שאלה לדיון

fluppster

New member
שאלה לדיון

אתם חושבים שיש סיכוי שבסוף הספר השביעי והאחרון
ההורים של הארי יקומו לתחיה איכשהו? פעם כבר שאלתי על זה, אבל לא ממש ענו לי. נכון שזה יהיה ממש מגניב אם זה יקרה? סוף סוף יקרה להארי משהו באמת טוב בחיים, שיפצה על כל הרע..... חן

Dudidud

New member
דמבלדור אמר...

בספר הרביעי שמי שמת לא יכול לחזור לחיים... dudi

fluppster

New member
אבל אי אפשר לדעת

אולי ימצאו איזה דרך מיוחדת להחיות אותם. אי אפשר לדעת עם רולינג....... חן

Dudidud

New member
צודקת... ../images/Emo13.gif

אבל זה לא נראה לי סביר במיוחד, שהיא תעשה את זה. זה יותר מדיי... משהו, לא משנה... dudi

Skiter

New member
כן אבל...

אני לא יודע אם זה נכון אבל היו שמועות שהארי פוטר השישי ייקרא הארי פוטר והלבה הירוקה בספר יהיה זה שהארי מצא להבה המחייה את המתים או מצילה ממוות אוו משהו כזה אבל זו שמועה....

אני שמעתי-

שהלהבה לא מחיה את המתים...המ... שהיא הורגת את הרוע ומחיה את הטוב {לאו דווקא במושג של החייאת מתים...}. -ליאת-

Skiter

New member
כן אבל..

אני לא יודע אם זה נכון אבל היו שמועות שהארי פוטר השישי ייקרא הארי פוטר והלבה הירוקה בספר יהיה זה שהארי מצא להבה המחייה את המתים או מצילה ממוות אוו משהו כזה אבל זו שמועה....

Blackice

New member
זה יהיה *ממש* קיטשי

וממש יהרוס אם ההורים של הארי יחיו. בכל זאת, גם בעולם הקוסמים צריך להתמודד עם מוות. ואני חושב שזה גם די יהרוס את האווירה של הספרים. עולם הקוסמים יותר טוב מהדרסלים, אבל הוא ***רחוק*** מלהיות אידיאלי. Blackice

fluppster

New member
אוף.... אני שונאת מציאות.......

הלוואי והחיים היו יכולים להיות קצת יותר קיטשיים......... חן

Ms. Potter

New member
נכון,

אררר... רוב הסיכויים שזה לא יקרה, למרות שבא לי שהם יקומו לתחייה. אבל אולי באמת ג´יי קיי תעשה את זה- אחריי הכל, זה ספר לא החיים האמיתיים, וזה מגיע להארי !
לימור (שמחפשת לה מנגות ברחבי הווב).

לפי דעתי.... ../images/Emo4.gif

זה קצת יהרוס את הספרים אם ההורים של הארי יחזרו לחיים, כי זה יהיה קצת מוגזם אתם לא חושבים?

daniel...

New member
גם אני שמעתי אל זה

אמרו שהוא ינסה להחיות אותם ולא יצליח

ושוב-מה שאני שמעתי...

{אם אנחנו מדברים על עניין הלהבה הירוקה בלה בלה} זה שהוא ינסה להרוג את וולדי ולא יצליח...לא נראה לי שהארי ינסה להחיות את ההורים שלו אחרי ששמע בודאות מדמבלי-דוררר שאי-אפשר...כי למרות שדמבו טועה, הארי סומך עליו בלה בלה...*מוחה דמעה* כאילו, שיואו! זה היה מרגש {וכו וכו}...! -ליאת-

Nagini Potter

New member
דמבלדור אמר.... ודמבלדור יכול לטעות

דמבלדור הוא לא אלוהים! דמבי חביבינו מאוד חכם והכל, אבל גם הוא מסוגל לטעות...... הוא בטח בקווירל ובהוא שהתחזה למד-איי, ועוד כל מיני כאלה.... גם דמבלדור יכול לטעות!!!! אני אישית לא מאמינה שההורים של הארי יקומו לתחייה, למרות שאני מקווה מאוד מאוד מאוד שזה באמת ייקרה..... הלוואי!! וכידוע - הכל יכול לקרות Nagini Potter

יכול, גם, להיות-

שההורים שלו יהיו רוחות...או שיעלו אותם באוב... להעלות באוב זה נחמד...! -ליאת-

LuNaTiC

New member
אהההה

קראתי פעם פאנפיק ממממש מגניב!! שלמרות שה.. אמ.. בסיס שלו הוא שבאה תלמידה חדשה להוגוורטס, וכבר עשו המוני פאנפיקים על זה, אז... הוא ממש ממש קול ואהבתי אותו נורא!!! חפשו אותו בפאנפיקשן.נט!! תחפשו בסופרת eliza diawna snape ותקראו את הפאנפיקים לפי הסדר.. זאת טרילוגיה!!! אה ואיך זה קשור? זה קשור וחצי!!! לפחות בחלק השני של הטרילוגיה... אתם חייבים לקרוא!!!! -ענבל-

Nagini Potter

New member
אוה, אל תדאג בקשר לזה.....

אני מחשיבה את עצמי בתור "כותבת חובבת", אז אם "כותבת חובבת" שכמוני יכולה לחשוב על מליון דרכים לפחות להחזיר בחזרה את המתים, אני בטוחה שרולינג תסתדר יפה מאוד..... אל תשכח שהיא סופרת, לצאת ממצבים כאלה בלי בעיות זה חלק מהעבודה שלה!!! (והחלק השני של העבודה שלה זה ליצור את המצבים האלה.... חיחי.....) Nagini Potter

צודקת...

לא כל מה שדמבלדור אומר חייב להיות נכון, למרות שהוא כאילו הכי חכם שם,אבל עדיין זה לא חייב להיות נכון.

למעלה