שאלה לדיון !

rocket

New member
שאלה לדיון !

הסדרה מתרחשת בסן פרנסיסקו רוב הזמן (אחר כך בלוס אנג'לס, אז בואו נגיד - באמריקה). מה היה קורה אילו מישהו מישראל היה מצלם סדרה עם רעיון דומה? סטודנט גאון מהטכניון, פרופסור, זמר חתונות לא מוצלח במיוחד ובחורה שעובדת בשרות לקוחות בחנות מחשבים שיוצאים למסע בין עולמות מקבילים? הקאץ' הוא - שהם גולשים נגיד מ , חייפה. ומגיעים כל פעם לעיר חייפה בעולם המקביל! אז, אילו סיפורים היה אפשר להמציא על ישראל בעולמות מקבילים? תהיו מקוריים ! למשל, עולם בו גולדה מאיר לה היתה עולה לשלטון, ואז סביר להניח מלחמת יום הכיפורים לא היתה מתקיימת או הייתה מתקיימת בצורה אחרת לגמרי והתוצאות שלה היו שונות וככה ההסטוריה שלנו היתה משתנה איך שהוא, לא? דברים כאלה.
נ.ב. - יש מישהו מהפורום שאני אפגוש היום בטקס ?

Lord VoIdemort

New member
../images/Emo58.gif קטן למעלה

רעיונ8ות אני אשים אחר כך וכן, את תפגשי אותי :) אני מגיע בסביבות 18:30.

nick at noon

New member
המון אפשרויות

כמובן אפשר עולם שבו היינו מפסידים במלחמת ששת הימים. עולם שבו מלחמת ששת הימים פשוט לא הייתה מתרחשת (ואז לא היו לנו השטחים) עולם שבו היינו מפסידים במלחמת יום כיפור. עולם שבו היינו אפילו יותר שאפתניים מעולמנו וכובשים את כל ירדן. עולם שבו למרבה המזל לא המפלגה הנאצית לא הייתה עולה לשלטון, לא הייתה שואה, ולכן בחיים לא היו מקימים את המדינה הזאת. עולם מצחיק שבו המדינה היהודית חיה וקיימת באוגנדה. עולם שבו פרס נבחר לראשות הממשלה ברוב קולות. עולם שבו איזשהו ראש ממשלה נבחר לראשות ממשלה, מכהן 4 או 8 שנים שלמות לא יותר ולא פחות. עולם שבו ממציאים שיטה למנוע מאנסים לברוח. עולם שבו ישראל מתקיימת בשלום עם שכנותיה. עולם שבו פוקס הזונות לא היו הורסים את הסדרות שלהם ואז אנחנו כאן בישראל היינו נהנים יותר מהתוכניות שלהם. עולם שבו היו מוצאים הרבה נפט ומכרות יהלומים בישראל. עולם שבו ישראל היא דמוקרטיה.

NatalieMi

New member
בדיוק מה שבאתי להגיד

זה הדבר הראשון שקפץ לי לראש. מה אם...

גלבטרון

New member
רעיון נהדר אבל...

איך היית מעוניינת לבצע אותו? הרי אי אפשר להשתמש בטכניקה של "גולשים בזמן" יש עליהם הרי זכויות יוצרים. כנ"ל גם לא ניתן לבצע זאת בשיטת "דלתות" (פיילוט לסידרה דומה ל"גולשים בזמן" שבעיקבותיה ובהשראת מס' ספרים נוצרה "גולשים בזמן"). יש למצוא דרך מקורית ואמינה! שתתאים למציאות שלנו. + האם את חושבת שיהיה מספיק רייטינג לתוכנית כזו? הרי לפי ההצעות (הטובות) של nick at noon האם הסידרה תעסוק רק בגירסאות שונות של ישראל בעקבות מלחמות/בחירות שהיו או לא היו? הרי אפשר לעשות עולם בו טכנולוגיה לא התקדמה או שישראל היא ארץ מצרית או שהיוונים שולטים בארץ או שישיו מעולם לא מת והנצרות לא קמה אבל לא רק שרוב הדברים כבר נעשו במקומות אחרים (ובתקציב דיי גדול) אלא הם גם לא מעניינים לטווח הארוך. הרי מה שעשה את גולשים בזמן לסידרה מיוחדת הוא לא רק הביקור בעולמות מקבילים שונים אלא המחשבה (ההיסטוריה) שמאחורי כל עולם, דבר יהיה קשה לחקות, במיוחד אצלנו (לפחות לדעתי).

