שאלה ללא ספק מעניינת!
יצא לי כבר לחשוב בעבר האם היתה או תהיה, איי פעם, דמות שלא הייתי מסכים כל כך לדבב... הסתכלתי על זה בהיבטים שונים. חשבתי שאם הדמות הזאת תהיה קיצונית מאוד אולי בהתחלה אהסס, אבל אחרי מחשבה ארוכה בעניין... הגעתי למסקנה שהייתי מחוכן לדבב כל דמות. אם נגיד והיו עושים סדרה מסוימת, שנגיד והיו בה ערכים לא הולמים כמו.. נגיד.. שנאת יהודים (סתם דוגמא) ואם נגיד הדמות שהיו מבקשים ממני לדבב היתה מבטאת את העניין בצורה הכי קיצונית, כמו קללות והסטה אנטי-יהודית - ממש לא הייתי מסכים איתה. בעיקרון, הדוגמא הזאת אולי קצת מוגזמת, כי ברור ששום סדרה כזאת לא תיכנס בחיים לארץ, אין מצב... אבל מצד שני אפשר לןהתסכל על זה ולקחת את האלימות של אותה דמות והקיצוניות שלה למקומות ועולמות אחרים לחלוטין, ולאו דווקא שנאת יהודים. אני מדבר על למשל אלימות של מבוגרים בילדים. פה יש לי דוגמא מצוינת... אני זוכר שלאחרונה צפיתי באחד מהפרקים של איוניאשה, והיה יצור שד כזה שהחריב כפר שלם - בו היו בין היתר ילדים (והראו בסדרה, באותו הפרק, את הגופות שלהם והכל...) אם נגיד הייתי מגיע למצב שבו אני מדבב דמות כזאת, אני לא יודע אם הייתי מסרב... אבל אני בטוח שהייתי עושה את זה עם סוג של ייסורי מצפון חחח... ובעיקרון, הבנתם ת'כוונה שלי... הייתי מדבב כל דמות, כי זאת עדיין סדרה מצוירת ולדבב רעים זה אפילו כיף יותר, אבל בתכל'ס - אם הייתי מביט לעומק הדמות הזאת ומבין מה היא עושה - אני בטוח שלא ממש הייתי מסכים עם זה... אבל כן הייתי מדבב אותה P: