטלת חלק (פורום זה למשל). כאשר בודקים את הכרטיס האישי שלך בתפוז (זה הנגיש לכל גולש כמובן) אין שום מידע עלייך מלבד השם, האיזור והיותך אישה. מן הראוי שכמנהלת פורום בעל נושא חשוב וכמשתתפת בדיונים לא פחות חשובים תפגיני שקיפות באשר לזהותך כפי שעושים זאת נהלי פורום זה, עינבל ודן. בכדי לא להטיף בלבד, אחזור על הפרטים שמסרתי על עצמי בעבר: שמי האמיתי אינו אלי סאטיב אלא בני, ואני סטודנט לרפואה לאחר מבחני גמר ואמור להתחיל את תקופת הסטאז' בעוד מספר חודשים. סיימתי את לימודי הרפואה בפקולטה למדעי הבריאות של אונ' בן גוריון בנגב. כל טוב, אלי

מקבלת את ההערה ../images/Emo127.gif

לגבי הצורך בשקיפות: לא כל כך השקעתי בכרטיס האישי שלי בתפוז, משום שבעתיד (הלא רחוק, כך אני מקווה ) יהיה לינק מתוך העמוד של פורום רפואה ומשפט אל תוך אתר האינטרנט שלי. האתר הזה נמצא כרגע בשלבי בנייה וכאשר תושלם בנייתו, כל הפרטים החסרים (בכרטיס האישי) יופיעו בו. האמת היא שמלאכת מילוי הכרטיס שלי בתפוז היתה קשה עליי בשל קוצר היריעה....
מעבר לכך הזהות שלי שקופה לחלוטין: השם הוא השם האמתי שלי, וכך גם התארים. להשתמע בינתיים- כרמית, מנהלת פורום רפואה ומשפט.

למעלה