שאלה לדרור (ולמי שיודע)

עתיד18

New member
שאלה לדרור (ולמי שיודע)

יש ברשותי רדיו טייפ של קאנווד (עזבו את הדגם, אם הוא טוב או לא, למה כמה איך וכמה, כי טחנתי את זה מכל הכיוונים) בקיצור יש לו שלט אלחוטי מאוד נח, חמוד וקל (דק מאוד, ממש כמו טלכרד) בקיצור כדי להגדיל את הפאן הבטיחותי של השלט, חשבתי להתקין בריכבי שלט הגה, זה דבר מאוד בטיחותי יעיל, ונוח (לדעתי) השאלה האם לקאנווד יש שלט הגה ? באם כן כמה הוא עולה ? אולי אתר לראות אותו\לקנות ? בתודה מראש - עתיד

Booly

New member
טוב, אז בנושא זה יש לי גם ידע - וכן

יש שלט הגה, אפילו כזה שמלבישים מצידו האחורי של ההגה וז לוחצים עליו כאשר יש מדבקה שמדביקים מקדימה וכך יודעים היכן ממוקם כל כפתור. הדגם שלו הוא: KCA-RC700 אחלה שלט!!!! אפשר לקבל פרטים באתר של קנווד www.kenwoodusa.com או www.kenwood.com

עתיד18

New member
לא מצאתי את זה -

אבל בלי קשר, יש לך מושג כמה מרשרשים לוקחים בשביל התענוג ? ולא הבנתי מה הולך שם בדיוק מה החוט עושה בכל הסיפור

Booly

New member
אני יכול לברר לך מחר כמה זה עולה לי

אבל בלי קשר השיטה של ההרכבה שלו היא כזו שבסוף החוט הזה יש את האינפרא עצמו ככה שאת השלט ממקמים בחלקו האחורי בצורה הנוחה לך לשימוש ואז את החוט מכוונים לכוון המערך (בזוית הנכונה) כך שהיד לא מסתירה. את המדבקה (שקופה עם כיתוב לבן) מדביקים על לוח השעונים. מה שקורה זה שאת השלט לא רואים אבל כשמחזיקים את ההגה אז מרגישים את הכפתורים שלו ולפי השירטוט במדבקה יודעים מה עושה כל כפתור. אחרי לא הרבה זמן לומדים את המיקום שלהם ואז זה רץ. אני אישית חושב שזה אחלה של דבר ועד כמה שזכור לי הוא עולה בסביבות ה- 300 ש"ח אבל אני לא מתחייב כי הפעם האחרונה שביררתי היה לפני שנה.

עתיד18

New member
תברר אם אתה יכול - תודה

אגב. אין להם שלט עם כימור כזה ? כמו של שאר החברות שאתה שם אותי בפינה בין הקורה של ההגה לחישוק..ואז ממש רואה את הכפתורים

Alfa156 GTA

New member
השלט עולה היום 280 ש"ח

וזה לא כמו בתמונה, הוא מתלבש עם הכפתורים אליך.

Booly

New member
השלט עולה היום 200 ש"ח בדוק!!!

אם אתה רוצה אז אני יכול להביא לך ב- 200 ש"ח (יש לחבר שלי חנות וזה המחיר שהוא מוכר את השלט הזה). אז תיצור קשר ותודיע לי, אני אשלח אותך אליו והכל יהיה בסדר.

למעלה