שאלה לדיון..

Miss Kitty

New member
שאלה לדיון..

אתן חושבות שניק היה יכול להגיע לרמות המטורפות של הצלחה שג'סטין הגיע אליהן, אם ניק היה מופיע באותו ערב בטקס פרסי המוזיקה ולא ג'סטין? או שזה בכלל קשור לסוג של המוזיקה או המראה החיצוני של ניק?

LiOr CaRtEr

New member
לפי דעתי זה קשור יותר לסוג המוזיקה

ולצורה שכל אחד מהם מיסחר את עצמו. אהבתי את הצורה שניק פעל בה, כי היא הייתה הרבה פחות ממוסחרת מג'סטין, ומצידי זה אפילו יותר טוב שהיא לא הצליחה כמוהו, כי זאת הייתה הצלחה מזויפת וזמנית. ומאוד התאכזבתי כששמעתי שניק החליט לעשות יותר שירי דאנס פעם באה כי זה יותר מה שתופס.. זה איכסה לעשות מה שתופס, וחבל.

C honey

New member
אבל מסחור...

זה באמת מה שתופס, ואין מה לעשות...!! אולי גם באמת בגלל השירים וסגנון המוזיקה!!!.. כאילו גם אני לא אהבתי איזה שיר אחד <או יותר..> שלו...!!

LiOr CaRtEr

New member
כן בובה אבל אני לא בקטע הזה.

לא חייבים לעשות מה שתופס.. כסף זה לא בדיוק מה שחסר להם. אפשר לעשות גם מה שאוהבים, זה לא חייב למכור 5 מיליון עותקים בשבוע הראשון, הסינגל לא חייב להיות בראש המצעדים, זה יכול להיות פשוט מה שעושה לו (לניק) טוב, וכל עוד שהוא עושה את זה בצורה הכי טובה שהוא יכול, זה הסיפוק שצריך להיות לו. ולא לשבת בסוף היום ולהוסיף עוד כמה מיליונים לחבילה. נשמע בנאלי? תאמיני או לא.. יש אנשים שזאת השאיפה שלהם. והם מצליחים.

מוזיקה

כמה שאני אוהבת פופ ובלדות מתקתקות וקיצ'יות, זה פשוט כבר לא מה שהולך היום. הסגנון מוזיקה/לבוש/דיבור/התנהגות של ג'סטין כן.

NarihS

New member
טוב.. לדעתי

ניק היה מצליח בלי קשר לשום מוסיקה, מצד אחד, זה נכון מה שאמרתם, אני בהחלט מסכימה.. אבל מצד שני... לדעתי הסיבה גם שג'סטין הצליח כל כך זה בגלל שהוא השתמש ביחסים הקודמים שלו עם בריטני בשביל לקדם את האלבום שלו.. בלי cry me a river אני בטוחה שלא היו מתייחסים אליו כל כך כמו שהתייחסו אליו.. כולם רצו לראות את הוידיאו הזה רק בגלל סיפור הבגידה כביכול של בריטני כלפיו, ובגלל ה look alike שלה.. זה היה ממש שטותי.. וגם בגלל שהוא כל הזמן הזכיר את השם שלה בכל ראיון ודאג להזכיר להם שהוא שכב עם בריטני ושהיא כבר לא בתולה המניאק הדפוק הזה, לדעתי הרבה מההצלחה שלו הייתה קשורה בבריטני כי כולם התעניינו לדעת הכל על מה שקרה שם, וג'סטין החוצפן הזה עוד מספר להם.. ולכן זה לא בהכרח רק במוסיקה.... אבל מבחינת מוסיקה גם.. הוא בחר ללכת על סגנון מוסיקה שחורה, מה שבהחלט שלט בימים ההם, במיוחד NERD שהם הפיקו לו את רוב האלבום.. וגם עוד סיבה שהוא הצליח זה שפארל ויליאמס(הסולן של NERD) אמר שאת רוב השירים שהוא כתב לג'סטין זה בעקרון היה מכוון אל מייקל ג'קסון, אז גם זה היה קשור... טוב זהו... אמרתי את דעתי.. :) קצת ארוך.. אבל..

bshainb

New member
אז ככה ...דעתי...

אני חושבת שמה ששירן אמרה זה די נכון ובכלל כולכן הקטע איך שגסטין השתמש בהרבה גורמים מפורסמים של אותו זמן ובמיוחד בריטני וזה גם באמת די תלוי במוסיקה ודרך אגב איפשהו אני שמחה שאצל ניק זה לא עלה לו ככה לראש כי אז מה שקרה לאנסינק היה קורה לבקסטריט הקטע שאצל גסטין זה כבר עלה לו לראש מעל ומעבר ותראו מה קרה...

