מיליון דולר בייבי-סרט עצוב... מיסטיק ריבר כנ"ל...
M mayarel New member 19/12/06 #55 אלכסנדר היה לי מאוד מאוד עצוב לראות איך אוליבר סטון התפתל רצה אלכסנדר מאוהב בגבר ולא הצליח.. האמת רוב הסרט העציב אותי אבל ברמה יותר פילוסופית של כמה רעבים יש בעולם וזה מה שעושים עם כסף..
אלכסנדר היה לי מאוד מאוד עצוב לראות איך אוליבר סטון התפתל רצה אלכסנדר מאוהב בגבר ולא הצליח.. האמת רוב הסרט העציב אותי אבל ברמה יותר פילוסופית של כמה רעבים יש בעולם וזה מה שעושים עם כסף..
M Mip Mip New member 19/12/06 #63 ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
נ ניר4819 New member 19/12/06 #57 הפצוע האנגלי כשאולמשי חוזר למערה ומוציא משם את אהובתו המתה, וברקע שומעים אותה קוראת את המכתב האחרון שהיא כתבה לו. אני ממש בוכה בכל פעם שאני רואה את הסצינה הזו.
הפצוע האנגלי כשאולמשי חוזר למערה ומוציא משם את אהובתו המתה, וברקע שומעים אותה קוראת את המכתב האחרון שהיא כתבה לו. אני ממש בוכה בכל פעם שאני רואה את הסצינה הזו.
S Snake Plissken New member 19/12/06 #60 קבר הגחליליות יותר מדי קטעים. נראה לי זה הסרט הכי עצוב בהסטוריה
נ ניר4819 New member 19/12/06 #64 שאלה איך קוראים לסרט באנגלית? האם זה סרט האנימה הידוע בשם GRAVE OF THE FIREFLIES?
W White Mamba New member 19/12/06 #68 ../images/Emo45.gif סרט מדהים../images/Emo70.gif וככה קוראים לסרט באנגלית...
S Snake Plissken New member 20/12/06 #81 תדאג לראות אותו ביפנית זה נשמע כאילו המדובבים באנגלית אין להם עצבים לדבב.
נ ניר4819 New member 20/12/06 #114 תשובה אני לעולם לא רואה סרטי/סדרות אנימה בדיבוב. הרעיון נראה לי מטומטם לחלוטין! או שתראה בשפת המקור, או שעדיף שלא תראה בכלל, זה מה שאני אומר.
תשובה אני לעולם לא רואה סרטי/סדרות אנימה בדיבוב. הרעיון נראה לי מטומטם לחלוטין! או שתראה בשפת המקור, או שעדיף שלא תראה בכלל, זה מה שאני אומר.
S Shexy Peanut New member 19/12/06 #72 מלך האריות ../images/Emo10.gif כשאבא של סימבה מת.. בכיתי כמו מטורפת.. כשהייתי יותר קטנה ועדיין... ועד כמה שזה צפוי.. בטיטאניק.. כשרוז מגלה שליאונרדו מת..
מלך האריות ../images/Emo10.gif כשאבא של סימבה מת.. בכיתי כמו מטורפת.. כשהייתי יותר קטנה ועדיין... ועד כמה שזה צפוי.. בטיטאניק.. כשרוז מגלה שליאונרדו מת..
מ מישמיש כתומה New member 20/12/06 #106 וואי נכון, קוראים לי סם... ראיתי רק חלק קטן מהסרט הזה אבל שון פן משחק טוב שזה מפחיד... כמעט בכיתי...
מ מישמיש כתומה New member 20/12/06 #96 או יותר נכון...long live the king אבל יותר עצוב זה אח"כ כשסימבה מנסה להעיר אותו................
M mad city New member 19/12/06 #74 ב"לנגן מהלב" כשרוברטה מתחננת לתרומות שאם לא יגיעו- יסגר מפעל חייה.