שאלה לדר אליקים

helana1202

New member
שאלה לדר אליקים

כבר כמעט שנה שיש לי חוסר רגליים "אפטיות"(קושי רב לעלות מדרגות, בעיות להזיז אופניים, ובעצם כל דבר שמערב את הרגליים, דקירות מטורפות לאחר מאמץ ברגליים), אני יודעת שזאת לא בעיה של כושר מכייון שכל חיי עסקתי בספורט ולעולם לא הרגשתי כך, וזאת בעיה שהתחילה לאחר טרק. לאחרונה יש לי גם כאבים בשרירי הרגליים ובברכיים. עשיתי בדיקת EMG ידיים ורגליים והיא יצאה תקינה, אך בבדיקות האחרות הmyoglobin שלי יצא 70. בנוסף לבעיה הנ"ל בשנה האחרונה אני חשה עייפות כרונית, בעיות שינה די קיצוניות, לעיתים הרדמויות(נימולים) של איברים בגוף, בעיות ריכוז, כאבי גרון ויובש בגרון, כאבי ראש, בחילות וכאבי בטן, חוסר חשק לצאת ולבלות או לדבר(אם אני כבר עושה משהו זה שואב ממני המון אנרגיה שלוקח לי זמן להחזיר), אפטיות מטורפת לאנשים ולדברים, עצבנות יתר,פריחות לא מוסברות, ריחוף תמידי(כאיו הכל זה כזה חלום...), ודכאון(שבחיים לא היה לי לפני). זה יכול להיות CFS או פיברו? אם לא, מה זה יכול להיות?

פיברומיאלגיה ?

אכן הממצאים עשויים להצביע לכוון זה - אצוי להיבדק על ידי ראומטולוג על מנת להגיע לאבחון מדוייק- כמו כן, רצוי להשלים בדיקות מעבדה אשר אמורות להיות תקינות בפיברומיאלגיה

למעלה