שאלה לדיון

Jobav

New member
שאלה לדיון

בעקבות עונת הגשמים האחרונה ומכיוון שהחורף כבר כאן מה עדיף טירונות בחורף או בקיץ?

2inaroad

New member
נראה לי חורף

כי: לבנים- פחות שפשפות (וזה יכולה להיות הקלה ענקית) וגם כי כשקר בקלות אפשר לשים מתחת עוד חולצה ואז חם, אבל כשחם ורצים- אז עדיין אין מזגנים ניידים...

mAAyAn 1

New member
חורף.

אנשים פחות מזיעים ומסריחים
.

M r s J o n e s

New member
ברור שקיץ

נראה אותכם קמים ב5 לפנות בוקר ,כשקפוא ויורד לכם גשם על האוהל ולובשים מדים.

ברור

שקיץ..אני לא מסוגלת לסבול קור.. מעדיפה חום.. ואני עם המזל שלי מתגייססת בחורף..:(

סאב1

New member
בתור אחד שהתגייס בחורף

(בפברואר) התקופת גיוס שלי טובה בטירונות...אמנם קר אבל זה תחילת האביב

josie1986

New member
בקיץ.

יותר שעות אור, לא קר (בתור מישהי שהייתה בקורסים גם בחורף, זה פשוט תופת), עומס חום זה אחלה כי לא עושים כלום בזמן הזה. אוגוסט, אין כמו אוגוסט.

thefword

New member
מזה??????

אני קורא את כל התגובות וכל מה שאני רואה זה אוי אוי אוי קר לי/חם לי. סתם תכלס זה לא משנה שניהם עוברים. חוץ מה יש איתך עוד אנשים ושסובלים ביחד סובלים פחות. מה שלא יהיה תחייך והכל יעבור.

BugaBuga

New member
ברור שקיץ

מי שאיכשהו מבין יודע שכל מה שעושים בצבא שהוא קשה ומעצבן, כשמתחיל גשם/ברד כבר באמת שואלים שאלות על אמונה ואם באמת יש אלוהים או שאולי הוא שונא אותך...

Amazing18

New member
כל כך קיץ.

כשחם אפשר להתפשט, נגד יתושים יש ספריי, הדרגות חום יכולים להשבית פעילויות מסוימות ולאפשר לך לישון גם בלו"ז.. עם אלוהים אי אפשר להתווכח. כשיורד גשם או כל כך קר שהאצבעות שלך לא מסוגלות אפילו לפרוק נשק.. כל מה שבא לך זה להצטער על הרגע שהתגייסת במחזור הבא. ניצנים בנובמבר זה סיוט. אבל סיוט עם כל כך הרבה חוויות וצחוקים מטורפים. ולמרות שהיה כל כך קשה וכל כך קר, אני כבר לא יודעת מה עדיף. עם החלטה סגורה נכנסתי לענות על הסקר הזה, ועכשיו הבנתי שאני בעצמי לא יודעת ת'תשובה..

חורף.

עשיתי כמעט חודשיים טירונות בקיץ ורציתי להתאבד, עכשיו אני יורד מחזור והולך לחורף וזה ממש כיף (למי שאוהב קור). מה שגם מהקור אפשר להיתגונן מהחום לא.

BugaBuga

New member
אין חייל נורמלי שמעדיף חורף על קיץ

בקיץ חם, מזיעים קצת אבל מתרגלים . לרעוד בתוך איזה שיח כשכולך רטוב וכל הציוד ספוג מים, לזה הרבה יותר קשה להתרגל.

CANDY MAN

New member
בתור אחד שעשה את שניהם אני פוסק....

ברור שעדיף טירונות קיץ! עשיתי טירונות חורף בתור חייל וטירונות קיץ בתור מפקד ואין ספק שעדיף קיץ.... תקשיבו אין לכם מושג כמה נורא זה לישון באוהל שמטפטף עלייך כל הלילה, כשהתנור העלוב באוהל לא חושב אפילו על לעבוד ושלא משנה כמה שכבות אתה שם כי צריך לקום באמצע הלילה לשמור וזאת שואה אמיתית רבותיי... כשקר לך אין מה לעשות, תשים אךף חולצות והרוח המקפיאה של המדבר בחורף תמצא את הפתח להיכנס לך לנשמה ולהפוך את האף והאוזניים שלך לגושי קרח.... בקיץ לעומת זאת חם, אבל חוץ מהמדים אין לך כלום, החוקים היום בצבא מחייבים לשלוח אותך לשתות מתי שאתה רוצה ואפשר לשפוך עלייך מים.... בלילות אין בכלל מה להשוות, מזג האוויר ממש נחמד ולפעמים כשאתה עוצם עיניים ממש חזק אתה יכול לדמיין את רוחות המדבר החמות של ערד (טירונות נח"ל) ולדמיין שאתה בסיני........

למעלה