NarihS

New member
נכון צודקת

זה בהחלט עלה לג'סטין לראש, וגם עוד משהו ששכחתי להזכיר.. בריטני, וזה עובדתית, לא רק בגלל שאני מעריצה שלה, מאוד מאוד מפורסמת, כל דבר עליה הולך לעמוד ראשון, וכל דבר קטן, מצולם למיליון מגזינים וכו'.. בריטני כל עוד מזכירים אותה אתם בעמוד הראשון.. וכך שג'סטין הצליח לזכות לכל התהילה שלו.. דרך בריטני.. וגם ג'סטין אמר שהוא חושב שהאלבום שלו הרבה יותר טוב ממה שאנסטינק אי פעם עשו ועוד כל מיני דברים לא טובים הוא אמר על אנסטינק, ממש כפוי טובה הבנאדם הזה.. בכלל אם הוא לא היה בלהקת בנים ולא היה יוצא עם בריטני, אז בכלל לא היו מכירים אותו..

NarihS

New member
שלי?

זה.. מאיזשהו משהו על ג'ייסי(מאנסטינק) לא זוכרת מזה, אבל זה גם היה מין פורום כזה באנגלית, זה היה קישור לאיזשהי תמונה שלו, אז לאיזה אחד או אחת שם היה את המשפט הזה בחתימה שלו/ה..

Y H

New member
שירני, גם אני

מאחורייך באלפי אחוזים............. אבל כבר דנו בזה פעם שג'סטין סתם מתעלק על ההצלחה של בריטני, בלי שום קשר אם יש לו כישרון או לא. ולא ידעתי שניקי יעשה טראנסים בפעם הבאה, לי זה נשמע סתם כמו איזה משהו אירוני שהוא יגיד כמחאה. דווקא מה שאהבתי בו הכי זה שהוא היה נאמן למה שהוא תמיד רצה לעשות. ובנוגע לחתימה שלך שירן, גם אני אהבתי!!!

NarihS

New member
חחח תודה!!!!

איזה קטע! בדיוק שאני חושבת על להחליף את זה החתימה שלי שניכם אומרות לי משהו על זה... :) ושירי, יכול להיות שזה משיר.. אמרתי לך איפה אני מצאתי את זה אבל יכול להיות שממי שלקחתי את זה ממנו לקח את זה מאיזשהו שיר..
ויפעת! יש לי חברה שקוראים לה נופר ואני לפעמים קוראת נופי, אז לפני כמה ימים היא באה אלי והיא ראתה את החתימה שלך ולא הבינה! :) אז אמרתי לה שכנראה יש לך גם חברה שקוראים לה נופר! איזה קטע!
וניק אמר שהוא מתכוון לרקוד יותר, לא לעשות שירי דאנס.. אולי התבלבלתם עם הקישור של המילה למשפט.. הוא אמר שהוא יעשה את זה יותר בסגנון של פופ/רוק ולא רוק/פופ כמו האלבום הקודם שלו..

LiOr CaRtEr

New member
לפי מה שאני הבנתי

ובכל זאת זה "רכילות" לכי תדעי מתי זה נכון, הוא מתכוון לעשות משהו יותר דאנסי, לא ממש ממש דאנסי, אלא יותר בסגנון של ג'סטין... כי זה מה שיותר תופס... עזבי.. אותי זה מבאס בכל מקרה... לא משנה מה.. גם לרקוד רוב הפעמים יוצא נורא ומיותר.. בלעחס.. מיסחור מיסחור מיסחור...

BShenB

New member
אני מסכימה עם כולכן../images/Emo13.gif../images/Emo25.gif

ההצלחה של ניק לא עניינה אותנו כשהוא הוציא את הסידק שלו... כל מה שרצינו (אני לפחות..) זה להינות מהשירים שלו כמה שיותר וזה מה שקרה ... קצת עיצבן אותי הקטע שאת ניק בקושי שידרו ולעומת זאת ג'סטין נתקע בכל מקום... נכון הקטע של המיסחור אבל בכל זאת..לפחות שהיו משדרים את כל הקליפים שהוא הוציא כמו שצריך.. את Do I have to cry for you בכלל לא ראיתי חוץ מבערוץ 10 ומהאינטרנט ..ואת I Got You ראיתי בתוכנית של בקשות... לפי דעתי היו צריכים לתת לו קצת יותר קרדיט( או איך שלא כותבים את זה) וזהו... ג'סטין סתם נתפס בהצלחות של אחרים כמו שכולכם כבר אמרתם וזהו הוא סתם מעצבן ...לעומת ניק שיש לו כישרון אמיתיייייי
ואני חולה עליווו

C honey

New member
אם כבר מדברים על החתימה שלך...

אז למה את לא עושה איזה קו מפריד בינה לבין ההודעה?? כאילו אחרת זה נראה כאילו זה חלק מההודעה תמיד... זה נראה מוזר.. את לא חייבת כמובן אבל סתם הצעה!

NarihS

New member
חח תודה על ההצעה! אני אעשה את זה!

בקרוב.. אין לי כוח עכשיו

backstreet girl

New member
גם אני מסכימה...

ההצלחה שלו הייתה בגלל בריטני...... בגלל שהוא נגע לקלי מינוג בתחת... בגלל שהוא זכה בהמון פרסים שבכלל לא הגיעו לא... בכלל שהוא תקוע הכל מקום... בגלל שהתקלה עם ג'נט... ובגלל שהוא מתלהב..

למעלה