למה לא? לא הבנתי

זה רעיון נהדר, לדעתי זו יכלה להיות סדרה מצויינת ויותר טובה מכל השיט הזה שמסתובב בטלויזיה. ואם כבר - את מי הייתם מלהקים לסדרה הזאת? מי יהיה הפרופסור? קווין? ויייד?..

Fairywitch

New member
כי אין לנו תקציב/זכויות, ולא נראה

לי שזאת הייתה מטרת הדיון

Fairywitch

New member
את מי הייתי מלהקת../images/Emo35.gif אז ככה:

קווין- רן דנקר. ואני ממש לא משתייכת לאוהדות שלו. אבל הוא כזה צעיר ויפיוף, ומתחבר לי לזה. פרופ' ארתורו- אלכס אנסקי. כי יש לו קול מאוד מיוחד, להחליף את המבטא הבריטי, וכי הוא פשוט שחקן טוב, מתאים כמובן בגיל והכל. ווייד- איילת זורר. כי אני מתה עליה, והיא יכולה לעשות כל דמות. אבל אולי צריך מישהי צעירה יותר. רעיונות, מישהו?

nick at noon

New member
מוזר

גם אני חשבתי על רן דנקר כקווין. אבל דווקא אסי דיין בתור הפרופסור. בשביל וויד אם לא איילת זורר אולי פשוט לקחת את אחת מהבנות מהשמינייה. לגבי רמברנט - אלי פיניש. בגלל הביצוע של הזמר בעונה הקודמת של ארץ נהדרת.

G othiC A nGeL

New member
../images/Emo14.gif ../images/Emo45.gif גם אני חשבתי על אחת

מהבנות של השמינייה.. חשבתי על זאת ששיחקה את ניצן או על נטשה [נו אני לא יודעת ת'שמות של השחקניות] השאר לא ממש נראות לי בסדרה הזאת XD

Fairywitch

New member
יש בינינו יותר טלפתיה ממה שחשבת-

כי רציתי לכתוב (אבל משום מה התפדחתי
) שאם לא איילת זורר- אז אחת מבנות השמינייה
אוהבת את הרעיון של אלי פיניש
אגב- גם דודו פישר יכול להיות הפרופסור, עכשיו שאני חושבת על זה...

אם נגיד היו עושים כזאת סדרה בישראל

אז השחקנים היו צריכים להיות ככה: קווין-עודד מנשה , וייד-מיכל ינאי , הפרופסור-יהודה ברקן , והזמר-ניסים גרמה

Fairywitch

New member
המממ...

עודד הוא ממש לא קווין, מיכל ממש לא ווייד, ושניהם מבוגרים מדי כבר. ניסים גרמה לא שחקן, ויהודה ברקן יצא משואוביז מזמן, לא?

nick at noon

New member
עולם שבו ישו לא מת

וואו! זה יהיה באמת עולם שונה. אם יש אדם שחי 2000 שנה אז זה די ברור שהוא המשיח או משהוא כזה. בעולם כזה כולם יהיו יהודים, כי הרי ישו היה יהודי וכולם יאמינו לו ומסיבה טובה.

Fairywitch

New member
כמה תשובות:

א. כותבים חיפה ולא חייפה (אני גרה פה
). ב. לא הגעתי לטקס בגלל שאי לי איך לחזור ולא בא לי לצאת באמצע. איזה פורום את מנהלת? ג. לנושא הדיון- הרעיון הכי מצמרר שהיה לי הוא עולם שבו מצד אחד לא הייתה שואה (אמא של היטלר עשתה הפלה או שהוא סתם לא הצליח לעלות לשלטון), אבל מצד שני- מדינת ישראל לא הוקמה, כי העולם לא ראה בכך צורך קריטי.

Fairywitch

New member
ועוד אפשרות-

הישראלים קיבלו את ההצעה להקים את מדינת ישראל ב... אוגנדה. (אין מלחמות, אין פלשתינים, יש כושים על החוף, איזה כייף).

nick at noon

New member
שניהם רעיונות שנתתי

אני מניח שראית את הרשימה הענקית שלי ולא קראת את כולה.

למעלה