שאלה לדעתכם

ofribecker

New member
שאלה לדעתכם

איזו מבין 50 הסטייטס של ארה"ב מספקת את הפוטבול הטוב ביותר כיום? כולל NFL וקולג' יחד. מה דעתכם?

TS1759

New member
בשורה התחתונה הייתי אומר...

טקסס. קאובויס, לונגהורנס, רד ריידרס, הורנד פרוגס. ככה בלי לבדוק...

stan123

New member
גם פלורידה

בימים טובים יותר יש את הדולפינס, ג'גוארס וטמפה ביי קולג המצב קצת יותר טוב עם גייטורס אבל גם עם קבוצות העבר קיינס, ו-נולס ויש גם את סנטרל-פלורידה שהיו טובים שנה שעברה ופלורידה אינטרנשיונל שלזכותם יאמר שהם גרמו להרחקה של איזה 10 שחקנים של הקיינס שנה שעברה... ושניים מהתיכונים הטובים ביותר - נקראים נוסרת'ווסטרן והתיכון עם השם המבטיח מיאמי ביץ'. אני לא באמת עוקב אחרי תיכונים, זה פשוט מ ESPN בזמנו... לעומת טקסס מדובר בכמות יותר מאשר איכות וגם פוטבול שפעם היה יותר טוב, אבל בכל זאת משהו לשים לב אליו

ofribecker

New member
נסיון שלי להשיב

אז ככה: נתחיל עם 16 מועמדות עיקריות: פנסילבניה, טקסס, קליפורניה, פלורידה, נורת' קרולינה, אוקלהומה, אוהיו, אינדיאנה, אריזונה, טנסי, ג'ורג'יה, ניו יורק, מרילנד, מסצ'וסטס, אילינוי ומיזורי. קבוצות: פנסילבניה: סטילרס, איגלס, פן סטייט, פיטסבורג (פאנת'רס), טמפל טקסס: קאובויס, טקסנס, טקסס, טקסס טק, TCU, טקסס איי אנד אם, יוסטון (קוגארס), UTEP, ביילור, נורת' טקסס, SMU קליפורניה: פורטיניינרס, צ'רג'רס, ריידרס, USC, UCLA, פרזנו סטייט, קליפורניה, סן דייגו סטייט, סן חוזה סטייט, סטאנפורד פלורידה: ג'אגוארס, דולפינס, באקאנירס, פלורידה, פלורידה סטייט, מיאמי, סאות' פלורידה, סנטרל פלורידה, פלורידה אטלנטיק, פלורידה אינטרנשנל נורת' קרולינה: פאנת'רס, נורת' קרולינה, NC state, ווייק פורסט, איסט קרולינה, דיוק, ובל נשכח את אפלאצ'יאן סטייט אוקלהומה: (אין קבוצת NFL) אוקלהומה, אוקלהומה סטייט, טולסה אוהיו: בנגלס, בראונס, אוהיו סטייט, סינסינטי (ברקאטס), אוהיו, מיאמי (אוהיו), באולינג גרין, קנט סטייט, אקרון, טולדו אינדיאנה: קולטס, אינדיאנה, נוטר דם, בול סטייט, פארדו אריזונה: קרדינלס, אריזונה, אריזונה סטייט טנסי: טייטנס, טנסי (וולונטירס), ממפיס, מידל טנסי סטייט, ואנדרבילט ג'ורג'יה: פלקונס, ג'ורג'יה, ג'ורג'יה טק ניו יורק: ג'טס, ג'יינטס, בילס, סיראקיוז, בפאלו (בולס) מרילנד: רייבנס, מרילנד, נייבי (אם ניתן לשייך אותם לכאן) מסצ'וסטס: פטריוטס, בוסטון קולג' אילינוי: ברס, אילינוי, נורת'רן אילינוי, נורת'ווסטרן מיזורי: צ'יפס, ראמס, מיזורי עכשיו ננסה לבחור בשיטת נוקאאוט ראש בראש: 1/8 גמר: פנסילבניה - מיזורי, פנסילבניה לוקחת. טקסס - אילינוי, טקסס לוקחת קליפורניה - מסצ'וסטס, מסצ'וסטס לוקחת פלורידה - מרילנד, פלורידה לוקחת נורת' קרולינה - ניו יורק, ניו יורק לוקחת אוקלהומה - ג'ורג'יה, אוקלהומה לוקחת אוהיו - טנסי, טנסי לוקחת אינדיאנה - אריזונה, אינדיאנה לוקחת 1/4 גמר: פנסילבניה - אינדיאנה, פנסילבניה לוקחת טקסס - טנסי, טקסס לוקחת מסצ'וסטס - אוקלהומה, לטעמי אוקלהומה לוקחת פלורידה - ניו יורק, ניו יורק לוקחת 1/2 גמר: פנסילבניה - ניו יורק, קשה! קשה! ניו יורק לוקחת טקסס - אוקלהומה, טקסס לוקחת הגמר: ניו יורק - טקסס וכאן לדעתי ממש צמוד! ב NFL אין ספק שניו יורק לוקחת, בקולג' אין ספק שטקסס לוקחת אבל בשקלול?... ההחלטה שלי נוטה לכיוון של טקסס

stan123

New member
למה מאס' מנצחת את קאל?

צ'רג'רס לוקחים (ראש בראש) את פאטס השנה USC לוקחים את האיגלס. וזה בלי לספור את שאר קליפורניה. שים לב שניו יורק מנצחת את כולם רק בגלל המקצוענים, במכללות אין להם כלום. וזה עוד לפני שהבילס והג'טס צוללים לעונה בינונית...

ofribecker

New member
הסיבה שמסצ'וסטס לוקחת את קליפורניה

בגלל הריידרס, הפורטיניינרס, סן דייגו סטייט, סן חוזה סטייט וסטאנפורד.

TS1759

New member
למה ואיך בדיוק ניו יורק מנצחת את פנסילבניה?

ואם כבר הכנסת את מסצ'וסטס, איך לא הכנסת את מישיגן, עם מישיגן יקירך, מישיגן סטייט והליונס? מעבר לזה, עשית טורניר - שזו יוזמה נחמדה - אבל זה נראה כאילו הדירוג רנדומאלי מדי.... בוא נעשה את זה כמו שצריך, אם כבר. זו שאלה מצוינת מה שהעלת, חבל לענות עליה בחטף...

ofribecker

New member
ניו יורק מול פנסילבניה

זו אכן אחת ההחלטות היותר מורכבות כאן. אין מדד מדויק כאן, אני הולך בעיקר על תחושה, משהו שקשור לממוצע רמת הקבוצות מאותה מדינה. החוזק של הג'יינטס, הג'טס והבילס יחד די מטה את הכף, אבל אני מסכים שזה ממש ממש לא נוקאאוט ואם מישהו מחליט כאן אחרת זה גם מקובל. כל הטורניר לא נעשה ממש "בחטף" והשקעתי בו מחשבה די רבה. מי שרוצה לענות בדרך משלו כמובן רשאי להמציא מה שירצה.

TS1759

New member
לא זו הכונוה ב"נעשה בחטף". מתנצל על הטעות

התכוונתי שהמאצ'-אפים נראים שרירותיים.... לא שהטורניר לא מעניין, אבל יכל להיות מצב שבמקום זה יהיה לך גמר פנסילווניה-פלורידה או טקסס-פלורידה (לצורך העניין) אם תעשה מאצ'-אפים אחרים. אישית, אני חושב שפנסילווניה-טקסס זה הגמר, בגלל שקבוצת הקולג' של ניו יורק (ראטגרס) שווה כלום ושום דבר, ושסך הקבוצות הטובות של פנסילווניה יותר טובות משל ניו יורק... מעבר לזה, סחטיין על זה שהכנסת את >כל< הקבוצות מהמדינות הללו, אני פשוט התעלמתי מהלא-משמעותיות....

omrili77

New member
ראטגרס בניו ג'רזי, לא ניו יורק

וזה לא משנה כי כמו שאמרת הם זוועה בכל מקרה. סירקיוז דווקא כן בניו יורק (אחרונים בביג איסט, זוועה בדיוק כמו ראטגרס), וגם בבפאלו יש קבוצת פוטבול מכללות שמייצגת את NY, והם במצב לא משהו ב-MAC. לעומת זאת, בפנסילבניה יש ב-NFL את פיטסבורג (מקום ראשון ב-AFCN), פילי (3-3 ב"בית המוות") ובקולג' את פיט (#23) ופן סטייט (#3). ייתכן שיש עוד בשתי המדינות שפיספסתי, אבל בכל מקרה, לדעתי: הסטילרז מבטלים את בפאלו (רקורד זהה ומיקום זהה בבית), עדיין 0-0 פילי לדעתי מבטלים את הג'טס, ונשארנו עם 1-0 לניו יורק בזכות החברים של שיליי. בקולג', לעומת זאת, עובדתית גם פן וגם פיט לוקחות את סירקיוז (שתיהן כבר ניצחו אותה העונה), וסביר להניח שגם מול בפאלו הן לא יתקשו במיוחד. 0-2 חלק לפנסילבניה באגף הקולג'ים, ולאור השחיטה של פן את סירקיוז בסירקיוז (55-13) הייתי אומר אפילו 0-3... להערכתי מדובר בנצחון מוחץ לפנסילבניה, אשמח לשמוע למה לא.

TS1759

New member
נכון, אני כל פעם מתבלבל

כי זה נחשב בתור הפוטבול פרוגרם של הניו יורק area....

ofribecker

New member
לגבי מישיגן

נו באמת, תראה לי מדינה מתוך ה 16 שמישיגן צריכה לבוא במקומה. במישיגן משחקות: ליונס, מישיגן, מישיגן סטייט, סנטרל מישיגן, איסטרן מישיגן, ווסטרן מישיגן. חוץ ממישיגן סטייט אין שם אף קבוצה ששווה משהו השנה...

למעלה